- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- مدال المپیاد
- زیست
و مامان بابای منی ک دم ب دیقه میگن چرا نمیری مدرسه؟
کله امو بکوبم ب دیوار از دست اینا؟
کله امو بکوبم ب دیوار از دست اینا؟
نگران و ناراحتم، دلم واسه اون دختر بچهای میسوزه که زیر دست همچین زامبیای داره بزرگ میشه.نماینده مجلسمون اومده گفته
من بچه ی خودمو میفرستم مدرسه
فوقش دو ساعت حالش بد میشه!!
آی تف تو روتون بیاد ان شاءالله(معادل ترکی جیگر خنک کن: تو اوزویَن گَلسین )
این استدلال هارو سر جریان هواپیمای اوکراینی هم دیدیمبه هر صورت عقل سلیم نمیپذیره که این حملات کار نظام باشه. والا هیچ گروه مذهبی ارزشی سوپر تندرویی هم همچین چیزی رو تایید نمیکنه. این که بگیم چون دستگاه امنیتی ریگی رو تو هوا گرفت و اینجا هنوز موفق به دستگیری عوامل مربوط نشده، در نتیجه این حملات کار نظامه یه مغالطهی آشکاره.
ممکنه این حملات توسط عوامل نفوذی در مدارس انجام شده باشه، ممکنه مستقیما کار سرویس های خارجی باشه، به هرحال واضحه که چه کسی از این حملات نفع میبره. البته این حرف منم قطعی نیست، احتمالش خیلی کمه ولی شاید واقعا یه گروه تندروی احمق دست به همچین کاری زده باشن؛ ولی رویه نظام این نیست، اگه جمهوری اسلامی میخواست وضعیت حجاب رو سر و سامون بده با حمله شیمیایی به دبستان ها کارشو شروع نمیکرد! بازم میگم نمیشه نظر "قطعی" داد، ولی اینکه بعضی دوستان میان بی هیچ دلیلی این کارو به جمهوری اسلامی نسبت میدن خیلی ترسناکه!!
عقل سلیم: بله درسته، بنظرم فقط آزادیخواهان همچین چیزی رو تایید میکننوالا هیچ گروه مذهبی ارزشی سوپر تندرویی هم همچین چیزی رو تایید نمیکنه
بخدا این از رو نرفتن شما حیفه تو تاریخ ثبت نشه و آیندگان چیزی از این روحیه شگفتآور ندونن8 تا دليل نوشتم، لمپن ها جواب ندارن فحش ميدن
من هم نمي دونيم چرا هنوز موفق به دستگيري عوامل نشدن ولي اين دليل نيست. اگر هم اين يك دليل بر عليه نظام وجود داشته باسه، ده تا دليل وجود داره كه كار همون زن زدگي آزادياس
اميدوارم ماحرا به زودي روشن بشه
چون زندگی تو ایران هیچوقت تکراری و خسته کننده نیست :))همیشه یکی از سرگرمی های من فکر کردن به چیز های غیر منطقی و غیر ممکن بوده.
ولی واقعا حمله شیمیایی به مدارس هیچ وقت به ذهنم نرسیده بود و بیش از حد غیر منتظره بود.
فکر کن برگردی به نسخهی چهار ماه پیش خودت بگی :
+چهار ماه دیگه از کل مدرسه زیر ده نفر میان.
- چرا؟
+میترسن مورد حمله شیمیایی قرار بگیرن، اخه قراره خیلی همه گیر بشه.
میبینید؟ خیلی خیلی دور از ذهنه!
خیلی شبیه جریان پرواز اوکراینیه اتفاقا. کی باورش میشد بعد از اعتراضات ابان ۹۸، وقتی جو جامعه هنوز مشوش بود، سپاه هواپیمای مسافربری که اکثرش مردم خودش بودن رو بزنه؟ حتی اگه 'خطای انسانی' بود، برای چی دو بار شلیک کردن؟ بعد تو و امثال شما حرف از منطق میزنید؟ به چه رویی؟ به چه شهامتی؟ فردای روزی که هواپیمای مسافربری رو جای 'هواپیمای جنگی امریکا' زدن، اونم با همه این ادعاهایی که تو رادار ها و پیشرفتهای نظامیشون داشتن، کدوم سردار سپاه، کدوم مسئول استفعا داد؟ کی محاکمه شد؟من هم نمي دونيم چرا هنوز موفق به دستگيري عوامل نشدن ولي اين دليل نيست. اگر هم اين يك دليل بر عليه نظام وجود داشته باسه، ده تا دليل وجود داره كه كار همون زن زدگي آزادياس
اميدوارم ماحرا به زودي روشن بشه
همزمان با شدت گرفتن مسمومیتهای زنجیرهای در مدارس و خوابگاههای دخترانه در ایران مقامات جمهوری اسلامی با تاکید بر آمار تحصیلات زنان در ایران سعی در رفع اتهام از خود داشتند...