- شروع کننده موضوع
- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- Sari
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
سوالات و اشکالات درسیتون رو اینجا بپرسین و بهم کمک کنین. خیلی توی روند یادگیریتون اثر میذاره
میخونم ولی متوجه نمیشمالآن من تستهای هر فصل رو پخش کنم که مثلا وقتی دارم مغناطیس میزنم همزمان تست میدان هم بزنم یا همه رو همون موقع خودش تموم کنم که نمونه چیزی؟
گیج شدم یه مقدار.
E.میخونم ولی متوجه نمیشم
میدان چی؟ E یا B ؟
ترکیبی با مغناطیس رو هم زمان بخون
دقیق متوجه نشدم.ترکیبی با مغناطیس رو هم زمان بخون
البته وقتی همه مباحث اون فصل رو خوندی.
فرق آنچنان هم ندارهها هر فصل رو بخون برو بعدی ((:
مرور هم یادت نره
از این لحاظ که دیگه اواسط شهریور همه رو همزمان تموم کنم.از یه کتاب یه فصلو بزن که یادگیریت کامل بشه واسه مرور میتونی بری سراغ کتابای دیگه
اینکه همزمان تستای چند تا فصلو بزنی آخه چرا؟
یکیو بزن یاد بگیری حالا لازمم نیست همه تستاشو بزنی
یکی در میون ضریب سه ها یا پنجا بعد برو فصل بعدی
وقتی خواستی دوره کنی هم میتونی بری اون یکی در میونایی که نزدیو بزنی
زیاد تست زدن تا تست نزنی نمیفهمی کجای کتاب مهمه و باید بیشتر بخونیش. حلال همه مشکلات تستهسلام
تو درس شیمی زیاد تست زدن مهمتره یا خوب فهمیدن و مرور مطالب درسی؟
سوالات شیمی چندین ساله بیشتر غافلگیری هستند تا یک سوال علمی زیبا !سلام
هر دو!.... تست مکمل خوندنه... مثلا مرور مطالب درسی چه کمکی توی حل مسائل شیمی میکنه؟! صرفا فرمول ها کسر های پیش ساخته نمیتونه پاسخگو باشه باید تیپ تست هاشو ببینی تا هم راه شو یادبگیری هم سرعتت خوب شه.... ولی حتما حتما حتما کتاب رو بخون هرشب... حتی یه صفحه!...اینقدر بخون تا حفظ باشی کامل همه چی رو...خصوصا که 50 درصد سوالا حفظی و شمارشیه و تسلط خیلی زیادی میخواد... امسال توی سوالای شمارشی شیمی تجربی یادمه یه سوال از فصل 2، 12بود و من نزدمش! با اینکه شاید سوال نسبتا آسون و خوبی به نظر میرسید و باید حتما میزدمش!... اما نتونستم چون من نیم واکنش های زنگ آهن رو حفظ بودم ولی اون لحظه واکنش کلی به ذهنم نمیرسید در واقع میشد واکنش کلی رو نوشت اما توی تست روی حالت فیزیکی توی واکنش کلی زنگ آهن توجه کرده بود که من بعد این همه خوندن فصل 2 حتی یادم نبود حالت فیزیکی شون چیه... آیا هر سه حالت فیزیکی رو توی واکنش داشتیم یا نه؟ شاید تست روتینی بود اما همین بی دقتی سر مرور ها باعث شد نتونم بزنمش! ...تستای حفظی و مفهومی رو هم حتما جا بده توی برنامه ات که هم برات با تست مرور شه هم دام های تستی رو ببینی... حتی به ریز ترین نکات هم دقت کنسلام
به نظرم سر در گم طور نخونالآن من تستهای هر فصل رو پخش کنم که مثلا وقتی دارم مغناطیس میزنم همزمان تست میدان هم بزنم یا همه رو همون موقع خودش تموم کنم که نمونه چیزی؟
گیج شدم یه مقدار.
