- نام مرکز سمپاد
- frz 1
- شهر
- idk
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
درس پس میدیم استادحق میگی ستون
درس پس میدیم استادحق میگی ستون
شما رو سرِ ما جا داری سلطاندرس پس میدیم استاد
فدای شما لیدیشما رو سرِ ما جا داری سلطان
ای جان خجالتم ندینفدای شما لیدی
اختیار داری بانوای جان خجالتم ندین
قربون شما زیبااختیار داری بانو
رل کنکوری های سمپادیا بودپورعباس محبوب دلهاس
آره منم یه همچین چیزی خوندم چقدر منطقیه همهچیزمنم یه همچین چیزی شنیدم که میخواسته به حساب متقلب های کنکور رسیدگی کنه ولی انقدر پشت کنکور مافیا هست که کارش به اینجا کشیده
برای تجربی هم کصشعر بود توجه نکنآقا برای رشته ریاضی چرا این تخمین بهمنی فضاییه؟
جالب اینه که خودش میگه دیتاهاش مال خود اظهاریه. بعد من رفتم درصدای معمولی رتبه زیر هزارو وارد کردم با فیزیک۷۰ میداد ۶۰۰ منطقه تازهبرای تجربی هم کصشعر بود توجه نکن
بعد من شک کردم رفتم مال هیوا رو دیدم البته مال ۱۴۰۱ بود مثل هم بودن نتيجه میگیریم کلا همون قبلی بوده و تغییرش نداده فقط خواسته بچه ها رو اسکل کنه
آره واقعا بعد با توجه به اینکه کنکور سخت بوده و واسه همه اینطوری بوده و اینکه معدل هم موثره هیچ نظری نمیشه داد و کلا کصشرن این تخمین رتبه هاجالب اینه که خودش میگه دیتاهاش مال خود اظهاریه. بعد من رفتم درصدای معمولی رتبه زیر هزارو وارد کردم با فیزیک۷۰ میداد ۶۰۰ منطقه تازه
امیدوارم دیگه از بدبینانه بدتر نشهبرای منم بدبینانش منطقیه و تقریبا تمام تخمینها همون رو بهم دادن
هیوا و سیب ترش شبیه هم بودن و متفاوت
آره خب ولی من مال ۱۴۰۱ هیوا رو میگمبرا تجربی با هیوا خیلی تفاوت داشت مال من ولی خب کلا تخمینه
انتظار خاصی نباید داشت
من مادر همون یه جا رو گا-گاهی می بینماطلاعیه سنجش یار در خصوص زمان دقیق اعلام نتایج اولیه ازمون سراسری مرحله دوم
به اطلاع داوطلبان آزمون سراسری میرساند
نتایج اولیه فردا پنجشنبه از طریق سایت سازمان سنجش اعلام خواهد شد
دوستان منو نخورید اینو یه جا گذاشته بودن گفتن بزارم که امشب تا صبح بیدار نمونید
کنکور، نتایج کنکور سراسری۱۴۰۲، کارنامه مرحله اول کنکور سراسری ۱۴۰۲، نتایج نهایی آزمون سراسری ۱۰۴۲ اعلام شد، دکتر عبدالرسول پورعباسچرا من استرس دارم حالا؟
اصن اسم کنکور که میاد تن و بدن ادم میلرزه حالا فرق نمیکنه کنکور خودت باشه یا یکی دیگه