• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چالش مطالعاتی god of teasing

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع god of teasing
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
امروز باید:
10-1 تموم 3 صفحه جدید اناتومی
3-5:30 مرور کامل فیزیولوژی خون و تمومش
6-8 بافت شناسی تموم مرور فصل 5 و6 و3
9-11:30 جنین شناسی رسیدن به جایی که لازمه
12-1:30 یه ویدیو یا دو ویدیو فیزیولوژی سلول (میندازم فردا جاش خلاصه رو همین امروز تموم میکنم)

جمعه:
+ویدیو فیزیولوژی رو ببینم

از یک شنبه تا چهارشنبه ها اکثرا بازه یک تا هفت رو زهراوی میمونم پس سعی میکنم اینجا بنویسم، دارم به پیدا کردن به جای خوب واسه پنجشنبه و جمعه فکر میکنم، اون دو روز باید سالن مطالعه های یاس و نوین رو امتحان کنم.(نوین گرمه اینترنتش ضعیفه و پر سر و صدا، اما یاس نرفتم)
۱_۲ مرور جلسه ۸ و ۷ اناتومی
۲:۳۰_۴:۳۰/۵ تموم بیوشیمی یک یا دو جلسه که باید بخونم
۵_۷ تموم اناتومی فصل ۶
۹_۱۱ خوندن بافت فصل ۷
۱۱_۱ اینا هم کامل کردن کاربرگ های اناتومی

امیدوارم انجام بشه چون ناموسا عقبم

دیروز که وحشتناک بود کل هفته سابقه ندتشت انقدر پراکنده و بد درس بخونم:((
امروزم دیر پاشدم
دیروز نمونه سوال های تئوری برای اناتومی رو دیدم قشنگ افسرده هم شدم نفهمیدن بیوشیمی هم تاثیر داشت.
امروز:
اناتومی فصل ۳ ۶ ۷ ۸ و بخشی از ۹ بهمراه کاربرگ هاش باید انجام شه
جنین شناسی رسیدن به استاد
بیوشیمی تموم بخش های پارسیان

چون امروز خوب نخوندم امشب تا حدود ۲ ساعت دیگه میخونم که ۵ ساعت مطالعه که حداقل داشته باشم و عصبانی از خودم نخوابم.
تصمیم گرفتم هر روز بیام درس کوچیکی که ازون روز گرفتم رو بنویسم، مهم نیست اگه تکراری مسخره یا بی اهمیته.چرا؟
چون دیدم خود ذهنم خودکار سعی مژکنه بعد هر اتفاق بهم درسی بده پس تصمیم گرفتم نوشته داشته باشم که یادم بمونه یا اصلا یادگاری.
در کل امروز جلسه ۶ اناتومی خونده شد جلسه ۷ و ۸ مرور شد و ویدیو های اناتومی دیده شد(تا ۴ میشه)
درس مهم امروز: سعی گن تا موقعی که واقعاا سیر نیستی وعده غذاییت رو حذف نکنی، در اون صورت هم همیشه یه کم پنیر اینا تو جات داشته باش جای گرم کردن شام اینا لقمه هه رو درست کن که موقع گشنگی بعدش هله هوله نخوری.

دیشب طی یه حرکت انتحاری بعد خوندن اکثر جلسه های ۷و۸ نشستم ۱۵ صفحه خود رفرنس رو خوندم که حیلی کامل و مرتب تر نوشته واقعا، امروز:

دیروز چه درسی گرفتم؟ احتمالا اگه تو خوابگاه بخوای درس بخونی اشپزخونه یا روی تخت خودت تنها گزینه هاتن
امروز هم تا الان کلاس داشتک ولی با موفقیت تونستم خلاصه ایینم رو بنویسم و تا ۷ زهراوی ام و اناتومی ویدیو هارو تموم میکنم با فصل ۹ و سوییت هم بافت فصل ۷ رو میخونم

امروز خیلی کم خوندم دوباره، درس بخون درسس. ۲ ساعت گمون کنم یا کمی بیشتر.
درس امروز:گاهی که رو مود خوبی نیستی، روز بشدت باحال و خوشحال کننده ای درمیاد، سعی نکن خودت رو بابت خوشحال نشدن فوری قضاوت کنی، صبر کن خودش میچسبه.
و و و بقول استارک ها که عزیزم در همه ابعاد زمستان در راه است.

امروز بازه ۹ تا ۱۲ درس خوندم درست سالن مطالعه:
۲۹ صفحه گری خونده شد بهمراه حالا اونجاهایی که نیاز بود جلو یا عقب رو درست بررسی کنم

الان هم اومدم سالن و از ۲ و نیم تا ۶ و ربع:
۲۲ صفحه مونده تموم شه(حجم مباحثش از صبح بشدت کمتره و ساده تر) تا حدود ۴
و بافت شناسی فصل ۴ ام کامل تموم شه تا ۶ و ربع

خب خب امروز رفتم بازار و ققط اناتومیم کامل تموم شدش و دارم رو مقاله عدالت کوفتی کار میکنم تا 2 نهایتا. درس امروز؟ موقعی که میخوای درس بخونی یا حتی باید بخونی و حال نداری اول گوشی رو بذار کنار بلند شو ازون فضا خارج شو، اصلا برو اب بخور مهم نیست، بعد که برگردی بدون مراجعه به گوشی درست رو بخون. (فاکین میوتش هم کن)

حدود 89 -90 صفحه چیز میز خواستم بخونم یکم بفهمم چی مینویسم و دیشب حدود ۳۰ صفحه خوندم و پر سوال شد بیشتر ذهنم :(( (پیشذوی اندیشه)
امروز هم پیشرویم صبح خوب بود حدود ۴۵ صفحه اینا گری ۳_۴ساعت مطالعه خوب بود
اینور هم حدود ۳ ساعت میشه اخر شب. اما بازم در حد ۶ ساعته که واسه یه روز کامل تعطیل جدا زشته.
درس امروز:بیشتر با خودت حرف بزن. حتما نباید رو کاغذ باشه که تنبلیت بگیره شفاهی هم شده بیشتر با خودت صحبت کن تا کمتر تصمیمی بگیری که به اندازه کافی روش فکر نکردی.
پنجشنبه:
اناتومی تموم شانه و عضلات و شریان+تموم گایتون فصل 5+تموم کار مقاله سگی مهم نیست برام
جمعه:باید تو راه رسیدن به بابل و نهایت تا قبل ۱۰ اناتومی تموم شده باشه ویدیو ها+مرور رو نرو ها تا اخرین لحظه:((+ خوندن ایین که بتونم فرداش خلاصه رو تموم کنم

زارتتتت
دیشب مقاله تموم شد (۳ ساعت:(()
و اناتونی ویدیو (۴۵ دقیقه)
امروز:اناتومی کلا تموم

Back
بالا