- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- OOO
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- رشته دانشگاه
- پزشکی
عباس بهمنیممنون
کسی مشاوری توی تهران پیشنهاد میکنه؟
آدم با وجدانیه پولکی نیست و خیلی با تجربس
ولی این که نتیجه بگیری ۹۰ درصد بسته به خودته
عباس بهمنیممنون
جوابم رو ادیت کردمممنون
مرسی مرسیجوابم رو ادیت کردم
من یه چیزی دیدم که پارسال فقط ۳ تا تک تراز فرق داشت با تراز اصلی کنکور کلا خیلی میگن دقیقه و اینجور چیزاتخمین رتبه مدیکال چقدر قابل اعتماده؟
کاش زودتر بدن ...ولی تراز چیزیه که سنجش میده کلا نمیشه به اینا اعتماد کرد
گفتن نیمه مرداد ماه...کاش زودتر بدن ...
برا من تو رنج بود پارسالتخمین رتبه مدیکال چقدر قابل اعتماده؟
میتونی تو این تابستون تستهای منبع اول درسها رو بزنی و هایلایت کنی و تابستون بعدی دیگه برا جمعبندیِ اون مبحث فقط تستایی که هایلایت شده رو میزنی و بعدش میری سراغ منبع دومت. هایلایت تستها هم بر این اساس باشه که مثلا از هر تیپ تست و هر مبحث اونی که حس میکنی برات دشوارتره و نکتهی بیشتری داره رو هایلایت میکنی و سری بعد فقط میای سراغ همون و وقتتو با بقیهی تستها تلف نمیکنی. وقتی که تستها رو میزنی اون نکاتی که به نظرت خیلی تکرار میشن و مهمن رو میتونی وارد کتابت کنی به مرور. اما باید حواست باشه هر نکتهای که جدید بود رو وارد نکنی. هر نکتهای ارزش وارد کردن به کتاب رو نداره و این رو وقتی که یکم تست بزنی خودت متوجه میشی و میفهمی که کدوم نکتهها رو بنویسی.(این نکتهنویسی مخصوصا تو زیست خیلی کمک میکنه، مخصوصا برای نکات شکلها).سلام وقتتون بخیر
بچه ها الان برای تابستون دهم یه یازدهم در چه حد باید دهم رو ببندیم یعنی واقعا من تستی که الان بزنم قراره برا سال بعد تاثیر بزاره؟
منظورم اینه کلا تو تابستون امسال باید چیکار کنیم و اگه باید تست دهم بزنیم هدف ازین کار چیه؟
و شیمی، اگه شیمیت ضعیفه تروخدا کار کنمیتونی تو این تابستون تستهای منبع اول درسها رو بزنی و هایلایت کنی و تابستون بعدی دیگه برا جمعبندیِ اون مبحث فقط تستایی که هایلایت شده رو میزنی و بعدش میری سراغ منبع دومت. هایلایت تستها هم بر این اساس باشه که مثلا از هر تیپ تست و هر مبحث اونی که حس میکنی برات دشوارتره و نکتهی بیشتری داره رو هایلایت میکنی و سری بعد فقط میای سراغ همون و وقتتو با بقیهی تستها تلف نمیکنی. وقتی که تستها رو میزنی اون نکاتی که به نظرت خیلی تکرار میشن و مهمن رو میتونی وارد کتابت کنی به مرور. اما باید حواست باشه هر نکتهای که جدید بود رو وارد نکنی. هر نکتهای ارزش وارد کردن به کتاب رو نداره و این رو وقتی که یکم تست بزنی خودت متوجه میشی و میفهمی که کدوم نکتهها رو بنویسی.(این نکتهنویسی مخصوصا تو زیست خیلی کمک میکنه، مخصوصا برای نکات شکلها).
