یورو 2024 - euro 2024

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
یامال فیکسه... جالب شد.

نیمکت اسپانیا رو دیدم ناامید شدم. کویییره.
حاجی جان جدی پرسیدم همیشه یه عده ثابت 11 امی داخل زمین فوتبال مدرسه بودن مستقل از شرایط مدرسه اصلا

MOKA

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام

MOKA

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
حسابان: صفر
فیزیک: کهفی
آمار: فرمد
هندسه: قلیزاده
شیمی: قاسمی
ادبیات: عظیم الشان
عربی: منصوری
اخرین پیام رو اینجا میدم اسپم میشه بنده خدا پوشش یورو میخواست بده
هندسه و شیمی و امارت با من یکی بود من این 3 تا درس رو دهم یازدهم یکی بودن معلمام:)

صفر نداشتم ولی خوب بوده قطعا

کهفیم خدا صبر بهت داد

مشاور سال دیگتو تو بانگم بهم بگو اگر میدونی

MOKA

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
اسپانیا با دو گل اختلاف:
خیلی از جلو پرس میکنن که خب نتیجه اش هم گرفتن، کرواسی تو انتقال توپ از دفاع کامل مشکل داره.
البته که اگه قرار باشه با این سیستم جلو یه تیمی مثل فرانسه بازی کنن راحت ضد حمله میخورن.

Rhodium

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
تلگرام
از اکثر افراد که میپرسم میگن که فرانسه قهرمانه، چون که اون پیشفرض فیفا/Pes تو مردم وجود داره که تیمی برندست که بازیکناش قوی تر باشه. اما بنظرم اینطوری نیست، حداقل در این برهه از تاریخ فوتبال اینطوری نیست، امروزه فوتبال رو کاکل تاکتیک و مغز مربی میچرخه و تیمی بهتر کار میکنه که مربی و تاکتیک بهتری داشته باشه، بله برای اجرای این تاکتیک بازیکن خوب هم مورد نیازه ولی مثال بارزش هر سال داریم میبینیم که امثال پاریسن ژرمن و النصر توی لیگ قهرمانان اروپا/اسیا هیچی نمیشن. به همین دلیل بنظر من امسال المان شانس بیشتری برای قهرمانی داره چون بازیکنای بازیساز و تاکتیک پذیر زیادی که دوستمون @MOKA توضیحاتی هم درباره بازیکنای المان داد. نقطه قوت دیگه ای که المان داره اینه که تو یورو بیشترین قهرمانی رو داره و ذهنیت برنده بودنش نسبت به باقی تیما بیشتره. خلاصه که با این تفاسیر شانس اول قهرمانی بنظرم المانه و در درجه دوم اینگلیس و فرانسه

• شروع کننده موضوع

amirTT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1406
از اکثر افراد که میپرسم میگن که فرانسه قهرمانه، چون که اون پیشفرض فیفا/Pes تو مردم وجود داره که تیمی برندست که بازیکناش قوی تر باشه. اما بنظرم اینطوری نیست، حداقل در این برهه از تاریخ فوتبال اینطوری نیست، امروزه فوتبال رو کاکل تاکتیک و مغز مربی میچرخه و تیمی بهتر کار میکنه که مربی و تاکتیک بهتری داشته باشه، بله برای اجرای این تاکتیک بازیکن خوب هم مورد نیازه ولی مثال بارزش هر سال داریم میبینیم که امثال پاریسن ژرمن و النصر توی لیگ قهرمانان اروپا/اسیا هیچی نمیشن. به همین دلیل بنظر من امسال المان شانس بیشتری برای قهرمانی داره چون بازیکنای بازیساز و تاکتیک پذیر زیادی که دوستمون @MOKA توضیحاتی هم درباره بازیکنای المان داد. نقطه قوت دیگه ای که المان داره اینه که تو یورو بیشترین قهرمانی رو داره و ذهنیت برنده بودنش نسبت به باقی تیما بیشتره. خلاصه که با این تفاسیر شانس اول قهرمانی بنظرم المانه و در درجه دوم اینگلیس و فرانسه
انگلیس رو مگر بلینگهام به جایی برسونه.

با گراتعلی ساوت وردی به هیچ جا نمیرسه انگلیس(همون گرت ساوتگیت)

Rhodium

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
تلگرام

اینگلیس الان فک کنم 7 8 ساله مربیش ساوت گیت بوده و روند سینوسی ای داشته و فک کنم بشه روش حساب کرد به عنوان شانس دوم یا سوم قهرمانی

MOKA

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
کاملا موافقم؛ به لحاظ مهره انگلیس و فرانسه وضعیت عجیب غریبی دارن.
وضعیت فرانسه با انگلیس ولی خیلی متفاوته. شاید اون تاثیر پذیر بودن از تبلیغ و جو سازی بازیکن، برای انگلیس بیشتر صدق کنه،
فرانسه هم به لحاظ تاکتیک و سرمربی و هم اون روحیه همیشگی اش واقعا شانس خیلی زیادی داره.
انگلیس تیمیه که همیشه پرهیایهو و پر ادعا بوده، تو همه ادوار جام جهانی و یورو
ولی فرانسه بازیکنای واقعا بزرگی داشته، تاریخچه فوتبالی قابل احترام بر عکس انگلیس که به شدت بدم میاد از تیم ملیش

Rhodium

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
تلگرام
بازیکنای خوبی دارن و اگه ساوت گیت بتونه تاکتیک و ترکیب خوبی دربیاره میتونن خوب عمل کنن. چون بنظرم اسپانیا بخاطر بی تجربگیش ضربه میخوره چون کلا نسل اسپانیا عوض شد تو این دو سه سال، پرتغال هم دید مثبتی بهش ندارم، کرواسی هم برعکس اسپانیا، ایتالیا هم حقیقتا خبر ندارم چطوری ان

MOKA

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404

امسال اگه نتیجه نگیرن قطعا ساوت گیت رو اخراج میکنن.
باید بازی اول انگلیس رو ببینم تا درمورد ترکیبش نظر بدم.
ولی اگه قرار باشه مثل بازی دوستانه جان استونز اون وسط تو دفاع باشه، این یعنی دفاعش اوضاع خوبی نداره.
قابل انکار نیست که دوتا از بزرگترین وینگرای لیگ جزیره رو دارن، ولی خب لیگ جزیرس، محل بزرگنمایی و اورریتد بودن. هردوتاشون تو بازیای بزرگ اونقدر قابل تکیه نیستن. درسته که یه بازیایی خیلی خوب بازی کردن، ولی قرار نیست تاثیر گذاری یه بازیکنی مثل وینیسیوس رو داشته باشن. حتی بلینگام هم تو تیم ملی به انداره رئال خوب نیست.
در کل انگلیس تیمیه که انگار تو انتخاب کردن بازیکنا مشکل داره.

MOKA

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
من که با این صدای گوش خراش یوسفی نمیفهمم بازی چی به چیه 😂
از خیابانی که خیلی بهتره...
ولی کلا انگار دارم روایت فیلم درام گوش میدم تا گزارش فوتبال؛ لزوما هم بد نیست 😂