دفترچه انتخاب رشته ارشد رو نگاه کن صفحه ۲۹۵ و ۳۶۲. دانشگاههای مختلف دارنچه خوب که داریم منتها خب اگه فقط شریف باشه که امیدوارم اینجور نباشه مسلمه که شریف نمیارم پس باید قید مکانیک و مکاترونیک و هزارچیز دیگه و بزنم و خدایا شکرت
دفترچه انتخاب رشته ارشد رو نگاه کن صفحه ۲۹۵ و ۳۶۲. دانشگاههای مختلف دارنچه خوب که داریم منتها خب اگه فقط شریف باشه که امیدوارم اینجور نباشه مسلمه که شریف نمیارم پس باید قید مکانیک و مکاترونیک و هزارچیز دیگه و بزنم و خدایا شکرت
سلااام چه تاپیک کمک کننده اییییی
1.من اینو زیاد شنیدم که کلا برنامه نویسی بلد نباشین رشته تون هر چی باشه، یکم اذیت میشینو از طرفی بلد باشین خیلی کمک میکنه؛ درسته؟
2.اگه برمیگشتی به بازه ی بین کنکور تا دانشگاه چیکارا میکردی که فکر میکنی خیلی موثر واقع میشد واسه دانشگاه؟ برنامه نویسی؟ کتاب؟ چی...
3.اون واحدایی که مختص برق هستن (با بقیه رشته ها مشترک نیست) چیا هستن؟ منظورم اینه محوریت رشته ی برق روی چه موضوع هایی میچرخه؟
4.برقو بخوای خیلی کم توصیف کنی چی میگی؟
5.اگه برگردی عقب بازم برقو انتخاب میکنی؟ فرض کن دستت باز بود که هر رشته ای بخوای میتونی انتخاب کنی...
اگه عوض میکردی... دلیلت واسه عوض کردن چیه؟ چی باعث میشه که یکی فکر کنه نمیتونه رشته ی برقو ادامه بده؟ و بخواد عوضش کنه
اگه عوض نمیکردی... چه ویژگی هایی داری که فکر میکنی آدمِ مناسب برق خوندنی؟( امیدوارم بد نرسونده باشم منظورمو)
6.گرایش های ارشد این رشته چیائن؟
7.(این سوالو نمیدونم اطلاعی داری یا نه ولی میپرسم حالا)واسه بازارکارش کجا ها باید رفت؟ منظورم اینه که بعد از تموم شدن رشته آدم دقیقا چه شغلی انجام میده؟
8.راجب استادای دانشکده...خوب درس میدن؟
9.چقدر اساتید واسه اپلای و توصیه نامه منعطف رفتار میکنن؟
سلام . خوبی . خسته نباشی . میشه راجع به این بند توضیح بیشتری بدی ؟ اینکه چرا از کامپیوتر فرار میکردی و چرا فکر میکنی کامپیوتر یه رشته تکراریه؟ منظورت از تکراری چیه؟ ممنونجواب سوال ۵: من برای اینکه از رشته کامپیوتر فرار کنم برق رو انتخاب کردم
ولی برق یک رشته پر از ماجراجویی مث مکانیک هست و مث کامپیوتر تکراری نیست ولی خلاقیت خیلی بیشتری میخواد
با سلامسلااام چه تاپیک کمک کننده اییییی
1.من اینو زیاد شنیدم که کلا برنامه نویسی بلد نباشین رشته تون هر چی باشه، یکم اذیت میشینو از طرفی بلد باشین خیلی کمک میکنه؛ درسته؟
2.اگه برمیگشتی به بازه ی بین کنکور تا دانشگاه چیکارا میکردی که فکر میکنی خیلی موثر واقع میشد واسه دانشگاه؟ برنامه نویسی؟ کتاب؟ چی...
3.اون واحدایی که مختص برق هستن (با بقیه رشته ها مشترک نیست) چیا هستن؟ منظورم اینه محوریت رشته ی برق روی چه موضوع هایی میچرخه؟
4.برقو بخوای خیلی کم توصیف کنی چی میگی؟
5.اگه برگردی عقب بازم برقو انتخاب میکنی؟ فرض کن دستت باز بود که هر رشته ای بخوای میتونی انتخاب کنی...
