داستان های شما و کتابهای مورد علاقتون

• شروع کننده موضوع

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
قسمت نشد شرکت کنم :(
سلامم! :) تو این تاپیک بیاین راجب کتابا و نویسنده های مورد علاقتون حرف بزنید و بگید اصلا چی شد اون کتاب رو پیدا کردید؟ و چرا تبدیل شد به کتاب مورد علاقتون؟ D:❤️

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
ما خانوادگی با ارباب حلقه ها رشد کردیم، ای طفولیت هفته ای یه بار کامل سه گانه رو میدیدیم و بعد هم سیلماریلیون رو کامل با هم خوندیم و کلا.. خانواده تالکینیست.

• شروع کننده موضوع

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
ما خانوادگی با ارباب حلقه ها رشد کردیم، ای طفولیت هفته ای یه بار کامل سه گانه رو میدیدیم و بعد هم سیلماریلیون رو کامل با هم خوندیم و کلا.. خانواده تالکینیست.
چه جالب! من خیلی دوست دارم ارباب حلقه ها رو بخونم ولی با دوستم قسم خوردیم زبان اصلیشو بخونیم و تا اون موقع با هم باید زبان بخونیم واسه همین هنوز نخوندم =))
هر بار هم توی کتابفروشی میبینمش دلم لک میزنه

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
چه جالب! من خیلی دوست دارم ارباب حلقه ها رو بخونم ولی با دوستم قسم خوردیم زبان اصلیشو بخونیم و تا اون موقع با هم باید زبان بخونیم واسه همین هنوز نخوندم =))
هر بار هم توی کتابفروشی میبینمش دلم لک میزنه
با زبان اصلی شروع نکن چون خیلی سخته. به نظرم اول فیلمشو ببین تا راحت تر بتونی کتابو تصور کنی، کتاب برای خیلیا ممکنه جذابیتشو از دست بده چون خیلی پرجزئیات و ادبیه.

• شروع کننده موضوع

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
با زبان اصلی شروع نکن چون خیلی سخته. به نظرم اول فیلمشو ببین تا راحت تر بتونی کتابو تصور کنی، کتاب برای خیلیا ممکنه جذابیتشو از دست بده چون خیلی پرجزئیات و ادبیه.
واقعا انقدر سخته؟ من معمولا اول کتابو میخونم بعد فیلم رو میبینم چون گتسبی بزرگ اول فیلمش رو دیدم و بعد کتابش رو خوندم اصلا کِیف نداد چون دوست نداشتم اون شکلی تصورشون کنم
ولی فکر کنم ابن مورد برای ارباب حلقه ها برعکسه!

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
البته فکر کنم این علاقه من به هری پاتر به خاطر من بودنم نباشه بخاطر خود هری و پاتر و داستانش باشه

ولی خب به پیشنهاد دختر عمم که خودش قبل از اینکه من بدنیا بیام کل هری پاتر رو خونده بود گفت سینا به نظرم برای تو بد نیست هری پاتر بخونی

اینطوری بگم که فصل اول کتاب اول یک هفته طول کشید برای خوندنش و اصلا جذب مقدمه کتاب نشدم
و حتی ول کردم
ولی خب به زور دختر عمم نم نم خوندم و فصل اول تموم شد!
و داستان شروع شد
و اینطوری بگم که من سری پنجم هری پاتر که محفل ققنوس باشه رو 3 جلدش رو با هم یک هفته ای خوندم و کل هری پاتر 5 هفته فصل اول کتاب اول 1 هفته و بعدشم که رفتم سراغ فیلماش که این نکترو بگم اکر حس خوندن کتابشو دارید از خوندنش دریغ نکنید و حتما بخونید که بس کامل تر و جذاب تره

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
واقعا انقدر سخته؟ من معمولا اول کتابو میخونم بعد فیلم رو میبینم چون گتسبی بزرگ اول فیلمش رو دیدم و بعد کتابش رو خوندم اصلا کِیف نداد چون دوست نداشتم اون شکلی تصورشون کنم
ولی فکر کنم ابن مورد برای ارباب حلقه ها برعکسه!
آره، ببین هم اینکه نثر سنگینیه هم اینکه ریتم داستان کند و اسطوره‌واره، حیفه که خسته‌ت کنه. البته که فیلم ارباب حلقه ها عالیه.

