@*100RA* مود ترین، باهاش خیلی راحتم ترین
@-Asal- لمس کنندهٔ روح و قلب [ترین] ،یه موج از حس خوب ناگهانی [ترین]
@Artin... کم پیدا ترین، میتونی رو من حساب کنی ترین
@AsalA غمت نباشه درست میشه ترین _حس "من میبینمت" بهم میده ترین
@Denebolah آواتارات منو یاد دبیرستانم میندازه ترین، وایب یه خاطرهٔ خوب میدی ترین
@golden babe اسلی ترین، پر انگیزه ترین
@Hecate نمیدونم کلمه خوبی برای انتخاب باشه یا نه ولی حسی که بهم میدی یه چیزی شبیه شفا بخش ترین، منبع نور و روشنایی ترین، امیدوار ترین
@hosam.r ح ب هاش اونقدر قشنگ میشه که هر کدومو چندبار میخونمش ترین، الگو ترین
@Iridium بهم میگه "برو درستو بخون بچهههه"ترین، زندگی سختی داشته ترین، میشه بیای برام شعرهاتو بخونی؟ ترین
@Naghmeh08 جنگجو ترین، دوست دارم بهش نزدیک بشم ترین، بوی رُز میدی ترین
@R.H.Mohassel مؤدب ترین، باملاحظه ترین، خوش قلب ترین
@Retr026 کمی تا حدودی مودی ترین، احساسی ترین، خونگرم ترین
@Rhodium کاش نامرئی مشدم میومدم پلی لیست آهنگهات رو میدیدم ترین، با اون دوستش که عاشق فوتبال بود و الان دیگه اینجا نمیاد اشتباه گرفته بودمش و فکر میکردم هردوشون یه نفرن! ترین، دلم میخواد زیاد اینجاها باشه ترین
@Samandoon :D آبجی بزرگه ترین، یه گوشه از ذهن و قلبم همیشه واست میمونه ترین، بسیار بسیار مهربان ترین
@Sety خوشگل ترین، وایب "از هر روز زندگیت لذت ببر" بهم میده ترین، اسم قشنگی داره ترین
@پرواز خانوم ترین، باوقار ترین، پخته ترین
@Shokufeh خوش برخورد ترین، مامان ترین، هِی جوانی چه زود گذشت ترین (ولی جسارتاً سنی ندارین، هنوز کلییییییییی مونده تا بگین چه زود گذشت

)
@strawberry دلم براش تنگ شده ترین، دوست دارم زودتر موفق بشه ترین، سحرخیز ترین(چه قدر بهت حسودی میکردم

)
@Teylor گفتم بزار یه یادی ازت بکنم ترین، الان تبریز داره برف میباره؟ ترین

، صمیمی ترین
@TiaTi خواهر کوچیکه ترین، نسبت به هم سن و سالاش فهمیده ترین، دوست دارم یه روزی یه جایی یه جوری ببینمت ترین
@_Vina_ خوب ترین، پایه برای هرچیزی ترین، بامحبت ترین
@اَشی مَشی سولمیت ترین، سلیقه اش تو موسیقی حرف نداره ترین، ساعتها میتونم بدون متوجه شدن گذر زمان باهاش چت کنم ترین، دوست ترین
@خسته اما امیدوار:) نمیشناسمت ولی چه قدر یوزرت رو دوست دارم ترین
@نی زار شما دیگه خیلی داری وایب وکیل رو میدی ترین(واقعاً چرا؟

)، کول ترین، کم حرف ولی گُزیده گو ترین
@Aynazi برای من شخصیت خیلی کاریزماتیکی داری ترین، خوش اخلاق ترین، دوست داشتنی ترین
@Neptune بامعرفت ترین، همیشه وایب "اگه هیشکی هم نباشه من به یادتم" بهم میده ترین، بیا از هردری سخنی بگیم ترین
@آنریل مجتبی کاش استعداد هنریت رو منم داشتم ترین، داداش کوچیکه ترین، پتانسیل شب تا صبح چت کردن رو باهات دارم ترین، بعضی وقتا پیامهای قبلیمونو دوباره میخونم و میفهمم چه قدر بزرگتر از سنمون زندگی کردیم ترین، همسرترین در خانوادهٔ سمپادیا
@~HADIS~ تلاشگر ترین، کمی تا حدودی مضطرب ترین، بیا پیشم و یه مدتی باهام زندگی کن ترین
@Becoming وایب آدمِ درست توی یه مسیرِ غلط رو بهم میده ترین، صادق ترین، خانواده دوست ترین(حمایتات از خواهر برادرت اکلیلیم میکنه)، منطقی ترین
@هور باکلاس ترین، لاکچری ترین، اینهمه زیبایی رو نمیتونم ترین
@Thisvarg مظلوم ترین، به خاطر یه قسمتی از شباهت اخلاقیت به داداش خودم وایب اونو ازت میگیرم ترین، حقیقتاً دلم نمیخواد هیچوقت ناراحت باشی ترین
@hypnos میفهممش ترین، بادرک ترین، تو دخترونه فان ترین
@ili تو بعضی چیزا نمیفهممش ترین، زندگی خوابگاهی سختی داره ترین، قدرت تجزیه تحلیل مسائلش رو میپسندم ترین
@dinsiora حق گو ترین، خوش فاز ترین!، کُمدیِ سیاه ترین
@uranuscelona مصمم ترین، وایب " یه بار نشد ده بار انجام بده تا بشه" بهم میده ترین، میخوام بزرگ شدم همه جوره شبیهش بشم ترین
@banaz ح ب هاش رو خیلی دوست دارم ترین، عاقل ترین، خوش فکر ترین
@Krypton وایب رنگها رو بهم میده ترین(نمیدونم چرا ولی واقعاً اینجوره، اولین چیزی که با دیدن یوزرت به ذهنم میاد بنفشه)، دوست دارم بیشتر بشناسمش ترین، باحال ترین
@panah امن ترین، احساسی ترین، یوزرت بوی خاک و بارون میده ترین
@melina03 روراست ترین، المپیادی ترین، ما با هیچ کس تعارف نداریم ترین
@حمیده مامان ترین، خونه زندگی دار ترین، نجیب ترین
@f@him دارم ازش خیلی چیزا یاد میگیرم ترین، خودآگاه ترین، مسئولیت پذیر ترین
@Lushato چندبعدی ترین، بیا زندگیمونو بسازیم ترین، انرژی مثبت دهنده ترین، کاش روحیه ات رو داشتم ترین
@venusi واقعاً پرتلاش ترین، وایب "همه چی بالاخره یه روزی خوب میشه" ترین، بهترین
@_Hani_ چشم قشنگ ترین، شیرین ترین، نازترین
@موازی خیلی اوقات وایب"حواسم بود" بهم میده ترین، مطمئن ترین، کمک کننده ترین
@رعنا چشم قشنگ ترین و البته اسم قشنگ ترین
@f.hn اگه نباشی کی بیاد تولدمونو تبریک بگه ترین، جاش اینجا خالیه ترین، حس مثبت میده ترین، نشد که باهاتون حرف بزنم ترین!
هوف... همهٔ ذهنمو خالی کردم...