- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
DarkLightI
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علّامهحلّی۳
- شهر
- طهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
خیر، چون عمل این معلّم بخاطر مسلمون بودنش نبوده، ولی اعمالی که من برای مثال آوردمشون به خاطر و بهانه ی ترنس بودن انجام شده بودن.چند روز پیش یه پسر بچه تو پاکستان مرد، که معلم قرآنش بهش تجاوز کرده بود و بعد از ساختمون پرتش کرده بود پایین.
الان میشه من بپرسم حد و مرز مسلمونی کجاس؟
این درسته، من نمیگم فرد مشکل روانی داره چون ترنسه، من میگم فرد داره با ادّعای ترنس بودن به مشکل روانیش رسمیت میبخشه و مردم بهش اجازه میدن که بره و در قالب یه بچّه ی 6 ساله زندگی کنه چون ترنسه، و اگر ترنس نبود محال بود احدی اجازه ی این کارو رو به اون بده، پس اینجا ترنس بودن شخص اگرچه کاملا با مشکل روانیش بی ربطه ولی داره به عنوان دستاویزی برای طبیعی جلوه دادن مشکل روانی فرد میشه.جواب اینه که کودک آزار بودن طرف ربطی به مسلمون بودنش نداره، مگه این که یه جامعهی اسلامی افراطی مثل پاکستان انقدر آدمارو عقدهای بار میاره و فرصت کودک آزاری بهشون میده که اینطوری بروز میکنن.
به همون اندازه مشکل روانی داشتن یه نفر ربطی به ترنس بودنش نداره، مگه این که جامعه انقدر طرفو سرکوب کرده باشه که روی سلامت روانیش تاثیر گذاشته باشه، که در اون صورت مشکل در درجهی اول از جامعه ست نه اون فرد.
نه سوال من احمقانه بود و نه جواب شما.ممکنه بگی جوابم احمقانه بود، اما وقتی سوال احمقانه بپرسی چیزی جز جواب احمقانه نمیتونی بگیری