دیروز در 21:49 #41 Hope07 کاربر فعال کنکوری 1404 ارسالها 67 امتیاز 722 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر .. سال فارغ التحصیلی 1404 @*100RA* کوفته قلقلی @Elsaest ماکارونی @فائزه هستم کیک وانیلی @god of teasing سوشی @Mojo شله زرد
دیروز در 21:51 #42 Mojo کاربر حرفهای فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 338 امتیاز 412 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شاباد سیتی سال فارغ التحصیلی 2025 تلگرام @Hope07 سمبوسه. @f@him نان و پنیر و خرما @-Lili- | بستنی @خودشیفته | خرمالو @مثبت | گوساله بریان @Taha Daneshmand | سوپ جو @Admin2 | خاویار الماس ایرانی (منظور از ارزش و عظمت و گرانی هست. نه چیز دیگری.) @Becoming | قورمه سبزی.
@Hope07 سمبوسه. @f@him نان و پنیر و خرما @-Lili- | بستنی @خودشیفته | خرمالو @مثبت | گوساله بریان @Taha Daneshmand | سوپ جو @Admin2 | خاویار الماس ایرانی (منظور از ارزش و عظمت و گرانی هست. نه چیز دیگری.) @Becoming | قورمه سبزی.
دیروز در 22:36 #43 my name is tanin کاربر فوقفعال ارسالها 90 امتیاز 157 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر پاکدشت سال فارغ التحصیلی 1407 مدال المپیاد دارم میخونم.. @Taha Daneshmand پیتزا @*100RA* کوفته تبریزی @feriyall بستنی قیفی @فائزه هستم استیک @Elsaest ماکارونی @Arm.Karimi سوپ @Mojo قیمه
@Taha Daneshmand پیتزا @*100RA* کوفته تبریزی @feriyall بستنی قیفی @فائزه هستم استیک @Elsaest ماکارونی @Arm.Karimi سوپ @Mojo قیمه
دیروز در 22:54 #44 Taha Daneshmand کاربر حرفهای ارسالها 289 امتیاز 644 نام مرکز سمپاد حلی ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 @my name is tanin شکلات، ماکارونی، سیب زمینی سرخ کرده @Arm.Karimi تیتاپ طلایی + آب، شیرکاکائو + گل ممد @*100RA* ته دیگ سیب زمینی @مثبت آب دوغ خیار، شیرموز @آزی هستم..:) قرمه سبزی @SinaSabetifard تهچین مرغ @Mojo نون بربری + پنیر + گوجه @-Lili- بستنی قیفی @Elsaest فلافل همینا به ذهنم رسید فعلا، بعدا چیزی یادم افتاد اضافه میکنم
@my name is tanin شکلات، ماکارونی، سیب زمینی سرخ کرده @Arm.Karimi تیتاپ طلایی + آب، شیرکاکائو + گل ممد @*100RA* ته دیگ سیب زمینی @مثبت آب دوغ خیار، شیرموز @آزی هستم..:) قرمه سبزی @SinaSabetifard تهچین مرغ @Mojo نون بربری + پنیر + گوجه @-Lili- بستنی قیفی @Elsaest فلافل همینا به ذهنم رسید فعلا، بعدا چیزی یادم افتاد اضافه میکنم
دیروز در 23:48 #45 my name is tanin کاربر فوقفعال ارسالها 90 امتیاز 157 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر پاکدشت سال فارغ التحصیلی 1407 مدال المپیاد دارم میخونم.. به نقل از my name is tanin : @Taha Daneshmand پیتزا @*100RA* کوفته تبریزی @feriyall بستنی قیفی @فائزه هستم استیک @Elsaest ماکارونی @Arm.Karimi سوپ @Mojo قیمه کلیک کنید تا باز شود... @مثبت خورشت اسفناج
به نقل از my name is tanin : @Taha Daneshmand پیتزا @*100RA* کوفته تبریزی @feriyall بستنی قیفی @فائزه هستم استیک @Elsaest ماکارونی @Arm.Karimi سوپ @Mojo قیمه کلیک کنید تا باز شود... @مثبت خورشت اسفناج
28 دقیقه پیش #46 r a m t i n (⌐■_■) حامی مالی سایت ارسالها 478 امتیاز 4,625 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 2 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1402 دانشگاه IUT رشته دانشگاه EE @*100RA* آبگوشت @Becoming باقلاقاتوق @Mohammad05 بریونی @مثبت همبرگر @فائزه هستم گریل فیله رژیمی @KOURO$H قهوه ترک و کمل سفید @Hyazinthe نودل با مرغ @هاینتس املت قهوهخونهای با پیاز Retro پیتزا @Black_Rose خرما @amirTT شله چهار فصل @melina03 بیگ بیر @Iridium کته کباب @Mojo ماکارونی همه غذاهایی که نام بردم از غذاهای مورد علاقهام هستن :) (البته احتمالا بجز کمل سفید )
@*100RA* آبگوشت @Becoming باقلاقاتوق @Mohammad05 بریونی @مثبت همبرگر @فائزه هستم گریل فیله رژیمی @KOURO$H قهوه ترک و کمل سفید @Hyazinthe نودل با مرغ @هاینتس املت قهوهخونهای با پیاز Retro پیتزا @Black_Rose خرما @amirTT شله چهار فصل @melina03 بیگ بیر @Iridium کته کباب @Mojo ماکارونی همه غذاهایی که نام بردم از غذاهای مورد علاقهام هستن :) (البته احتمالا بجز کمل سفید )