اگه عوض میکردی... دلیلت واسه عوض کردن چیه؟ چی باعث میشه که یکی فکر کنه نمیتونه رشته ی برقو ادامه بده؟ و بخواد عوضش کنه
اگه عوض نمیکردی... چه ویژگی هایی داری که فکر میکنی آدمِ مناسب برق خوندنی؟( امیدوارم بد نرسونده باشم منظورمو)
6.گرایش های ارشد این رشته چیائن؟
7.(این سوالو نمیدونم اطلاعی داری یا نه ولی میپرسم حالا)واسه بازارکارش کجا ها باید رفت؟ منظورم اینه که بعد از تموم شدن رشته آدم دقیقا چه شغلی انجام میده؟
8.راجب استادای دانشکده...خوب درس میدن؟
9.چقدر اساتید واسه اپلای و توصیه نامه منعطف رفتار میکنن؟
یکدونه علوم مهندسی و فیزیک مهندسی هم هستسلام.
رشته شبیه به کامپیوتر و علوم کامپیوتر و برق و... که برای دانشگاههای دولتی تهران رتبه رویایی نخواد چی هست؟
زیر ۵۰۰ رویایی حساب میشه دیگه.یکدونه علوم مهندسی و فیزیک مهندسی هم هست
البته برق بجز شریف رتبه رویایی نمیخواد
ناحیه چندیزیر ۵۰۰ رویایی حساب میشه دیگه.
نمیدونم.
2ناحیه چندی
خب برق تهران به بعدو میتونی بیاری
این از شعور پایینته که به بچه های الکترونیک و گرایششون تیکه میندازیوقتی بچه های الکترونیک حتی نمی دونن چجوری یه سری آی سی رو تولید کنن شعور استفاده شو دارن؟
این سطح استدلال رو واقعا نمی تانم خدا شفات بده
وای دارم بلند می خندم-دوستان در حین خوندن اراجیف این یابو ممکنه تو خط اخرش این سوال براتون پیش بیاد که الان چیز های فرانت و software بهتره یا سخت افزار و برق
خب به درک که مهندس کامپیوتر چیکار میکنهمهندسی کامپیوتر چه فارغ از ایران چه داخل ایران براش از نظر شغلی کار هست
تنها مهندسی که براش مرز خیلی فرقی نمی کنه مهندسی کامپیوتره از نظر درآمد
این که بیایی ماله بکشی بگی"
و اگر بخوای ایران بمونی الکترونیک دیجیتال احتمالا خوب باشه میتونی برای ایرانسل و همراه اول کار کنی
و همینطور قدرت"
حرف درستی نیست
اینو می تونی از کسایی که چندین سال برق خوندن بپرسی
حتی کاربر @امیرحسین من یادمه یکی از پست های بلندش توش مستقیما اشاره کرده بود که مخابرات ارتباطش با ج.ا قوی عه و دوستانشون اونجا شغل دارن
آقای راستول @MaMaL.ZzZ فهمیدی؟
من از کامپیوتر زیاد خوشم نمیاد...سلام . خوبی . خسته نباشی . میشه راجع به این بند توضیح بیشتری بدی ؟ اینکه چرا از کامپیوتر فرار میکردی و چرا فکر میکنی کامپیوتر یه رشته تکراریه؟ منظورت از تکراری چیه؟ ممنون
با سلام
حالا ایشون چک نکردن من یه چیزایی بگم شما در جریان باشی
ببین
گرایش های کنترل و الکترونیک یجیتال بسیار
قدرت و مخابرات و مهندسی پزشکی کمتر . مثلا قدرت خیلی کم یکم c بلد باشی با اردوینو و اینها کار کنی رواله
به شخصه میگم هرچی به زمانش ولی خب اگه درسخونی برو c یاد بگیر خیلی درس سنگینی میشه اگر بلد نباشیش
محوریتش بستگی به گرایشت داره . ولی خب مثلا ماشین های الکتریکی
سیگنال ها و سیستم
مدار منطقی
الکترونیک 1و2و3
الکترومغناطیس
فیزیک مدرن
فیزیک الکترونی
الکترونیک دیجیتال
اینها مثلا یکسری درسای برق هستن
من اول خر بودم و کامپ میخواستم ولی الان که تو برقم میگم که این رشته واقعا عالیه
یعنی من خودم هم عاشق فیزیکم هک از طراحی تجهیزات الکتریکی و اینها کلا ساختن خوشم میاد . شااااااااید اگر برق نمیاوردم میرفتم فیزیک صرفا ولی نه برق آن تاپ
یکم سنگینیش اول کار سخته میدونی
یعنی انقدر به ادم گفتن کنکور میدیراحتی یکم ذهنیت اشتباه برا خودم ایجاد شد و اول کار سخت بود درس خوندن برام
