کنکور سوالات غیر درسی کنکور 1403

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی

Denebolah

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
frzIV
شهر
thrn
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
AUT
رشته دانشگاه
ARC
تخمین رتبه مدیکال چقدر قابل اعتماده؟

نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب
شهر
شهرِراز
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
علوم‌پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
تخمین رتبه مدیکال چقدر قابل اعتماده؟
من یه چیزی دیدم که پارسال فقط ۳ تا تک تراز فرق داشت با تراز اصلی کنکور کلا خیلی میگن دقیقه و اینجور چیزا
ولی تراز چیزیه که سنجش میده کلا نمیشه به اینا اعتماد کرد

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
سلام بچه ها خسته نباشید.
کسی میشه کمک کنه برای اینکه درصد کنکور‌ تجربی درس ریاضی رو خوب کنم چیکار‌‌ کنم؟ پایه خوبی دارم و تو فهمیدن اینا مشکلی ندارم فقط حس میکنم چون خیلی به ریاضی بی توجهی کردم الان هم توی تایم مشکل دارم هم توی ایده‌ی حل... به نظرتون دوره های آریان حیدری خوبه؟ یا موج بزنم؟ بعد برای مدیریت زمان و سریع شدن توی بقیه درسا و کلا هر نکته مفیدی برای این یه ماه آخر هم ممنون می‌شم اگه کلا کسی ایده‌ای داره بفرماید🌹

Ayeshe

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تربت جام
سال فارغ التحصیلی
1405
سلام وقتتون بخیر
بچه ها الان برای تابستون دهم یه یازدهم در چه حد باید دهم رو ببندیم یعنی واقعا من تستی که الان بزنم قراره برا سال بعد تاثیر بزاره؟
منظورم اینه کلا تو تابستون امسال باید چیکار کنیم و اگه باید تست دهم بزنیم هدف ازین کار چیه؟

fati.h

پوچ؛
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
frz
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
سلام وقتتون بخیر
بچه ها الان برای تابستون دهم یه یازدهم در چه حد باید دهم رو ببندیم یعنی واقعا من تستی که الان بزنم قراره برا سال بعد تاثیر بزاره؟
منظورم اینه کلا تو تابستون امسال باید چیکار کنیم و اگه باید تست دهم بزنیم هدف ازین کار چیه؟
می‌تونی تو این تابستون تست‌های منبع اول درس‌ها رو بزنی و هایلایت کنی و تابستون بعدی دیگه برا جمع‌بندیِ اون مبحث فقط تستایی که هایلایت شده رو می‌زنی و بعدش می‌ری سراغ منبع دومت. هایلایت تست‌ها هم بر این اساس باشه که مثلا از هر تیپ تست و هر مبحث اونی که حس می‌کنی برات دشوارتره و نکته‌ی بیشتری داره رو هایلایت می‌کنی و سری بعد فقط میای سراغ همون و وقتتو با بقیه‌ی تست‌ها تلف نمی‌کنی. وقتی که تست‌ها رو می‌زنی اون نکاتی که به نظرت خیلی تکرار میشن و مهمن رو می‌تونی وارد کتابت کنی به مرور. اما باید حواست باشه هر نکته‌ای که جدید بود رو وارد نکنی. هر نکته‌ای ارزش وارد کردن به کتاب رو نداره و این رو وقتی که یکم تست بزنی خودت متوجه میشی و می‌فهمی که کدوم نکته‌ها رو بنویسی.(این نکته‌نویسی مخصوصا تو زیست خیلی کمک می‌کنه، مخصوصا برای نکات شکل‌ها).
برای بحث اینکه چه مباحثی رو برای فهم مطالب یازدهم نیاز داری هم، در واقع فیزیک درسیه که مطالب یازدهمش با دهم اصلا مرتبط نیست و خوندنش تو تابستون صرفا برای جمع‌بندی برای کنکورته. برای فهم ریاضی یازدهم خیلی خوبه که ریاضی دهم رو خوب یادبگیری چون تا حد زیادی مطالب مرتبط دارن. زیست دهم هم در صورتی که بخوای سال دیگه تست‌ ترکیبی کار کنی به کارت میاد وگرنه اونقدرها هم مطالبشون مرتبط نیست. شیمی هم یه سری مباحثش مثل استوکیومتری و زیرلایه‌ها و غیره برای یازدهم نیازن. به طورکلی سعی کن ضعفی از دهم برات باقی نمونه که اذیتت نکنه و کل سال رو یازدهم متمرکز باشی.

