کنکور منابع کنکور ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آزمون های تک درسی میشناسین مثل آرمان و اپکس و..ایده های جدید داشته باشن؟
منبعی میشناسین که آزمون های (جامع تالیفی) داشته باشه؟
برای کنکور های سال پیش مارکوپولو یا کنکوریوم؟کنکورای خارج رو هم دارن؟
برای آزمون تالیفی من کتابهای آزمونیوم مهروماه رو داشتم. هر چهار درس اختصاصی. سطحشون متوسط رو به سخت هست و خوبه. ولی اگه هدفت اینه که تو دو هفته نوروز تموم کنی تموم نمیشه. حجمش برای سه ماه جمع بندی مناسبه. البته یه بخشیش آزمون جامعه یه بخشیش مبحث به مبحث.

بین کنکوریوم و مارکوپولو من به خاطر اینکه مارکوپولو جوابای سوالا به صورت کتاب نبود خوشم نیومد. سختم بود جوابا رو مدام تو گوشی چک کنم. واسه همون به نظر من کنکوریوم بهتره. و آره هردوشون کنکورای خارج رو هم دارن‌.

آزمون تک درس موسسات کلا اطلاعی ندارم.

سلام
برای زبان
علی قیومی بهتره یا ارشاد عظیمی ؟

سلام بچه ها
کسی تفاوت باکس کنکوریوم (پاسخنامه و آزمونها) رو با اکو کنکوریوم می‌دونه؟
برای زیست و شیمی روتین دارین/داشتین؟ اگه آره می‌شه منبعتون رو بگین؟
برای شیمی هم مفاهیم هم مسئله

سلام بچه ها
کسی تفاوت باکس کنکوریوم (پاسخنامه و آزمونها) رو با اکو کنکوریوم می‌دونه؟
باکس کنکوریوم با اکو کنکوریوم هیچ تفاوت محتوایی ای نداره.
اکو کنکوریوما سال 1403-1404 به عنوان نسخه اول چاپ شدن، که سوالا و هدیه(کتاب پاسخنامه تشریحی) داشتن، بعد چاپ تموم شدن، دوباره که چاپ شدن تغییرات ظاهری کوچیک داشتن، اسم شون شد کنکوریوم بعد بسته سوالا جدا از پاسخنامه چاپ شد.
الانم تنها فرق شون اینه که تعداد اکوکنکوریوم ها محدود شده و دیگه تقریبا چاپ تمومن قیمت شونم پایین تره.
کنکوریوم:
دیفالت: ۱۲ دوره کنکور از ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳، ۲ دوره آزمون تألیفی شبیه‌ساز، ۱۰ تا آزمون آنلاین از ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸، ۲۸ تا پاسخبرگ و پاسخنامه کلیدی
و کتابچه استراتژی کنکور که هدیه‌س
تکمیلی: دسترسی به اپلیکیشن کنکوریوم برای حل ویدئویی سوالا، بانک سؤال امتحان نهایی، همایش‌های جمع‌بندی و کنکور اردیبهشت ۱۴۰۴ رو هم گفتن بعد از کنکور میزارن

اکو کنکوریوم:
دیفالت: نسخه اقتصادی‌تر بسته کنکوریوم که با محتوای دیفالتش شبیه کنکوریومه، اما با قیمتش کمتره.
تکمیلی: این موارد تکمیلیش محدود تره

کلا، اکو کنکوریوم برای کسایی بهتره که دنبال بسته های شبیه ساز کنکور با قیمت معقولن، اون امکانات تکمیلی شونم خیلی نیاز ندارن
برای شیمی هم مفاهیم هم مسئله
از اونجایی که من ریاضی بودم فقط شیمی رو میگم
من از کتاب درسی متن شو میخوندم نکته هاشو مشخص میکردم، بعد از کتاب جمعبندی الگو، که هر فصل، سه تا زیر فصل داشت، هر دو شب متن یه زیر فصل میخوندم و تستاشو میزدم
از الگو، مسائل شیمی، هم یه شب در میون یه مبحث رو میخوندم و تستاشو میزدم
اگه هم به نظر میاد که شیمی تو برنامه ام زیاد بوده به خاطر اینه که من یه مقدار زمانم محدود تر بود و با شیمی مشکل داشتم، کم کم راه افتاد دستم
به عنوان روتین هم هر شب از سه سطحی تست میزدم، زماندار، از ۱۰ تا شروع کردم و تعداد شو زیاد کردم

