حاجی جان جدی پرسیدم همیشه یه عده ثابت 11 امی داخل زمین فوتبال مدرسه بودن مستقل از شرایط مدرسه اصلایامال فیکسه... جالب شد.
نیمکت اسپانیا رو دیدم ناامید شدم. کویییره.
حاجی جان جدی پرسیدم همیشه یه عده ثابت 11 امی داخل زمین فوتبال مدرسه بودن مستقل از شرایط مدرسه اصلایامال فیکسه... جالب شد.
نه من نبودمحاجی جان جدی پرسیدم همیشه یه عده ثابت 11 امی داخل زمین فوتبال مدرسه بودن مستقل از شرایط مدرسه اصلا
11 چند بودی؟(شماره کلاست)نه من نبودم
11.911 چند بودی؟(شماره کلاست)
حسابان: صفروای
منم 11.9 بودم
معلمات کیا بودن اصلی ها + عربی
اخرین پیام رو اینجا میدم اسپم میشه بنده خدا پوشش یورو میخواست بدهحسابان: صفر
فیزیک: کهفی
آمار: فرمد
هندسه: قلیزاده
شیمی: قاسمی
ادبیات: عظیم الشان
عربی: منصوری
اسپانیا با دو گل اختلاف:یامال فیکسه... جالب شد.
خیلی از جلو پرس میکنن که خب نتیجه اش هم گرفتن، کرواسی تو انتقال توپ از دفاع کامل مشکل داره.اسپانیا با دو گل اختلاف:
من که با این صدای گوش خراش یوسفی نمیفهمم بازی چی به چیهاسپانیا با دو گل اختلاف:
انگلیس رو مگر بلینگهام به جایی برسونه.از اکثر افراد که میپرسم میگن که فرانسه قهرمانه، چون که اون پیشفرض فیفا/Pes تو مردم وجود داره که تیمی برندست که بازیکناش قوی تر باشه. اما بنظرم اینطوری نیست، حداقل در این برهه از تاریخ فوتبال اینطوری نیست، امروزه فوتبال رو کاکل تاکتیک و مغز مربی میچرخه و تیمی بهتر کار میکنه که مربی و تاکتیک بهتری داشته باشه، بله برای اجرای این تاکتیک بازیکن خوب هم مورد نیازه ولی مثال بارزش هر سال داریم میبینیم که امثال پاریسن ژرمن و النصر توی لیگ قهرمانان اروپا/اسیا هیچی نمیشن. به همین دلیل بنظر من امسال المان شانس بیشتری برای قهرمانی داره چون بازیکنای بازیساز و تاکتیک پذیر زیادی که دوستمون @MOKA توضیحاتی هم درباره بازیکنای المان داد. نقطه قوت دیگه ای که المان داره اینه که تو یورو بیشترین قهرمانی رو داره و ذهنیت برنده بودنش نسبت به باقی تیما بیشتره. خلاصه که با این تفاسیر شانس اول قهرمانی بنظرم المانه و در درجه دوم اینگلیس و فرانسه
اینگلیس الان فک کنم 7 8 ساله مربیش ساوت گیت بوده و روند سینوسی ای داشته و فک کنم بشه روش حساب کرد به عنوان شانس دوم یا سوم قهرمانیانگلیس رو مگر بلینگهام به جایی برسونه.
با گراتعلی ساوت وردی به هیچ جا نمیرسه انگلیس(همون گرت ساوتگیت)
کاملا موافقم؛ به لحاظ مهره انگلیس و فرانسه وضعیت عجیب غریبی دارن.از اکثر افراد که میپرسم میگن که فرانسه قهرمانه، چون که اون پیشفرض فیفا/Pes تو مردم وجود داره که تیمی برندست که بازیکناش قوی تر باشه. اما بنظرم اینطوری نیست، حداقل در این برهه از تاریخ فوتبال اینطوری نیست، امروزه فوتبال رو کاکل تاکتیک و مغز مربی میچرخه و تیمی بهتر کار میکنه که مربی و تاکتیک بهتری داشته باشه، بله برای اجرای این تاکتیک بازیکن خوب هم مورد نیازه ولی مثال بارزش هر سال داریم میبینیم که امثال پاریسن ژرمن و النصر توی لیگ قهرمانان اروپا/اسیا هیچی نمیشن. به همین دلیل بنظر من امسال المان شانس بیشتری برای قهرمانی داره چون بازیکنای بازیساز و تاکتیک پذیر زیادی که دوستمون @MOKA توضیحاتی هم درباره بازیکنای المان داد. نقطه قوت دیگه ای که المان داره اینه که تو یورو بیشترین قهرمانی رو داره و ذهنیت برنده بودنش نسبت به باقی تیما بیشتره. خلاصه که با این تفاسیر شانس اول قهرمانی بنظرم المانه و در درجه دوم اینگلیس و فرانسه
امسال اگه نتیجه نگیرن قطعا ساوت گیت رو اخراج میکنن.انگلیس رو مگر بلینگهام به جایی برسونه.
با گراتعلی ساوت وردی به هیچ جا نمیرسه انگلیس(همون گرت ساوتگیت)
از خیابانی که خیلی بهتره...من که با این صدای گوش خراش یوسفی نمیفهمم بازی چی به چیه
یوسفی انگار داره زور میزنه، اروم باش برادر مناز خیابانی که خیلی بهتره...
ولی کلا انگار دارم روایت فیلم درام گوش میدم تا گزارش فوتبال؛ لزوما هم بد نیست
نمیتونم گزارش کردن خیابانی رو اصلا تحمل کنمیوسفی انگار داره زور میزنه، اروم باش برادر من
خیابانیو دوست دارم حماسی گزارش میکنه چرت و پرت میگه میخندیم