- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 0
هیچکس پرسش نکرد ولی زبان سخت بود خداحافظ
یک سوال فنی، جایی کلید زبان منتشر نشده؟هیچکس پرسش نکرد ولی زبان سخت بود خداحافظ
نه کنکور دی رو ایگنور کرده بودم اما فکر نمیکنم هرچی بوده باشه از این یکی سختتر باشه.سلام. ببخشید شما سوالای کنکور دی رو هم تحلیل کردین؟ میشه این دو تا رو باهم مقایسه کنین؟
بذار رتبهم بیاد اگه با این سوالای فضایی مجاز به انتخاب رشته شده باشم میام کامل تجربیاتم رو در اختیارتون میذارمیعنی با این حساب بازم تفاوتی تو درس خوندن مون ایجاد نشه
چون نه من، که همه دوستام چه تجربی چه ریاضی واقعا پنیک کردیم سوالا رو دیدیم، معلمام که هیچی، مشاور یکی از بچهامون پیام داده با توجه به کنکور امروز ۵ ساعت کمه درس خوندن، باید برسونی به ۷ و در آخر ۹ ساعت
برگردن بهنظر منم بد نیست.نههه توروخدا برگردن
الان کل سایت منو میزنن
چرا یه ۱۵ روزی به ذهنت استراحت نمیدی و خوش نمیگذرونی؟یعنی واقعا احتمال هست سال دیگه عمومی بیاد؟؟
اینجوری باشه به فنا عظما رفتم که
استرس و خیال های چرت و پرت نمیذارن کهچرا یه ۱۵ روزی به ذهنت استراحت نمیدی و خوش نمیگذرونی؟
کشور و پورعباس که فرار نمیکنن سرجاشون واسه زندگیت یه استپ بزن و کیف کن
نه استرس مدرسه داریاسترس و خیال های چرت و پرت نمیذارن که
دلم مسافرت میخواد ولی پدرم کار داره و نمیتونهنه استرس مدرسه داری
نه امتحان نهایی
نه کنکور
نه نگران دانشگاهی
حالا استرس نتیجه کنکورم تا ۱۵ روز واقعا اضافه است. الان اینجوریه که از بی تکلیفی بیکاری بی دغدغه ای
حتی شده تظاهر کن به بیخیالی و اصلا خودتو گول بزن ولی این استراحت قشنگ و از دست نده، حالا خود دانی
زندگی تو یزد خودش مسافرت نیست مگه ؟ :) با اون همه رستوران و شیرینی و چیز میزدلم مسافرت میخواد ولی پدرم کار داره و نمیتونه
۱۸ ساله اینجام حاجیزندگی تو یزد خودش مسافرت نیست مگه ؟ :) با اون همه رستوران و شیرینی و چیز میز
فقط باید یکم گرم باشه
امسال بخش محاسبات عددی رو خیلی سخت کردن، من نقطه قوتم همین بود حالا این سری فقط یه دونه زدم =)))))