سلام بچه ها
کسی تفاوت باکس کنکوریوم (پاسخنامه و آزمونها) رو با اکو کنکوریوم میدونه؟
باکس کنکوریوم با اکو کنکوریوم هیچ تفاوت محتوایی ای نداره.
اکو کنکوریوما سال 1403-1404 به عنوان نسخه اول چاپ شدن، که سوالا و هدیه(کتاب پاسخنامه تشریحی) داشتن، بعد چاپ تموم شدن، دوباره که چاپ شدن تغییرات ظاهری کوچیک داشتن، اسم شون شد کنکوریوم بعد بسته سوالا جدا از پاسخنامه چاپ شد.
الانم تنها فرق شون اینه که تعداد اکوکنکوریوم ها محدود شده و دیگه تقریبا چاپ تمومن قیمت شونم پایین تره.
کنکوریوم:
دیفالت: ۱۲ دوره کنکور از ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳، ۲ دوره آزمون تألیفی شبیهساز، ۱۰ تا آزمون آنلاین از ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸، ۲۸ تا پاسخبرگ و پاسخنامه کلیدی
و کتابچه استراتژی کنکور که هدیهس
تکمیلی: دسترسی به اپلیکیشن کنکوریوم برای حل ویدئویی سوالا، بانک سؤال امتحان نهایی، همایشهای جمعبندی و کنکور اردیبهشت ۱۴۰۴ رو هم گفتن بعد از کنکور میزارن
اکو کنکوریوم:
دیفالت: نسخه اقتصادیتر بسته کنکوریوم که با محتوای دیفالتش شبیه کنکوریومه، اما با قیمتش کمتره.
تکمیلی: این موارد تکمیلیش محدود تره
کلا، اکو کنکوریوم برای کسایی بهتره که دنبال بسته های شبیه ساز کنکور با قیمت معقولن، اون امکانات تکمیلی شونم خیلی نیاز ندارن
برای زیست و شیمی روتین دارین/داشتین؟ اگه آره میشه منبعتون رو بگین؟
برای شیمی هم مفاهیم هم مسئله
از اونجایی که من ریاضی بودم فقط شیمی رو میگم
من از کتاب درسی متن شو میخوندم نکته هاشو مشخص میکردم، بعد از کتاب جمعبندی الگو، که هر فصل، سه تا زیر فصل داشت، هر دو شب متن یه زیر فصل میخوندم و تستاشو میزدم
از الگو، مسائل شیمی، هم یه شب در میون یه مبحث رو میخوندم و تستاشو میزدم
اگه هم به نظر میاد که شیمی تو برنامه ام زیاد بوده به خاطر اینه که من یه مقدار زمانم محدود تر بود و با شیمی مشکل داشتم، کم کم راه افتاد دستم
به عنوان روتین هم هر شب از سه سطحی تست میزدم، زماندار، از ۱۰ تا شروع کردم و تعداد شو زیاد کردم