باکس کنکوریوم با اکو کنکوریوم هیچ تفاوت محتوایی ای نداره.
اکو کنکوریوما سال 1403-1404 به عنوان نسخه اول چاپ شدن، که سوالا و هدیه(کتاب پاسخنامه تشریحی) داشتن، بعد چاپ تموم شدن، دوباره که چاپ شدن تغییرات ظاهری کوچیک داشتن، اسم شون شد کنکوریوم بعد بسته سوالا جدا از پاسخنامه چاپ شد.
الانم تنها فرق شون اینه که تعداد اکوکنکوریوم ها محدود شده و دیگه تقریبا چاپ تمومن قیمت شونم پایین تره.
کنکوریوم:
دیفالت: ۱۲ دوره کنکور از ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳، ۲ دوره آزمون تألیفی شبیه‌ساز، ۱۰ تا آزمون آنلاین از ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸، ۲۸ تا پاسخبرگ و پاسخنامه کلیدی
و کتابچه استراتژی کنکور که هدیه‌س
تکمیلی: دسترسی به اپلیکیشن کنکوریوم برای حل ویدئویی سوالا، بانک سؤال امتحان نهایی، همایش‌های جمع‌بندی و کنکور اردیبهشت ۱۴۰۴ رو هم گفتن بعد از کنکور میزارن

اکو کنکوریوم:
دیفالت: نسخه اقتصادی‌تر بسته کنکوریوم که با محتوای دیفالتش شبیه کنکوریومه، اما با قیمتش کمتره.
تکمیلی: این موارد تکمیلیش محدود تره

کلا، اکو کنکوریوم برای کسایی بهتره که دنبال بسته های شبیه ساز کنکور با قیمت معقولن، اون امکانات تکمیلی شونم خیلی نیاز ندارن

از اونجایی که من ریاضی بودم فقط شیمی رو میگم
من از کتاب درسی متن شو میخوندم نکته هاشو مشخص میکردم، بعد از کتاب جمعبندی الگو، که هر فصل، سه تا زیر فصل داشت، هر دو شب متن یه زیر فصل میخوندم و تستاشو میزدم
از الگو، مسائل شیمی، هم یه شب در میون یه مبحث رو میخوندم و تستاشو میزدم
اگه هم به نظر میاد که شیمی تو برنامه ام زیاد بوده به خاطر اینه که من یه مقدار زمانم محدود تر بود و با شیمی مشکل داشتم، کم کم راه افتاد دستم
به عنوان روتین هم هر شب از سه سطحی تست میزدم، زماندار، از ۱۰ تا شروع کردم و تعداد شو زیاد کردم
خیلی ممنون عزیزم:BlueHeart:BlueHeart:BlueHeart
فقط اینکه می‌گیم اکو اقتصادیه یعنی مثلا ممکنه اون امکانات اپلیکیشن رو ارائه نده؟
و اینکه کتاب جمعبندی الگو همون سبزه می‌شه؟

خیلی ممنون عزیزم:BlueHeart:BlueHeart:BlueHeart
فقط اینکه می‌گیم اکو اقتصادیه یعنی مثلا ممکنه اون امکانات اپلیکیشن رو ارائه نده؟
اره یه سری از اون موارد تکمیلی رو نداره
و اینکه کتاب جمعبندی الگو همون سبزه می‌شه؟
اره همون سبز کوچیکا
ولی مسائل الگو سبز هست اما اندازه کتاب تستای دیگه اس، کوچیک نیس

یادم میاد یه مدت این کتاب درست نادرست های زیست و شیمی خیلی سبز رو میزدم. مهروماه هم از این نوع کتاب داره ... برای اون سخت تر بود و اگه سطحت بالاعه به جای خیلی سبز ، مهر و ماه بگیر.
من راضی بودم امیدوارم به درد تو هم بخوره. تو این کانالای تلگرام بگردی نسخه pdf اش رو هم میتونی پیدا کنی.