من امسال بنا بر خواست معلمم هر صفحه ای که از شیمی میخونم(حتی صفحه ای که واقعا هیچی نداره)سلام
خب نظریه اعداد معمولا روی مخ بچه ها زیاد میره و توی آزمونا خصوصا قلمچی سوالای خیلی وحشتناکی ازش طرح میشه. تنها راهش تست زدن و پیدا کردن منبع خوبه چون خیلی از منبعا میان خارج از چارچوب کتاب وزارتی سوال میدن. من پیشنهاد میکنم منبع اول خیلی سبز جامعو بزنی بعدش بری سراغ میکروطلای جامع و بعدش نشر الگو و نهایتا خوشخوان که به تسلط کامل توش میرسی چون سوالای خیلی زیاد با ایده های قشنگی داره برای همین سعی کن این منابع قبل خوشخوانو بزنی که بتونی تا آخر سال تمومش کنی. نظریه اعداد و گراف توی گسسته خیلی پیچیدن و باید فقط سوال زیاد حل کنی و مدام غلط حل کنی چون اکثرا توی گراف و نظریه تو یه جوابی بدست میاری که مطمئنی اما جواب اصلی زمین تا آسمون ممکنه با جواب تو فرق بکنه درنتیجه باید توی گسسته امسال صبور باشی(چیزی که من نبودم و دائم سر حل سوالای نظریه و گراف فوش میدادم)برای بالا بردن درصد تو درس گسسته پیشنهادی دارین؟
مشکلم اینه که سر آزمون اون به اصطلاح ایده ها و خلاقیته نمیرسه به ذهنم برای حل سوال ...
( برای بخش نظریه اعداد )
بنظرت کلاً برای هر درس تو انتخاب منبع یکم زیادهروی نمیکنی؟!من پیشنهاد میکنم منبع اول خیلی سبز جامعو بزنی بعدش بری سراغ میکروطلای جامع و بعدش نشر الگو و نهایتا خوشخوان که به تسلط کامل توش میرسی چون سوالای خیلی زیاد با ایده های قشنگی داره
بله میشه کار غیرممکنی نیست اگر دستت گرم باشه برای همین تاکید میکنم دستتون رو به تست زدن گرم کنین چیزی که گفتم انجام دادم قبلا و تنها لازمش انگیزه بالاست. کنکورای جدید خصوصا توی درسی مثل ریاضی با یکی دوتا کتاب نمیشه از پس سوالاش براومد شما کنکور دی و تیر امسال رو اگر ببینی متوجه بالارفتن سطح سوالا خصوصا توی درس حسابان و هندسه میشی بنابراین باید اکثر منابع بازار رو بررسی کنین تا این ذهن انواع مختلف تیپ تست هارو دیده باشه. شما سر جلسه کنکور وقت فکر کردن به محتویات سوالو نداری. وقتی سوالو میخونی باید ببینی قبلا نمونشو حل کردی و میتونی ایده روش بزنی یا اگه نمیتونی ولش کنی چون وقتی برای فکر کردن نیست پس نباید شما سرجلسه با دیدن سوالا سوپرایز بشی. منبع زیاد زدن به شما کمک میکنه که ایده بگیری و سر جلسه بجای سوپرایز شدن بری سراغ حل کردن بجای بازی کردن با سوال. یه مثال برات میزنم که عینا برای خودم توی کنکور دی امسال اتفاق افتاد. بعد دفترچه ریاضی حس خوبی داشتم چون سر جلسه با اینکه سوالارو پیچونده بودن اما ایده هاش توی ذهنم بهم الهام میشد و خودم باورم نمیشد که چجوری تونستم ۱۳ تا حسابان بزنم و جالب تر اینکه سر سوالای فیزیک دیدم دقیقا دوتا سوال از مبحث القا و مغناطیس از کتاب میکرو نقره ای کپی شده بود(فقط عددو عوض کرده بودن). میخوام بگم که شما هرچی توی تست زدن(اصولی تست زدن) زیاده روی کنی، ضرری نمیکنی بلکه سرعتت توی حل تست بالاتر میره و میتونی کلی وقت سیو کنی. اما یسری کتابایی هستن که واقعا آشغالن و شما نرید سمتشون که فک کنم توی معرفی کتابا گفتم کدوماست که دیگه وقتتون سر زدن تستای این کتابا هدر نرهبنظرت کلاً برای هر درس تو انتخاب منبع یکم زیادهروی نمیکنی؟!