• شروع کننده موضوع

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
البته فکر کنم این علاقه من به هری پاتر به خاطر من بودنم نباشه بخاطر خود هری و پاتر و داستانش باشه

ولی خب به پیشنهاد دختر عمم که خودش قبل از اینکه من بدنیا بیام کل هری پاتر رو خونده بود گفت سینا به نظرم برای تو بد نیست هری پاتر بخونی

اینطوری بگم که فصل اول کتاب اول یک هفته طول کشید برای خوندنش و اصلا جذب مقدمه کتاب نشدم
و حتی ول کردم
ولی خب به زور دختر عمم نم نم خوندم و فصل اول تموم شد!
و داستان شروع شد
و اینطوری بگم که من سری پنجم هری پاتر که محفل ققنوس باشه رو 3 جلدش رو با هم یک هفته ای خوندم و کل هری پاتر 5 هفته فصل اول کتاب اول 1 هفته و بعدشم که رفتم سراغ فیلماش که این نکترو بگم اکر حس خوندن کتابشو دارید از خوندنش دریغ نکنید و حتما بخونید که بس کامل تر و جذاب تره
چقدر جالبب و قشنگ!
منم هری پاترو برام آوردن و نخوندمش حتی به زور هم نخوندم =( ولی با خوندن حرفای شما تصمیم گرفتم یه بار به هری پاتر شانس بدم شاید از کتابای مورد علاقم شده D:

Mahsa_j

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
تلگرام
سلام
خب من یادمه که وقتی کلاس ششمی بودم، خالم رفت تهران و وقتی برگشت بهم کتاب هدیه داد
اسم کتابش رویای دویدن بود
اون تایم خب من باعلاقه خوندم کتاب رو و لذت هم بردم
ولی هرچی بیشتر گذشت و بزرگتر شدم، اون کتابو بهتر درک کردم
بطور خلاصه بگم یک رمانه درباره یک دختر دونده که توی یک حادثه تصادف پاشو ازدست میده...
شاید صرفا یک داستان باشه، ولی بعضی جاها وقتی یادش افتادم کمی امید گرفتم
یکی دیگه از کتاباهم که قطعا همه دوستش دارن، شازده کوچولوعه
یادمه روز تولد ۱۲ سالگیم مامانم بهم هدیه دادش
این کتاب هم یکی دیگه از کتابایی هست که هرچی بیشتر از تایم خوندنش فاصله گرفتم و بزرگتر شدم، بیشتر درکش کردم ؛))

• شروع کننده موضوع

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
سلام
خب من یادمه که وقتی کلاس ششمی بودم، خالم رفت تهران و وقتی برگشت بهم کتاب هدیه داد
اسم کتابش رویای دویدن بود
اون تایم خب من باعلاقه خوندم کتاب رو و لذت هم بردم
ولی هرچی بیشتر گذشت و بزرگتر شدم، اون کتابو بهتر درک کردم
بطور خلاصه بگم یک رمانه درباره یک دختر دونده که توی یک حادثه تصادف پاشو ازدست میده...
شاید صرفا یک داستان باشه، ولی بعضی جاها وقتی یادش افتادم کمی امید گرفتم
یکی دیگه از کتاباهم که قطعا همه دوستش دارن، شازده کوچولوعه
یادمه روز تولد ۱۲ سالگیم مامانم بهم هدیه دادش
این کتاب هم یکی دیگه از کتابایی هست که هرچی بیشتر از تایم خوندنش فاصله گرفتم و بزرگتر شدم، بیشتر درکش کردم ؛))
چقدر قشنگ واقعا! یادم باشه رویای دویدن رو حتما بخونم ( فعلا 24 تا کتاب نخونده تو قفسه نگاهم میکنن و من هنوز درسای مدرسه رو تموم نکردم چه برسه به اونا :)) )
وای شازده کوچولو رو من بچه بودم خوندم :') ❤️ بعدا زبان اصلیشم خوندم
اون موقع ها فکر میکردم باید یه گل رز داشته باشم برای همین یادمه رفتم تو پارک و سعی کردم یکی از گل رزای پارک‌رو بچینم و نگه دارم. اون موقع اصلا نمیدونستم گلا خار دارن و محکم ساقشو گرفتم و تمام تیغاش کف دستم فرو رفت و به جای گل رز قرمز، کف دستم خونی شد =))

پ. ن :ممنون بابت اشتراک گذاشتن حس خوبت از خوندن کتاب مورد علاقت

ماهی سیاه کوچولو

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
جنوب غربی متمایل به شرق یکمم لهجه شمالی دارم
سال فارغ التحصیلی
1402
رشته دانشگاه
پزشکی
فکر کنم منظور دوستان کتاب رمان باشه ولی من ادبیات رو با شعر میشناسم
11 12 سالم بودم که دیوان پروین رو توی طاقچه کتابخونه دیدم ( بچه تر که بودم گاه وبیگاه مثنوی معنوی وگلستان هم میخوندم) شعراش به قدری قشنگ و روان بودن که یادم هست امتحانات نهایی خرداد ماه دیوانش رو باخودم میبردم مدرسه بعد از امتحان دادن می نشستم تو حیاط مناظره ها و قصیده هاش رو میخوندم کل دیوان رو همون کلاس ششم خوندم و هنوزم دوستش دارم

• شروع کننده موضوع

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
فکر کنم منظور دوستان کتاب رمان باشه ولی من ادبیات رو با شعر میشناسم
11 12 سالم بودم که دیوان پروین رو توی طاقچه کتابخونه دیدم ( بچه تر که بودم گاه وبیگاه مثنوی معنوی وگلستان هم میخوندم) شعراش به قدری قشنگ و روان بودن که یادم هست امتحانات نهایی خرداد ماه دیوانش رو باخودم میبردم مدرسه بعد از امتحان دادن می نشستم تو حیاط مناظره ها و قصیده هاش رو میخوندم کل دیوان رو همون کلاس ششم خوندم و هنوزم دوستش دارم
نه خب شما میتونین هر کتابی که به نظرتون زیبا بوده رو تعريف کنید محدودیتی نیست ^^