و تنها دلیلی که به ذهنم میرسه اینه که کسی حوصله خوندن نداشته باشه چون واقعا رشته جذابیه
گرایش های ارشدش خیلی گستردست نمیدونم
برق بازار کار فوق العاده زیادی داره
کارخونه های قدرت و کنترل میخوان
رصدخونه ها
شرکت های ساخت هر نوع تجهیزات الکتریکی " مثلا میگم nvidia "
شرکت های ساخت ماشین
مخخخخخصوصا اینکه الان ماشین های برقی داره زیاد میشه و کلی فضا برای پیشرفت داره میتونم کلا بهت بگم که این رشته هیچ وقت اشباع نمیشه
و اگر بخوای ایران بمونی الکترونیک دیجیتال احتمالا خوب باشه میتونی برای ایرانسل و همراه اول کار کنی
و همینطور قدرت
بجز این همه گرایش ها همه جای دنیا رو سر میزارن مهندس برقو
دقیقا همون حرفیه که گفتم...مهندسی کامپیوتر چه فارغ از ایران چه داخل ایران براش از نظر شغلی کار هست
تنها مهندسی که براش مرز خیلی فرقی نمی کنه مهندسی کامپیوتره از نظر درآمد
این که بیایی ماله بکشی بگی"
و همینطور قدرت"
حرف درستی نیست
اینو می تونی از کسایی که چندین سال برق خوندن بپرسی
حتی کاربر @امیرحسین من یادمه یکی از پست های بلندش توش مستقیما اشاره کرده بود که مخابرات ارتباطش با ج.ا قوی عه و دوستانشون اونجا شغل دارن
آقای راست @MaMaL.ZzZ فهمیدی؟
با سلام
حالا ایشون چک نکردن من یه چیزایی بگم شما در جریان باشی
ببین
گرایش های کنترل و الکترونیک یجیتال بسیار
قدرت و مخابرات و مهندسی پزشکی کمتر . مثلا قدرت خیلی کم یکم c بلد باشی با اردوینو و اینها کار کنی رواله
به شخصه میگم هرچی به زمانش ولی خب اگه درسخونی برو c یاد بگیر خیلی درس سنگینی میشه اگر بلد نباشیش
محوریتش بستگی به گرایشت داره . ولی خب مثلا ماشین های الکتریکی
سیگنال ها و سیستم
مدار منطقی
الکترونیک 1و2و3
الکترومغناطیس
فیزیک مدرن
فیزیک الکترونی
الکترونیک دیجیتال
اینها مثلا یکسری درسای برق هستن
من اول خر بودم و کامپ میخواستم ولی الان که تو برقم میگم که این رشته واقعا عالیه
یعنی من خودم هم عاشق فیزیکم هک از طراحی تجهیزات الکتریکی و اینها کلا ساختن خوشم میاد . شااااااااید اگر برق نمیاوردم میرفتم فیزیک صرفا ولی نه برق آن تاپ
یکم سنگینیش اول کار سخته میدونی
یعنی انقدر به ادم گفتن کنکور میدیراحتی یکم ذهنیت اشتباه برا خودم ایجاد شد و اول کار سخت بود درس خوندن برام
و تنها دلیلی که به ذهنم میرسه اینه که کسی حوصله خوندن نداشته باشه چون واقعا رشته جذابیه
گرایش های ارشدش خیلی گستردست نمیدونم
برق بازار کار فوق العاده زیادی داره
کارخونه های قدرت و کنترل میخوان
رصدخونه ها
شرکت های ساخت هر نوع تجهیزات الکتریکی " مثلا میگم nvidia "
شرکت های ساخت ماشین
مخخخخخصوصا اینکه الان ماشین های برقی داره زیاد میشه و کلی فضا برای پیشرفت داره میتونم کلا بهت بگم که این رشته هیچ وقت اشباع نمیشه
و همینطور قدرت
بجز این همه گرایش ها همه جای دنیا رو سر میزارن مهندس برقو
البته برای fpga کلا سی نیازهحتی تا اینجا هم میتونم مثال بزنم الان مثلا c رو یاد بگیرید و فول باشید دیگه شاخ باشید چیزی جز ۳ واحد نمره ۲۰ برای شما نتیجه ای نداره...
الان یه دانشجوی رشته برق ۹۰ درصد تا ارشدش با اسکریپت متلب سر و کار داره...
ولی بازم تا وفتی که دانشجو هست!
بعد از تموم شدن درساش وقتی مدرک خودت رو گرفتی همونجا باید با این خدافظی کنی!
بعد وارد حیطه کاری بشی مثلا دیج سایلنت و ای پلن و ... دیگه به دردت میخورن...
دیگه فکر کنم تا حدی توضیح داده باشم که حتی رزومه تحصیلی و شغلی هم باهم فرق داره چه برسه به صرف برنامه نویسی.