مگه میشه این چهار تا منبع که همهشون سوالای با کیفیت و ایدهداری دارن رو تو ۶ ماه (یا اگه کسی از تابستون شروع کرده باشه، ۹ ماه) کار کرد؟
گفته بودی که هرچی کتاب تست دستمون اومد بزنیم، ولی اینجوری آدم سردرگم نمیشه؟ در ضمن کِی وقت میشه که غلط ها و سوالای سخت هر منبع رو مرور و رفع اشکال کنیم؟!
بخش زیادی از سوالات مسئله هستن و در نتیجه هرچند پایه حل درست تستها فهمیدن خوب مفاهیم هست ولی بخش عمده اصلی فرایند یادگیری طی حل مسئله شکل میگیره.سلام
با حرفات موافقم ولی بنظرم باید برای مرور و جمعبندی یه منبع هم وقت کافی اختصاص داده بشه (مثلاً حل دوباره تست های علامتدار یا تست هایی که غلط زده شده).بله میشه کار غیرممکنی نیست اگر دستت گرم باشه برای همین تاکید میکنم دستتون رو به تست زدن گرم کنین چیزی که گفتم انجام دادم قبلا و تنها لازمش انگیزه بالاست. کنکورای جدید خصوصا توی درسی مثل ریاضی با یکی دوتا کتاب نمیشه از پس سوالاش براومد شما کنکور دی و تیر امسال رو اگر ببینی متوجه بالارفتن سطح سوالا خصوصا توی درس حسابان و هندسه میشی بنابراین باید اکثر منابع بازار رو بررسی کنین تا این ذهن انواع مختلف تیپ تست هارو دیده باشه. شما سر جلسه کنکور وقت فکر کردن به محتویات سوالو نداری. وقتی سوالو میخونی باید ببینی قبلا نمونشو حل کردی و میتونی ایده روش بزنی یا اگه نمیتونی ولش کنی چون وقتی برای فکر کردن نیست پس نباید شما سرجلسه با دیدن سوالا سوپرایز بشی. منبع زیاد زدن به شما کمک میکنه که ایده بگیری و سر جلسه بجای سوپرایز شدن بری سراغ حل کردن بجای بازی کردن با سوال. یه مثال برات میزنم که عینا برای خودم توی کنکور دی امسال اتفاق افتاد. بعد دفترچه ریاضی حس خوبی داشتم چون سر جلسه با اینکه سوالارو پیچونده بودن اما ایده هاش توی ذهنم بهم الهام میشد و خودم باورم نمیشد که چجوری تونستم ۱۳ تا حسابان بزنم و جالب تر اینکه سر سوالای فیزیک دیدم دقیقا دوتا سوال از مبحث القا و مغناطیس از کتاب میکرو نقره ای کپی شده بود(فقط عددو عوض کرده بودن). میخوام بگم که شما هرچی توی تست زدن(اصولی تست زدن) زیاده روی کنی، ضرری نمیکنی بلکه سرعتت توی حل تست بالاتر میره و میتونی کلی وقت سیو کنی. اما یسری کتابایی هستن که واقعا آشغالن و شما نرید سمتشون که فک کنم توی معرفی کتابا گفتم کدوماست که دیگه وقتتون سر زدن تستای این کتابا هدر نره
درسته این بازه میتونه از فروردین تا کنکور تیر باشه(اگه هدف کنکور تیره)با حرفات موافقم ولی بنظرم باید برای مرور و جمعبندی یه منبع هم وقت کافی اختصاص داده بشه (مثلاً حل دوباره تست های علامتدار یا تست هایی که غلط زده شده).