ولی خیلیه مثنوی و گلستان رو بچه بودین میخوندین!! من الان یه کتاب حافظ خریدم اما نمیتونم خیلی خوب متوجه معنیش بشم 🥲
یکی از قشنگترین شعرایی که خوندم مال خانم اعتصامی بود "زاهدی پرسید از فرزند خویش، هیچ میدانی مسلمانی به چیست..؟"
چقدر خاطره قشنگی بود ممنون که به اشتراک گذاشتید❤️❤️

Mahsa_j

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
تلگرام
آقا من جدیدا کتاب «جاناتان، مرغ دریایی» رو که روز تولدم یکی از دوستام هدیه داد رو شروع کردم
یک متن روون و یک داستان ساده ولی عمیق
پیشنهاد میدم بخونین، اللخصوص بچه های المپیادی که یک مسیر دیگه رو پیش گرفتن بخاطر علاقشون

• شروع کننده موضوع

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
آقا من جدیدا کتاب «جاناتان، مرغ دریایی» رو که روز تولدم یکی از دوستام هدیه داد رو شروع کردم
یک متن روون و یک داستان ساده ولی عمیق
پیشنهاد میدم بخونین، اللخصوص بچه های المپیادی که یک مسیر دیگه رو پیش گرفتن بخاطر علاقشون
اتفاقا اسمشو سلام خیلی شنیدم. داستانش درباره چیه؟

هناس

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
G.F
شهر
G.G
سال فارغ التحصیلی
1406
من کتاب رویای پرواز در بینهایتو خیلی دوست دارم بچه ک بودم همینطوری بخاطر جلدش خریدم و بعدش انقد ک برام جذاب بود زبان اصلیشو پیدا کردم و صدهزار بار خوندم

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
برید و اشعار سیاوش کسرایی رو بخونید.

Mahsa_j

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
تلگرام
چقدر قشنگ واقعا! یادم باشه رویای دویدن رو حتما بخونم ( فعلا 24 تا کتاب نخونده تو قفسه نگاهم میکنن و من هنوز درسای مدرسه رو تموم نکردم چه برسه به اونا :)) )
وای شازده کوچولو رو من بچه بودم خوندم :') ❤️ بعدا زبان اصلیشم خوندم
اون موقع ها فکر میکردم باید یه گل رز داشته باشم برای همین یادمه رفتم تو پارک و سعی کردم یکی از گل رزای پارک‌رو بچینم و نگه دارم. اون موقع اصلا نمیدونستم گلا خار دارن و محکم ساقشو گرفتم و تمام تیغاش کف دستم فرو رفت و به جای گل رز قرمز، کف دستم خونی شد =))

پ. ن :ممنون بابت اشتراک گذاشتن حس خوبت از خوندن کتاب مورد علاقت
خب سلام، اول اینکه من یه عذرخواهی بدهکارم دیر جواب میدم
کتاب خوندن آره خیلی خوبه ولی خب باید تایمش باشه به قول تو، امیدوارم موفق باشی❤️
و در ادامه، اتفاقا همینم که رفتی سمت گل رز و اینطوری شد خودش خیلی جای درس گرفتن داره😂
من خودم بعد خوندن شازده کوچولو یادمه انتهای داستان خیلی اذیتم میکرد و دلم میخواست تهش با خوبی و خوشی تموم بشه، دراصل میتونم بگم شازده کوچولو اولین داستانی بود که خوندم و تهش همه چی درست نشده بود!
و یادمه خودمو با فیلم شازده کوچولو گول میزدم که نه نه مهسا واقعیش اینیه که تو فیلمه، اون کتابه اشتباهه
اما خب میگم هرچی بیشتر گذشت، بیشتر درکش کردم، حتما اگر فرصتش پیش بیاد دوست دارم دوباره بخونمش ؛)
در آخرم کاری نکردم، ممنون از تو!

Mahsa_j

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
تلگرام
اتفاقا اسمشو سلام خیلی شنیدم. داستانش درباره چیه؟
خلاصه بخوام بگم یک مرغ دریایی متفاوت داریم
که هدفش از زندگی فقط خوردن و به غذا رسیدن نیست
شبیه بقیه مرغای دریایی نیست که برای سیر کردن شکمشون حاضر به هر کاری میشن
جاناتان دراصل رویای پرواز داره، پروازی متفاوت با چیزی که از پس یک مرغ دریایی برمیاد
و ابتدای کتاب خیلی قشنگ داستان رو بیان میکنه که میگه : «در خود، اما برای دیگران»
خلاصه که جاناتان دراصل ما انسان ها هستیم که در فراتر از مرزها و محدودیت ها میخوایم قدم برداریم...

بالا