یادم میاد یه مدت این کتاب درست نادرست های زیست و شیمی خیلی سبز رو میزدم. مهروماه هم از این نوع کتاب داره ... برای اون سخت تر بود و اگه سطحت بالاعه به جای خیلی سبز ، مهر و ماه بگیر.
من راضی بودم امیدوارم به درد تو هم بخوره. تو این کانالای تلگرام بگردی نسخه pdf اش رو هم میتونی پیدا کنی.
ممنون زیبا💞

• دابل‌لایک
امتیازات: RO$E
سلام، یه تعداد سوال داشتم که ممنون می‌شم نظرتون رو بدونم.

اول از هرچیزی اینکه به عنوان دانش‌آموزی که الان یازدهم هست و دهم و یازدهم در حد یک منبع تست کار کرده، به نظرتون برای دوازدهم کتاب‌های تک‌پایه رو اول بزنم یا از اول با جامع‌ها پیش برم؟ چرا؟
دوم اینکه iq حسابان جامع یا نردبام حسابان جامع؟ و چرا؟
سوم اینکه برای گسسته، جامع نشر الگو و یا گسسته دوازدهم خوشخوان؟ و چرا؟
چهارم اینکه برای شیمی دوازدهم مبتکران مناسبه یا یک‌راست سراغ جامع برم بخاطر حجم زیاد مبتکران؟

پیشاپیش ممنون.

سلام، یه تعداد سوال داشتم که ممنون می‌شم نظرتون رو بدونم.

اول از هرچیزی اینکه به عنوان دانش‌آموزی که الان یازدهم هست و دهم و یازدهم در حد یک منبع تست کار کرده، به نظرتون برای دوازدهم کتاب‌های تک‌پایه رو اول بزنم یا از اول با جامع‌ها پیش برم؟ چرا؟
دوم اینکه iq حسابان جامع یا نردبام حسابان جامع؟ و چرا؟
سوم اینکه برای گسسته، جامع نشر الگو و یا گسسته دوازدهم خوشخوان؟ و چرا؟
چهارم اینکه برای شیمی دوازدهم مبتکران مناسبه یا یک‌راست سراغ جامع برم بخاطر حجم زیاد مبتکران؟

پیشاپیش ممنون.
برای دوازدهم با جامع پیش رفتن بهتره چون اصلا نمی رسی تک پایه و معمولا جامع جوابگو و کافیه

برای حسابان نردبام واقعا کتاب خوبیه
دبیر ما میگفت ببینید با کدوم کنار میاید و حق انتخاب میداد بهمون ولی اغلب خودش هم ار تردبام تکلیف میداد بهمون
پس نردبام رو فراموش نکن که دیدت رو باز میکنه و سوالاش از نظر من چالشی تر و مفیدتر از iq بودن

برای گسسته خوشخوان یکم زیادی سطح سوالاش بالاست
اگه در خودت میبینی که از پسش برمیای که خب برو سراغش چون آمار هم اونقدر کاری نداره که بخوای کتاب جامعی چیزی بگیری
معمولا خوشخوان رو کسایی که المپیاد بودن میزدن و کاملا بستگی به سطحت داره
یکم هم فکر کنم سبکش قدیمی بود درست یادم نیست چون اتفاده نکردمش اونقدر
در کل جامع الگو هم خیلی خوب بود اگه دیدی با خوشخوان اوکی نیستی همون الگو بزن

شیمی هم واقعا مبتکران خیلی زیادیه
تک پایه ش اصلا پیشنهاد نمیشه مال عهد بوقه و فقط وقت گیره
قطعا برو سراغ یه کتاب جامع برای شیمی

Back
بالا