- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
آسون.. آسون تر از سطح کنکورای اخیر.سلام
کسی هست شیمی جامع خیلی سبز رو زده باشه؟
سطحش؟
آسون.. آسون تر از سطح کنکورای اخیر.سلام
سطحش؟
کتابای بهتری هستسلام
سطحش؟
نوپ ولی من که میگم با رحمانی بردارسلام کسی با نصیرلو فیزیک داشته؟ any comments?
خودمم میخواستم والا ولی ظاهرا شروع از مهر نداره😕نوپ ولی من که میگم با رحمانی بردار
توی پنلت شروع از تیرش نیست؟ ببین من دیدم سر کلاس ازش پرسیدن گفت ویدئو های سکوی پرتاب شهریور رو ببینید بعد از اون با کلاسای مهر جلو بیایدخودمم میخواستم والا ولی ظاهرا شروع از مهر نداره😕
والا نمیدونم برسم یا نه، اتفاقا برای همین پرسیدم که اگه نصیرلو واقعا خوب نیست به هر بدبختیای که شده خودن رو رحمانی جون برسونم، هر چند در کل فیزیکم خیلی بد نبوده احتمالا بتونم برسمتوی پنلت شروع از تیرش نیست؟ ببین من دیدم سر کلاس ازش پرسیدن گفت ویدئو های سکوی پرتاب شهریور رو ببینید بعد از اون با کلاسای مهر جلو بیاید
شروع از مهر نداشته باید شروع از تیر رو برداری محتوایی که برای ورودی های شهریور گذاشته رو ببینی بعد کلاسای مهرو ببینی بیای جلو.
میرسی میرسیوالا نمیدونم برسم یا نه، اتفاقا برای همین پرسیدم که اگه نصیرلو واقعا خوب نیست به هر بدبختیای که شده خودن رو رحمانی جون برسونم، هر چند در کل فیزیکم خیلی بد نبوده احتمالا بتونم برسم
آها آره مرسی پس برم دوباره برنامشو ببینم، الان چی داره درس میده؟میرسی میرسی
فقط باید برای حرکت و فصل 1 و 2 دهم مث چی تست بزنی چون شروع از شهریورش فکر کنم صرفا درسنامه وار است با مثال های ضروری فقط