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
می‌تونی تو این تابستون تست‌های منبع اول درس‌ها رو بزنی و هایلایت کنی و تابستون بعدی دیگه برا جمع‌بندیِ اون مبحث فقط تستایی که هایلایت شده رو می‌زنی و بعدش می‌ری سراغ منبع دومت. هایلایت تست‌ها هم بر این اساس باشه که مثلا از هر تیپ تست و هر مبحث اونی که حس می‌کنی برات دشوارتره و نکته‌ی بیشتری داره رو هایلایت می‌کنی و سری بعد فقط میای سراغ همون و وقتتو با بقیه‌ی تست‌ها تلف نمی‌کنی. وقتی که تست‌ها رو می‌زنی اون نکاتی که به نظرت خیلی تکرار میشن و مهمن رو می‌تونی وارد کتابت کنی به مرور. اما باید حواست باشه هر نکته‌ای که جدید بود رو وارد نکنی. هر نکته‌ای ارزش وارد کردن به کتاب رو نداره و این رو وقتی که یکم تست بزنی خودت متوجه میشی و می‌فهمی که کدوم نکته‌ها رو بنویسی.(این نکته‌نویسی مخصوصا تو زیست خیلی کمک می‌کنه، مخصوصا برای نکات شکل‌ها).
برای بحث اینکه چه مباحثی رو برای فهم مطالب یازدهم نیاز داری هم، در واقع فیزیک درسیه که مطالب یازدهمش با دهم اصلا مرتبط نیست و خوندنش تو تابستون صرفا برای جمع‌بندی برای کنکورته. برای فهم ریاضی یازدهم خیلی خوبه که ریاضی دهم رو خوب یادبگیری چون تا حد زیادی مطالب مرتبط دارن. زیست دهم هم در صورتی که بخوای سال دیگه تست‌ ترکیبی کار کنی به کارت میاد وگرنه اونقدرها هم مطالبشون مرتبط نیست. شیمی هم یه سری مباحثش مثل استوکیومتری و زیرلایه‌ها و غیره برای یازدهم نیازن. به طورکلی سعی کن ضعفی از دهم برات باقی نمونه که اذیتت نکنه و کل سال رو یازدهم متمرکز باشی.
و شیمی، اگه شیمیت ضعیفه تروخدا کار کن:(
من سر شیمی حسابی گیر کردم الان

Sety

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
برای مرور و تست درس ها تو تابستون(دهم به یازدهم)
مطالب حفظی هم که قطعا یادمون میره لازمه روشون کار کنیم؟

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
ببینید شیمی ما ریاضیا تو کنکور خیلی کتاب محور بود تا مسئله محور

به نظرم این خوبه که حداقل تو شیمی و البته حفظیات فیزیک توجه بیشتری داشته باشید

تو فیزیک ریاضی یک سوال از فرایند ماشین درون سوز به طور حفظی تحلیلی داده بودن

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety

MRΣZA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق
مطالب حفظی فیزیک و شیمی اونقدرا سخت نیست و زیاد وقت نمی‌گیره.
به نظرم چون که کنکور نداری و تو سال یازدهم هم حفظیات دهم کاربرد زیادی نداره، خیلی لازم نیست براشون وقت بذاری. البته مفاهیم شیمی رو حتماً خوب بخون.
ولی تو سال کنکورت حتماً باید حفظیات فیزیک و شیمی رو دقیق بخونی. مخصوصاً شیمی که لازمه تسلط زیادی روی متن داشته باشی.

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety

Artin...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
علوم پزشکی شهیدبهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
یه مقدمه بعد سوالام
واسه کنکور اردیبهشت یکی از این پک های کنکورای سالای پیش رو گرفتم و کنکورای داخل و خارج رو از 98 به این طرف حل کردم و خب واقعا خیلی موثر بود. الان دنبال یه چیزی مشابه همون کنکورام اما طبیعتا نمیخوام تکراری بزنم. توی کنکور یه سری الگوها تکرار میشه که توی آزمونای آزمایشی تکرار نمیشه مثلا این که توی شیمی گاهی مسایل خیلی غلط اندازن ولی وقتی میری و میخونیشون میبینی که خیلی راحت قابل حلن اما توی آزمونای آزمایشی همه مسایل واقعا سخت و وقت گیرن و سوالات 50 50 هم زیاد هست. یا توی فیزیک هرسال حداقل یکی دوتا سوال فوق العاده آسون مثل قاعده دست راست خالی و بدون محاسبه هست که توی آزمونای آزمایشی اینطوری نیست. خلاصه که این "مثل آزمون آزمایشی با کنکور اردیبهشت برخورد کردن" خیلی به دوستام ضرر زده بود مخصوصا توی شیمی!
1. آیا آزمونی هست که شبیه کنکور باشه (حداقل توی سطح سختی) و بتونه برای کنکور آمادم کنه؟
2. آیا نیازه که آزمونایی که خیلی سختن و توش میبینم که با درصد پایین تراز بالا اوردم رو تحلیل کنم یا نه، وقتمو روش نذارم؟
3. به نظرتون اگر کنکور تیر سخت تر از معمول باشه این سختی قراره روی یه درس متمرکز بشه یا کل کنکور سخت تر باشه؟

