لایک... ترخبتتیتیحینقنی
میمیرم واسهش. حالا اگه بخوام دقیقتر بگم و اغراق هم نکرده باشم، برای ۴ قسمتِ اول فصل دومش همین الآن میتونم بمیرم. من واقعاً باید رو هوش هیجانیم کار کنم این همه شعف واسه توصیف یه انیمه عادی نیست
بگذریم؛ ۴ فصل تا الان اومده و چند ماهه ساخت فصل پنجمش هم تایید شده. هر فصل ۱۲ اپیزود داره و الان داشتم تو اینترنت چیز میز میخوندم دربارهش که بتونم اینجا از اون حرفهای بزرگ بزرگ هم زده باشم و فقط سیمپ نشده باشم، بعد حقایق بیشتری در موردش فهمیدم و الان دارم خوندماغ میشم خدایا.
آیا باید داستان را تعریف کنم؟ نمیدونم. مهم نیست با چی شروع میشه مهم اینه که بسیار قشنگه
اگه پوسترشو ببینید و قصد شروعشو داشته باشید به نظر میاد که خیلی شخصیت داره و من، به عنوان بیننده ترجیح میدم شخصیتها کم باشن تا همهشون به اندازهٔ کافی معرفی بشن و بتونم با همهشون به اندازهٔ کافی زندگی کنم
ولی طرز روایت داستانش اینقدر جذاب و پرکششه که ای بابا! :)) میدونین دربارهٔ یه سری داستانها من خیلی افسوس میخورم و یکیشون همین سگهای ولگرده. اگه میتونستم برق میزدم به سرم که اطلاعاتش از سرم پاک بشن و بتونم دوباره با همون هیجانهای بار اول ببینمش! مثلاً... نمیدونم قسمت چند از فصل چهارمش بود که میدیدم؛ ساعت ۵ صبح، تو تاریکی و گوشی به دست با استرس داشتم نگاه میکردم و اصلاً اون یاروئه که اومد از شدت خوشحالی میخواستم جیغ بکشم! خب، واقعاً چند بار تو کل هیستوریِ چیز دیدن / خوندنِ آدم ممکنه همچین اتفاقی رخ بده و اینقدر روش تاثیر بذاره؟
برای من خیلی دفعات معدودی بوده این پدیده.
دیگه بگم این انیمه پر از اون صحنههاست که یهو یه چیزی میفهمی و این شکلی میشی که "هیییین!!" و همین خیلی قشنگش کرده.
یه مقایسه کنم؛ الان حضور ذهن ندارم ولی مثلاً این Maou Gakuin no futekigousha یا 86 یا انیمههای اکشنِ دیگه (منظورم انیمههای متوسطِ رو به پائینه؛ اکثر شاهکارهای اکشن رو ندیدم.) هم معمولاً این فضای پیروزیِ آدم خوبا رو دارن. به خصوص اگه فایتهای متعدد داشته باشن و خب هی برنده میشن، هی سربلند میشن، هی شخصیت بدا تیکه تیکه میشن، و اون خوبا زنده میمونن. میخوام بگم این قضیه از یه جا به بعد لوث میشه تو داستان اونقدر که دیگه میدونی آخرش همه چی قراره خوب بشه و فقط واسه اینکه بفهمی چی میشه، میشینی تا آخر میبینیش!
اینو گفتم چون الآن دیدم یه سریا تو کامنتا همچین ایرادی از بانگو گرفته بودن و نمیدونم واقعاً دیدن انیمه رو؟ یعنی ممکنه یکی دیده باشدش و بازم همچین نظری داشته باشه؟ نه من حرص نمیخورم [اصلاً] ولییی حالا هی میخوام اسپویل نکنم، نمیشه؛ قسمت نه از فصل ۴ و قسمت چهار از فصل ۲ رو آدم باید کور باشه که بگه پایانِ شاد و هپی اندینگ :] تازه اینو با عقل سرد دارم جواب میدم.
این یکی فایتهای قشنگی داره. ببینید من اتک ان تایتانو واسه خشونتش ندیدم؛ یه مدت کلی صدا کرد و اینقدر همون یکی دو قسمت اولش منو ترسوند که دیگه بقیهشو نتونستم ببینم. بانگو هم نمیشه بگیم از لحاظ خشونت کاملاً تمیزه؛ یه سری جاها یکم خونریزیهای وحشیانه رخ میده ولی خب، چون خودم میترسم نمیتونم ازش ایراد بگیرم. نهایتش اینه که یادم میمونه موقعِ ریواچش اون جاها رو نبینم
دیگه اینکه اصلاً نمیتونم بگم کدوم فصل بهتر از اون یکیه. با اینکه هر فصلشو با فاصلههای زمانی ساختن ولی گرافیکش یکدست و باکیفیته و انیمه حتی بعد از اینکه کلی طرفدار پیدا کرد، خودشو گم نکرد. منتها به طور کلی، اوایل داستان روشنتره و هر چی بیشتر جلو بریم خب طبیعتاً رازهای بیشتری میفهمیم و فضا هی تاریک و تاریکتر میشه. به شکلی که اصلاً فضای فصل ۴ رو نمیشه با فصل ۱ مقایسه کرد و به نظرم همین روند گذر زمان خیلی مهمه توی این انیمه و با دقت بالایی اوکیش کردن. شخصیتا زیادن ولی ببین چهقدر دقیق روی تکتک دیالوگها و زندگی و رازها و جزئیاتشون کار شده که اینقدر توی ذهن میمونن و شخصیتها حتی یه ذره نقض نمیشن. خیلی سعی کردم بدونِ اسپویل و ایما و اشاره ثابت کنم انیمهٔ محشریه. نمیدانم موفق بودم یا نه؛ ولی...
در وصف دازای زبونم قاصره. قاصر. نمیدونم میبینیدش یا نه، اگه دیدید لطفاً به دازای اوسامو و اودا ساکونوسکه دست نزنید. مال من و دوستمن. خیلی ممنون ^~~^