- نام مرکز سمپاد
- کتاب
- شهر
- ایران
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
سلامم، به نظرتون برای نهایی دینی یازدهم چیکار کنم؟ مطالبش خیلی شبیه و نزدیک به همه و هر چقدر مرور میکنم بازم یادم میره؟
هرجا دیدی اون مولکول داره به نوع خاصی از یاخته حمله میکنه برای خط سوم هست ، مثلا اینترفرون دو کلا به سرطانی حمله میکنه،براش مهم نیست چطور سرطانی ، ولی اون انزیم مرگ برنامه ریزی شده میره مثلا فقط به اندام پیوندی حمله میکنه ، فقط به یه نوع خاص سرطان گیر میده و ...عجیبه یعنی پرفورین و اون انزیم مرگ برنامه ریزی شده رو مال هر دو خط دو و سوم میگیریم ولی اینترفرون 2 رو فقط خط دوم؟
خودم تجربه ندارم، ولی بچه ها از فرمول بیست راضی بودن.اگه کسی از همکلاسی هات داره یا کتابخونه مدرسه داره... میتونی بگیری یه درس بخونی ببینی چطورهسلامم، به نظرتون برای نهایی دینی یازدهم چیکار کنم؟ مطالبش خیلی شبیه و نزدیک به همه و هر چقدر مرور میکنم بازم یادم میره؟
منم با دینی بیش از حد مشکل دارم و مثلا تا نصفه که تقریبا یاد میگیرم بعدش شروع میکنم به سوال حل کردن و اینم برام خوب جواب میدهسلامم، به نظرتون برای نهایی دینی یازدهم چیکار کنم؟ مطالبش خیلی شبیه و نزدیک به همه و هر چقدر مرور میکنم بازم یادم میره؟
کلاس محسنی کبیرسلامم، به نظرتون برای نهایی دینی یازدهم چیکار کنم؟ مطالبش خیلی شبیه و نزدیک به همه و هر چقدر مرور میکنم بازم یادم میره؟

روزبه فکریسلامم، به نظرتون برای نهایی دینی یازدهم چیکار کنم؟ مطالبش خیلی شبیه و نزدیک به همه و هر چقدر مرور میکنم بازم یادم میره؟