• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درماتیلومانیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Samandoon :D
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من قبل از اینکه خودم رو بشناسم، درماتیلومانیایی بودم که دست و پا درآورده بود. برای من غالبا تو محدوده پوست دور ناخنهام دیده میشه، هیچوقت دور ناخنهام سالم نبود، همیشه هروقت اضطراب میگرفتم مغزم بطور پیش فرض پيام پوست کندن ارسال می‌کرد و می‌کنه، همه هم از بچگی نصیحتم می‌کردند که "کلسیمت کمه، کلم بخور".
برام کلافه کننده‌ست، دائم‌الزخم بودن سر انگشت‌هام ولی بخشی از منه، و با این وجود برای درمانش قدم‌های زیادی برداشتم.

فائزه بهت افتخار می‌کنم که دربارش حرف زدی♥️
+ درد نمیاد وقتی می‌کنی؟
تجربه شخصی: در اون حین انقدر درگیری ذهنیم زیاده که متوجه اکت نمیشم چه برسه به درد.

منم بعضی وقتا پوست لبم رو می‌کنم ولی معمولا درد نداره فکر کنم به خاطر اینه که پوست های مرده رو می‌کنم. یعنی معمولا دست می‌زنم اون قسمتی که پوست پوست شده رو می‌کنم و اگه همچین قسمتی نباشه بی خیالش میشم. (معمولا اینطوریه، ولی تاحالا پیش اومده که زیاده روی کنم و درد بگیره و خون بیوفته اما کمتر پیش میاد.) غیر از پوست لب هم جای دیگه ای رو نمی‌کنم. اینم شامل این اختلال میشه؟
بعد میتونه ارثی باشه؟
کندن پوست مرده‌ی لب اگه به حالت افراطی نرسه اختلال فکر نکنم باشه

اما چون شما می گی کم پیش میاد که با کندن پوست لب آسیب بزنی من بعید می دونم اختلال باشه
حالا ایشالا پزشکان جواب دقیق تر می دن

من یه نفر اینطوریو می‌شناسم که دقیقا پوست بدن خودش رو می‌کَنه و نمی‌دونه که این مدلیه و اختلاله. من هم نمی‌دونستم. خیلیا نمی‌دونستن. ممنون که بهمون گفتی.

فائزه(بگم فائزه خانم؟ خانوم؟ جان؟ جون؟ عزیزم؟ ولش می‌گم فائزه.) در چه حد یعنی درمان داره؟ صرفا روانیه؟

فائزه خانوم قلبا بهتون افتخار میکنم
و مسلما زیبایی، فقط به پوست و چهره خلاصه نمیشه و خیلی چیزهای دیگه ای، الویت جلوتری هستن مثل همین مهربونیتون!
از اینکه ۱۵ ساله درگیرش هستید واقعا متاثر شدم و امیدوارم هرچه زودتر درمان قطعی براش پیدا بشه...
منظورتون از کندن پوست صرفا جویدن هست یا با وسیله هم ممکنه اینکار انجام بشه؟!

من یه نفر اینطوریو می‌شناسم که دقیقا پوست بدن خودش رو می‌کَنه و نمی‌دونه که این مدلیه و اختلاله. من هم نمی‌دونستم. خیلیا نمی‌دونستن. ممنون که بهمون گفتی.

فائزه(بگم فائزه خانم؟ خانوم؟ جان؟ جون؟ عزیزم؟ ولش می‌گم فائزه.) در چه حد یعنی درمان داره؟ صرفا روانیه؟
از فائزه پرسیدی ولی بذار این گوشه منم تجربه‌مو بگم: مراجعه به روانپزشک! گاهی دلیل درماتیلومانیا، OCD یا یه اختلال دیگه‌ست و خود فرد خبر نداره. با دارو گرفتن و تراپی و بودن زیر نظر متخصص می‌تونه حل شه.

من رو ننه صدا کنید

خیلی خوشحالم که قراره آگاه بشه و با خودش دل رحم تر رفتار کنه

ببین یه بخشیش خب عادت هست اما واقعا یه چیزی شبیه وسواسه
احتمالا باید براش تراپی و روانپزشک رفت
اما این که قرصی باشه که بتونه کامل این مشکل رو حل کنه من تو سرچام پیدا نکردم
فائزه خانوم قلبا بهتون افتخار میکنم
و مسلما زیبایی، فقط به پوست و چهره خلاصه نمیشه و خیلی چیزهای دیگه ای، الویت جلوتری هستن مثل همین مهربونیتون!
از اینکه ۱۵ ساله درگیرش هستید واقعا متاثر شدم و امیدوارم هرچه زودتر درمان قطعی براش پیدا بشه...
منظورتون از کندن پوست صرفا جویدن هست یا با وسیله هم ممکنه اینکار انجام بشه؟!
ماچ به کلت فائزه زیباتر
نه جویدن فرق داره و اسمش یه چیز دیگه هست
اما کندن اکثرا با ناخون انجام می شه
البته فک کنم باشن آدمایی که از چیزهای دیگه خم استفاده کنن

اینم اضافه کنم که حتی کوتاه کردن ناخن کمکی بهم نمی کنه

اینم اضافه کنم که حتی کوتاه کردن ناخن کمکی بهم نمی کنه
ناخن بکاری یا لمینت کنی چی؟! (البته جایی که تمیز باشه و حتمااا هر بار ضدعفونی کنه)
هم محکم میشه و هم اینکه یکم گرونه باعث میشه نکنی

ناخن بکاری یا لمینت کنی چی؟! (البته جایی که تمیز باشه و حتمااا هر بار ضدعفونی کنه)
من به خاطر غسل و وضو نمی‌خوام ناخن بکارم (مسلمون بودن هم یکی دیگه از اینسیکیوریتی‌هامه)
ولی یه بار حتی خوردم زمین ناخونم از رو گوشت شکست و خون می اومد حتی اونم جلومو نگرفت

من ی بار ناخونم بد شکسته بود.. و اینجوری بود داشتم روی زخممو میکندم تا زمانی ک مامانم نیومد نگفت هم از انگشتت هم از ساعدت خون میاد اصلا متوجه نشدم...
والا اگه میشد تو اون موقعیت ب گرونی ناخنم فک کنم به زخم زیلی شدن خودم فک میکردم..

البته من کم اینجوری میشم و خیلی شدید.. اکثرا وقتایی ک خیلی عصبیم.. شاید شرایط کسایی ک نرمال ترن فرق کنه

Back
بالا