- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
اخبار کنکور ۱۴۰۴
آپلودش میکردی شاید یکی به تلگرام دسترسی نداشته باشه
آخه میگن فرصت ترمیم مجدد داده شد(؟).ترمیم معدل لغو شد
دلیل این ک گفتن دوازدهمی ها یازدهم ترمیم نکنن هم واضحه نبود زیر ساخت
چون آموزش پرورش نمیتونه این همه جمعیت رو باهم ازمون بگیره
بخاطر این ک به این ۴۰۲ ای ها فرصت دادن از شما فرصت رو گرفتن ک بتونن برگزار کنن
این نسل نحس ۴۰۲ ای هه زهر شو به ۱۴۰۴ ای ها هم زد
حالا قضیه دارک داستان میدونین کجاس؟
دوازدهمی هایی که یازدهم رو ریدن پارسال فرصت ترمیم یازدهم رو ندارن
حالا داستان عوض شد
اونایی که پشت موندن میتونن سوابق دوازدهم پارسالشون رو ترمیم کننآخه میگن فرصت ترمیم مجدد داده شد(؟).
البته من تو حواشی اخبار دیگه کنکور نیستم ولی تو زیرنویس شبکه های اینو خبر دیدم. مطمئنی؟
مگه میشد از نفری هفتصد تومن بگذرند ولی جدا اگه من جای افرادی بودم که یکبار ترمیم کردن تا الان که بالاخره این خبر اومد روانی میشدم استرس این از خود کنکور و نهایی بدتره🖇 فرصت ترمیم مجدد به تمام داوطلبان چه افرادی که یکبار از فرصت ترمیم استفاده کرده اند چه دو بار ، داده می شود ولی با شرط!
🖇 شرط : ️ باید برای تمام دروس ثبت نام انجام شود ️
هزینه ثبت نام هر درس : ۷۰ هزار تومان!
یعنی برای بخش ثبت نام ، حق انتخاب رو ندارید و اجباریه که همه رو ثبت نام کنید اما برای بخش شرکت در آزمون اختیاری هست که سرجلسه برید یا نه
🖇 داوطلبان پایه دوازدهم که اولین سالی هست که کنکوری هستن >> شامل این قانون نمی شوند
این قانون صرفا برای افراد فارغ التحصیلی هست که قبلا از فرصت ترمیم خود استفاده کردند.
یعنی حتی اگه پشت کنکوری هستید که قبلا از فرصت ترمیم خودتون استفاده نکردید ، شما هم شامل این قانون نمیشید
به هر حال هر چیزی تاوانی داره و این ترمیم معدل تاوانش ۷۰۰-۸۰۰ تومنه ( تقریبا دو تا پیتزا!)مگه میشد از نفری هفتصد تومن بگذرند ولی جدا اگه من جای افرادی بودم که یکبار ترمیم کردن تا الان که بالاخره این خبر اومد روانی میشدم استرس این از خود کنکور و نهایی بدتره