سخت بود. نمیدونم در حد 1400 یا نه، من خودم 1400 رو تو خونه زده بودم خیلی بهتر زدم، ولی مطمئن نیستم به این دلیل بوده که آسون تر بوده یا به این دلیل بوده که کنکور واقعی نبوده و حال روحی روانی بهتری داشتم.
اما به نظرم حداقل گسستهش از گسسته 1400 سخت تر بود. (حسابان و اینا هم سخت بود اما نمیدونم از 1400 هم سخت تر یا نه.)
یکی از معدود سوالات آسونی هم که گسسته داشت جوابش تو گزینه ها نبود و امیدوارم حداقل انقدر وجدان داشته باشن که با این بلایی که امسال سر کنکوریا تا لحظه آخر اوردن، اون سوال رو حذفش کنن.
خب من تو این فاصله رفتم سوالا رو چک کردم.
حسابانش کمی سخت بود اما ۱۴۰۰ سوالاش همچنان دستنیافتنیان.
ساده: ۱ - ۸ - ۹ - ۱۰ - ۱۱ (۵ سوال)
متوسط: ۲ - ۵ - ۷ - ۱۲ - ۱۳ - ۱۴ - ۱۶ - ۱۷ - ۱۸ - ۱۹ (۱۰ سوال)
سخت: ۶ - ۱۵ - ۲۰ (۳ سوال)
هندسهش چیز خاصی نداشت و تعادل بین سطح سوالا رعایت نشد. یا خیلی ساده بودن یا خیلی سخت.
ساده: ۲۵ - ۲۷ - ۲۸ - ۲۹ [شاید سادهترین سوال آزمون] - ۳۱ - ۳۳ - ۳۴ (۷ سوال)
متوسط: ۳۰ (۱ سوال)
سخت: ۲۶ - ۳۲ - ۳۵ - ۳۶ (۴ سوال)
آمار، احتمال و گسسته هم بیشتر غلط و مبهم بود تا سخت!
ساده: ۳۷ [اصن یعنی چی این سوال؟ :)) جملهی اولش داره چه دادهای به ما میده؟ ربطش به خواستهی سوال چیه؟ چیز بدیهیایه دیگه.] - ۳۸ (۲ سوال)
متوسط: ۲۲ - ۴۰ [باید میپرسید کدام میتواند باشد چون سوال حالت دیگهای هم داشت.] (۲ سوال)
سخت: ۳ - ۴ - ۲۳ - ۲۴ (۴ سوال)
غلط: ۲۱ [چون لزوماً تمام وزیرا با معاوناشون جابهجا نمیشن و ۱۶ حالت جابهجایی میشه براشون درنظر گرفت. جواب نهایی ۳۸۴ حالته.] - ۳۹ [تعداد لونهها بیشماره. میتونم بینهایت زوج مرتب انتخاب کنم که جمع مؤلفههای اولشون و دومشون هیچکدوم مضرب ۵ نشن.] (۲ سوال)
در کل ۱۴ سوال ساده، ۱۳ سوال متوسط و ۱۱ سوال سخت و ۲ سوال غلط داشت.
اینکه ۴۰ سواله شده خودش یه عیب بزرگه چون عملاً خیلی از مباحثی که تدریس میشه پوشش داده نمیشن و waste میشن. الان ماتریس با اون همه مطلب فقط یه دونه دترمینان ۲×۲ که حالا ترکیب شد با عبارات جبری و لگاریتم سوال اومد ازش. یا این نکته که جمع مجذور ریشهها فرمولش چیه دو بار ازش سوال داد که خب ارزشی نداره تکراری بپرسی.