آقا نکنین با من اینجوریببینین امروز 12 مرداده
خیلی بخوان زود اعلام کنن، 15 مرداد اعلام میکنن
پس حتی برای تاپیک زدن هم زوده چه برسه به استرس دادن و استرس گرفتن
ایگنور کردی؟بابا بخدا واسه تخلیه استرس بود و اینکه اگه راجب زمانش کسی چیزی گفت بگین
عجب کاری کردماااا
نه نگفتم کار بدی کردی زدی ((:بابا بخدا واسه تخلیه استرس بود و اینکه اگه راجب زمانش کسی چیزی گفت بگین
عجب کاری کردماااا
پیش بینیت برای من 48000 تا اختلاف داشتامسال پیش بینی مفتی نمیکنم کسایی که دوست دارن رتبه شونو بدونن اعلام کنن با دریافت هزینه ناچیزی بهشون میگم پارسال کمتر از 50 تا اختلاف داشت پیش بینیام
امسال به امید خدا قبولی.پیش بینیت برای من 48000 تا اختلاف داشت
میشه از این مدیکال استوز بکشین بیروناعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۲ در ٢ مرحله
براساس اعلام رئیس اداره آزمونهای مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش، سازمان سنجش ابتدا نتایج اولیه کنکور تیر را اعلام کرده و در مرحله بعدی که می خواهد کارنامه نهایی داوطلبان را منتشر کند، سوابق تحصیلی داوطلبان در نتیجه کلی آزمون، اِعمال می کند.
بنابراین چند روزی فاصله بین اطلاع رسانی اولیه نتایج و مشخص شدن وضعیت داوطلبان کنکور سراسری ١۴٠٢ ایجاد می شود تا کارنامه نهایی صادر شود.
@medical_stus
بحث قبول شدن نیست. رتبه تجربیم که بهتر از پارسال نمیشه چون عین پارسال هیچی نخوندم. یا باید برم زبانی چیزی بخونم یا هم که دوباره همین اش و همین کاسهامسال به امید خدا قبولی.
منم سال دیگه دارم.
نمیدونم چرا منم زمون شما مطمئن بودم قبول میشما ولی احساس میکردم قراره ۲ روز مونده به اعلام نتایج فوت کنمدرصد خالی به چه دردی میخوره
زودتر بدین دیگه اشغالا
بیا دهن منو سرویس کن تخلیه شی.. گناه داریآقا من حالم بده دهن یکیو میخوام سرویس کنم مهمه
کجا بیام تو بگو فقطبیا دهن منو سرویس کن تخلیه شی.. گناه داری
پ خ؟کجا بیام تو بگو فقط