نام مرکز سمپاد
یه جایی بود دیگه!
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
یه مقدمه بعد سوالام
واسه کنکور اردیبهشت یکی از این پک های کنکورای سالای پیش رو گرفتم و کنکورای داخل و خارج رو از 98 به این طرف حل کردم و خب واقعا خیلی موثر بود. الان دنبال یه چیزی مشابه همون کنکورام اما طبیعتا نمیخوام تکراری بزنم. توی کنکور یه سری الگوها تکرار میشه که توی آزمونای آزمایشی تکرار نمیشه مثلا این که توی شیمی گاهی مسایل خیلی غلط اندازن ولی وقتی میری و میخونیشون میبینی که خیلی راحت قابل حلن اما توی آزمونای آزمایشی همه مسایل واقعا سخت و وقت گیرن و سوالات 50 50 هم زیاد هست. یا توی فیزیک هرسال حداقل یکی دوتا سوال فوق العاده آسون مثل قاعده دست راست خالی و بدون محاسبه هست که توی آزمونای آزمایشی اینطوری نیست. خلاصه که این "مثل آزمون آزمایشی با کنکور اردیبهشت برخورد کردن" خیلی به دوستام ضرر زده بود مخصوصا توی شیمی!
1. آیا آزمونی هست که شبیه کنکور باشه (حداقل توی سطح سختی) و بتونه برای کنکور آمادم کنه؟
2. آیا نیازه که آزمونایی که خیلی سختن و توش میبینم که با درصد پایین تراز بالا اوردم رو تحلیل کنم یا نه، وقتمو روش نذارم؟
3. به نظرتون اگر کنکور تیر سخت تر از معمول باشه این سختی قراره روی یه درس متمرکز بشه یا کل کنکور سخت تر باشه؟
۱و ۲. به نظرم بزرگترین ریسک، تالیفی کار کردن های زیاد اونم دوهفته مونده به کنکوره!
درسته اگه سوالای کنکور رو دوباره بررسی کنی شاید به نظرت تکراری بیاد ولی واقعا سوالای کنکور ارزش چندبار حل کردن دارن مخصوصا تو این بازه زمانی
یکی هم فکر میکنم این احساس کاذب هست که همه چی تکراری هست ... باوجود حل کردن چندباره کنکورها ، ولی هربار که یکیشون رو انتخاب میکنم و دوباره حل میکنم میبینم صد در صد نمیشه با اینکه چندبار قبلا سوالارو دیده و حل کردم.
البته این نظر شخصی منه بازم دوستان راهنمایی کنن

۳. هر کدوم از اینا احتمالش هست ولی در کل فکر میکنم سطح کلیش از کنکور اردیبهشت سخت تر خواهد بود.

Ayeshe

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تربت جام
سال فارغ التحصیلی
1405
سلام بچه ها یه سوال
برای فیزیک من در طول سال سوالایی که تو خود نشر الگو فیزی‌ک نشان دار بودن رو زدم الان برای تابستون نشر الگو رو کامل بزنم یا برم آیکیو که سطحش بالاتره؟

_Fatemeh_

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
علوم پزشکی بیابون
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام بچه ها یه سوال
برای فیزیک من در طول سال سوالایی که تو خود نشر الگو فیزی‌ک نشان دار بودن رو زدم الان برای تابستون نشر الگو رو کامل بزنم یا برم آیکیو که سطحش بالاتره؟
نشر الگو منبع خیلی قوی و خوبی برای فیزیکه و اکثر کسایی که حرفی واسه گفتن دارن تو فیزیک، نشر الگو رو کار کردن.بهتره همین نشر الگو رو کار کنی و کامل یادش بگیری. به این نکته ام توجه کن تو دروسی مثل ریاضی و فیزیک اینکه تو یه منبع رو چندبار کار کنی و کامل ایده هاشو مسلط شی از تعدد منابع مهم تره و تاثیرش بیشتره. اونم تازه یه کتابی مثل نشر الگو که واقعا می ارزه حداقل دو سه بار کار کنی تا ایده هاشو یاد بگیری.

بالا