- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- مدال المپیاد
- نقرهی ادبی
من میترسم برم برای بعدی بخونم اونم کنسل شه
راستش امسال سابقه داشته حتی کنکور هم مجدد برگزارشه!هیچ وقت سابقه داشته نهایی کنسل بشه؟
سنجش و ا پ فرق دارنراستش امسال سابقه داشته حتی کنکور هم مجدد برگزارشه!
نمیدونم کدوم شهرستان بود ولی انگار سیل اومده بود و بچه ها نتونسته بودن برن سر جلسه، واسه همون از کل اون منطقه اومدن دوباره امتحان گرفتن
من دیگه هرچیزی برام تو این کشور طبیعی جلوه میکنه
اینا فقط میخواستن بلدم بلدم کننسنجش و ا پ فرق دارن
ولی ببین چه افتضاحی رخ دادن که مجبور شدن بگن نمیتونیم
این ها پر رو تر از اینن بیان گردن بگیرن نمیتونیم
میرم میگیرم پسبستگی به خودت داره ولی نسبت به کتابای دیگه فرمول بیست حجمش بیشتره . تمام معنی های جملات و تمرینارو داره. قواعد رو کامل تو متن توضیخ داده . یه کتابچه کوچیکم داره که ترجمه فعل و نقش کلماته. ولی تنوع نمونه سوالاش فوق العادست
هر چیزی که لازم داشته باشی رو داره و بنظرم تو این 4 روزی که فرصت داری بتونی کار کنیش
*چیزی که میگم برای فرمول بیست عربی یازدهمه.دوستان این بین یه لحظه یه سوال داشتم
فرمول بیست عربی میتونه کمک کننده باشه؟
یعنی خب قطعا که میتونه کمک کننده باشه ، ولی خب یعنی خیلی خوبه ؟ برم بگیرم ؟ با توجه به اینکه کلا سه روزم وقته برای عربی
قرار بود باشهاینا فقط میخواستن بلدم بلدم کنن
مطمئن نیستم ولی انگار سال بعد نهایی ها دیگه دست سنجشه درسته؟ یه همچین خبری شنیده بودم.
حرف اینا رو باور نکنین اینا این چیزا رو میگن که فوروارد کنی و بقیه عضو شنالان تو بعضی کانالا نوشته امکان داره واسه امتحان بعدی هم سایت درست نشه و اونم عقب بیافته ....بعد بعضیام میگن احتمالا کنکور هم عقب بیافته چون فاصله اش با امتحان نهایی ها خیلی کم میشه اونطوری ....
این که یه کارت ورود به جلسه بود من موندم چطور میخوان هم ترازی کنن کنکور هارو یا چطور میخوان نهایی تصحیح کنن اینا
هیچ وقت سابقه داشته نهایی کنسل بشه؟
سوال حل کن سوال حل کردن خیلی تاثیر دارهدوستان یه سوال رندوم
من واقعا شیمیم خراب بود و اصلا نمیفهمم شیمی رو
ولی چندین بار خودم و میدونم بلدم تمام حرفای کتابو
اما نمره هام همیشه بد میشه خیلی استرس دارم. نمیدونم چیکار کنم راهکاری هست؟
دهمم اما تا جایی که یادمه همیشه میگفتن از روان خوانی و شعرخوانی سوال دستوری و معنی نمیاد حکایتو دقیق یادم نیست اما از شعر خوانی از نظر حفظی و اینا میادبرای ادبیات نهم از روان خوانی و شعر خوانی و حکایت سوال میاد؟
گفتن از بخش معنی و دستور نمیادبرای ادبیات نهم از روان خوانی و شعر خوانی و حکایت سوال میاد؟
سوال حل کنی خیلی خوب میشی فقط اینکه بستگی داره چه سوالی حل کنی اگه نمونه سوالای خوبی پیدا کنی که هرچی استثنا تو شیمی هست رو تو سوالاش آورده باشه خیلی راه میوفتی من یه فایل تو گروه دبیرخانه شیمی تو شاد دیدم بنظر خودم خیلیی سوالاش خوب بود و نکته دار ولی زیاد بود و کل ۳ فصل ۲۲۸ سوال داشت اگه خواستی میتونم اونو برات بفرستمدوستان یه سوال رندوم
من واقعا شیمیم خراب بود و اصلا نمیفهمم شیمی رو
ولی چندین بار خودم و میدونم بلدم تمام حرفای کتابو
اما نمره هام همیشه بد میشه خیلی استرس دارم. نمیدونم چیکار کنم راهکاری هست؟