• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

وصیتنامه‌‌ت رو بنویس

αποστολήεξετελέσθη

مهمان
سلام؛ قراره بمیری. احتمالاً یه سری حرف‌ها هست که باید به بقیه بگی. اینجا، توی وصیتنامه‌ت، بنویسشون.

من دیگه شمارو نمیبینممممم
من دیگه شمارو نمیبینمممممم.. جووووون
ب فضاهای مجازیم کار نداشته باشین
اون. دو ملیون ته کارتم هم مال هرکی زورش رسید

وصیعت میکنم
پاترول رو با خودم دفن کنید
گوشیم هم همچنین نمیخوام کسی ببینه
هرچی پول هم تو کیف پول مجازی و واقعیم هم دارم برا خودتون من نمیخوام
راستی لای کتاب زیست الگو یه تراول ۱۰۰ دلاری دارم
اونم با خودم دفن کنید نمیخوام کسی بهش دست بزنه

گوسفندا اینقد سر قبر من حلوا و ساندیس کوفت نکنین یخورده فاتحه بفرستین.(مرده ی خشنیم)

اهم اهم
در ابتدا درخواست تابوت، و سوزاندن موبایلم رو دارم.
بعدش هم سازم رو بگذارید توی بگ‌اش و متعلقاتش رو هم توی جیب بیرونی و تقدیم نزدیک‌ترین آدم در اون برهه از زندگی‌ام بشه.
اون محدود کتاب‌های موردعلاقه‌م هم درخواست می‌کنم از دوستای نزدیکم که به یادگار ازشون نگهداری کنند‌.
اگه بشه در اتاق/محل زندگی‌ام بسته بشه و همونطور بمونه، خوشحال‌تر هم می‌شم.
و در انتها اگر در خلوت خود به آرامگاه بنده مراجعه فرمودید، لطفاً موزیک‌های موردعلاقه‌م رو پلی کنید.

باتشکر

بچه‌ها، شما به شوخی بیانش کردید. بعضی‌ها هم که مرگ‌گریز هستن، از چنین چیزی خوش‌شون نمیاد. اما یکی از تاثیرگذارترین کارهایی‌ه که می‌تونین برای خودتون بکنید.
من به توصیه‌ی یک نفر که بسیار بهش باور دارم، این کارو کردم. در طبیعی‌ترین و تکمیل‌ترین حالتش! چند روز فکر کردم که از کی بخوام وصیت‌نامه‌ی من رو بخونه؟ حالا با تک تک آدمهایی که می‌شناسم و حتی با جمع‌شون چه حرفی دارم؟ چیا هستن که باید بعد از مرگم براشون تصمیمی گرفته بشه؟ چه کارهای ناتمامی هست؟ مدت‌ها درگیر میشید، اما متوجه خیلی چیزها هم میشید ( :
چیزی نیست که مخاطب داشته باشه، راحت و بی‌پرده بنویسید ( :

بچه‌ها، شما به شوخی بیانش کردید. بعضی‌ها هم که مرگ‌گریز هستن، از چنین چیزی خوش‌شون نمیاد. اما یکی از تاثیرگذارترین کارهایی‌ه که می‌تونین برای خودتون بکنید.
من به توصیه‌ی یک نفر که بسیار بهش باور دارم، این کارو کردم. در طبیعی‌ترین و تکمیل‌ترین حالتش! چند روز فکر کردم که از کی بخوام وصیت‌نامه‌ی من رو بخونه؟ حالا با تک تک آدمهایی که می‌شناسم و حتی با جمع‌شون چه حرفی دارم؟ چیا هستن که باید بعد از مرگم براشون تصمیمی گرفته بشه؟ چه کارهای ناتمامی هست؟ مدت‌ها درگیر میشید، اما متوجه خیلی چیزها هم میشید ( :
چیزی نیست که مخاطب داشته باشه، راحت و بی‌پرده بنویسید ( :
من با ۱۶ سال سن چی دارم ب ملت‌بگم آخه...
خدایی جز اینکه به فضاهای مجازی من کاری نداشته‌باشین و لپتاپ و گوشیم رو ریست فاکتوری کنین هیچی ندارم ک بگم🤣😅

هرکس گوشی من دسترسی پیدا کرد بشکونتش:-"

سمپادیا رو با لپ تاپم باز کنین. پسووردش سیو شده. برینتویح.ب و با فونت بزرگگگگ بنویسید زینبگل مرد. بعد از لپ تاپ رو نابود کنید. متشکرم.

Back
بالا