نمی دونم کار درستیه ک کلاس برم یانه ولی برای حسابان و فیزیک دهم کلاس میرم و بقیه درسای یازدهم و پیشخونی میکنم،اگر خیلی زرنگ باشم تا ی جایی از شیمی دهمم تست میزنم:)
فیزیک کلا باید به سطحت نگاه کنی. اگه درسنامه خوب میخوای خیلی سبز بزن. اگه با درسنامه خوندن حال نمیکنی میکرو نقره ای بزن. اگه دنبال تستای سطح ساده تری، جامع پایه مهروماهو بزن خیلی سادست. اگه رشتت تجربیه و کتاب سخت میخوای آیکیو و اگه ریاضی هستی و کتاب سخت میخوای باید بگم سخت ترین کتاب نردبامه اما یسری سوالای چرت و پرت توش میبینین(خصوصا دهم). پیشنهاد میکنم موج آزمون رو زودتر بگیرین بزنین آزمونهای سال دهم یازدهمشو. توی دوازدهم صد درصد نمیرسی همشو بزنی. اگه بازم مث من کرم حل سوالای نظام قدیم داری، برو میکرو نقره ای قدیمیو بزن. ایده های خوبی توشه. آیکیوی نظام قدیم مفت نمی ارزه و همه ایده هاش توی خیلی سبز و میکرو هستن. میکرو طلایی سادست اگه دنبال کتاب سطح ساده ای میکرو طلا بزن. نشر الگو برای منبع اول خوب نیست چون باید روی مبانی بیس مسلط باشین. بعدش این کتاب کمکتون میکنه بیشتر مسلط بشین اما اگه توی فیزیک به حدی قوی شدین میتونین سال دوازدهم منبع اولتونو نشر بزارین من اینکارو کردم و ضرر و فشاری هم ندیدم. فیزیک پلاس زیادی سوالارو سخت میکنه و به درد کنکورای جدید خصوصا ۴۰۲ نمیخوره. در کل بخوام جمع بندی کنم، باید بگم که اکثر کتابای بازار خیلی اومدن تستای بدرد نخوری آوردن که فقط برای گرم کردن ذهن خوبن. از کتاب وزارتی غافل نشین چون از تمرینا، آزمایش کنیدا،مسائل پایان فصل تست حتما میاد و اینکه نگران نباشید معمولا توی کنکورای جدید فیزیک درس ساده ایه و میتونین سرعتی جواب بدین