برای بحث اینکه چه مباحثی رو برای فهم مطالب یازدهم نیاز داری هم، در واقع فیزیک درسیه که مطالب یازدهمش با دهم اصلا مرتبط نیست و خوندنش تو تابستون صرفا برای جمعبندی برای کنکورته. برای فهم ریاضی یازدهم خیلی خوبه که ریاضی دهم رو خوب یادبگیری چون تا حد زیادی مطالب مرتبط دارن. زیست دهم هم در صورتی که بخوای سال دیگه تست ترکیبی کار کنی به کارت میاد وگرنه اونقدرها هم مطالبشون مرتبط نیست. شیمی هم یه سری مباحثش مثل استوکیومتری و زیرلایهها و غیره برای یازدهم نیازن. به طورکلی سعی کن ضعفی از دهم برات باقی نمونه که اذیتت نکنه و کل سال رو یازدهم متمرکز باشی.
ما هم توی شیمی کنکور گیر کردیمو شیمی، اگه شیمیت ضعیفه تروخدا کار کن
من سر شیمی حسابی گیر کردم الان
ببینید شیمی ما ریاضیا تو کنکور خیلی کتاب محور بود تا مسئله محوربرای مرور و تست درس ها تو تابستون(دهم به یازدهم)
مطالب حفظی هم که قطعا یادمون میره لازمه روشون کار کنیم؟
مطالب حفظی فیزیک و شیمی اونقدرا سخت نیست و زیاد وقت نمیگیره.برای مرور و تست درس ها تو تابستون(دهم به یازدهم)
مطالب حفظی هم که قطعا یادمون میره لازمه روشون کار کنیم؟
۱و ۲. به نظرم بزرگترین ریسک، تالیفی کار کردن های زیاد اونم دوهفته مونده به کنکوره!یه مقدمه بعد سوالام
واسه کنکور اردیبهشت یکی از این پک های کنکورای سالای پیش رو گرفتم و کنکورای داخل و خارج رو از 98 به این طرف حل کردم و خب واقعا خیلی موثر بود. الان دنبال یه چیزی مشابه همون کنکورام اما طبیعتا نمیخوام تکراری بزنم. توی کنکور یه سری الگوها تکرار میشه که توی آزمونای آزمایشی تکرار نمیشه مثلا این که توی شیمی گاهی مسایل خیلی غلط اندازن ولی وقتی میری و میخونیشون میبینی که خیلی راحت قابل حلن اما توی آزمونای آزمایشی همه مسایل واقعا سخت و وقت گیرن و سوالات 50 50 هم زیاد هست. یا توی فیزیک هرسال حداقل یکی دوتا سوال فوق العاده آسون مثل قاعده دست راست خالی و بدون محاسبه هست که توی آزمونای آزمایشی اینطوری نیست. خلاصه که این "مثل آزمون آزمایشی با کنکور اردیبهشت برخورد کردن" خیلی به دوستام ضرر زده بود مخصوصا توی شیمی!
1. آیا آزمونی هست که شبیه کنکور باشه (حداقل توی سطح سختی) و بتونه برای کنکور آمادم کنه؟
2. آیا نیازه که آزمونایی که خیلی سختن و توش میبینم که با درصد پایین تراز بالا اوردم رو تحلیل کنم یا نه، وقتمو روش نذارم؟
3. به نظرتون اگر کنکور تیر سخت تر از معمول باشه این سختی قراره روی یه درس متمرکز بشه یا کل کنکور سخت تر باشه؟
نشر الگو منبع خیلی قوی و خوبی برای فیزیکه و اکثر کسایی که حرفی واسه گفتن دارن تو فیزیک، نشر الگو رو کار کردن.بهتره همین نشر الگو رو کار کنی و کامل یادش بگیری. به این نکته ام توجه کن تو دروسی مثل ریاضی و فیزیک اینکه تو یه منبع رو چندبار کار کنی و کامل ایده هاشو مسلط شی از تعدد منابع مهم تره و تاثیرش بیشتره. اونم تازه یه کتابی مثل نشر الگو که واقعا می ارزه حداقل دو سه بار کار کنی تا ایده هاشو یاد بگیری.سلام بچه ها یه سوال
برای فیزیک من در طول سال سوالایی که تو خود نشر الگو فیزیک نشان دار بودن رو زدم الان برای تابستون نشر الگو رو کامل بزنم یا برم آیکیو که سطحش بالاتره؟