این حرفها از روز ازل زده میشده و کارکردی جز از بین بردن اعتماد به نفس شما نداره.بله میشه کار غیرممکنی نیست اگر دستت گرم باشه برای همین تاکید میکنم دستتون رو به تست زدن گرم کنین چیزی که گفتم انجام دادم قبلا و تنها لازمش انگیزه بالاست. کنکورای جدید خصوصا توی درسی مثل ریاضی با یکی دوتا کتاب نمیشه از پس سوالاش براومد شما کنکور دی و تیر امسال رو اگر ببینی متوجه بالارفتن سطح سوالا خصوصا توی درس حسابان و هندسه میشی بنابراین باید اکثر منابع بازار رو بررسی کنین تا این ذهن انواع مختلف تیپ تست هارو دیده باشه. شما سر جلسه کنکور وقت فکر کردن به محتویات سوالو نداری. وقتی سوالو میخونی باید ببینی قبلا نمونشو حل کردی و میتونی ایده روش بزنی یا اگه نمیتونی ولش کنی چون وقتی برای فکر کردن نیست پس نباید شما سرجلسه با دیدن سوالا سوپرایز بشی. منبع زیاد زدن به شما کمک میکنه که ایده بگیری و سر جلسه بجای سوپرایز شدن بری سراغ حل کردن بجای بازی کردن با سوال. یه مثال برات میزنم که عینا برای خودم توی کنکور دی امسال اتفاق افتاد. بعد دفترچه ریاضی حس خوبی داشتم چون سر جلسه با اینکه سوالارو پیچونده بودن اما ایده هاش توی ذهنم بهم الهام میشد و خودم باورم نمیشد که چجوری تونستم ۱۳ تا حسابان بزنم و جالب تر اینکه سر سوالای فیزیک دیدم دقیقا دوتا سوال از مبحث القا و مغناطیس از کتاب میکرو نقره ای کپی شده بود(فقط عددو عوض کرده بودن). میخوام بگم که شما هرچی توی تست زدن(اصولی تست زدن) زیاده روی کنی، ضرری نمیکنی بلکه سرعتت توی حل تست بالاتر میره و میتونی کلی وقت سیو کنی. اما یسری کتابایی هستن که واقعا آشغالن و شما نرید سمتشون که فک کنم توی معرفی کتابا گفتم کدوماست که دیگه وقتتون سر زدن تستای این کتابا هدر نره
شما شروع بکنین به خوندن و خودتون متوجه میشین با چند تا تست به چه مقدار تسلط میرسین.
زمان بینهایت نیست که واسه خودتون رویاپردازی کنید.
کمالگرایی پیشه نکنید و اولویتبندی کنید. اولویت این هست که در تعداد قابل توجهی مباحث تسلط نسبی داشته باشید نه این که در تعداد معدودی از مباحث تسلط مطلق داشته باشید.
اگر یک فصل رو از منبعی که تعداد تستهاش خیلی زیاده شروع کنید و موفق نشید فصل رو به اتمام برسونید و نیمه کاره رها کنید، عملا اون فصل رو از دست دادهید.
از منبعی که قابل تمام کردن هست شروع کنید و اگر به تسلط کافی نرسیده بودید تستهای بیشتری کار کنید.
یک ویدیویی از یکی از مشاورای ارشد قلمچی بود که الان نمیدونم کجاست که توش با دقت محاسبه کرده بود که شما چه قدر زمان دارید و چه مقدار تست میتونید بزنید و نشون داده بود که این توصیههای فضایی که آدم برای باید برای هر درسی شونصدهزار تا تست بزنه عملا غیرممکنه.