• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برای پیشرفت تو شیمی چیکار کنم :)
نمیدونم که فارغ التحصیلین یا نه.
اگه مدرسه میرین اینکه مباحث هر روز و همون روز بخونین و توی همون هفته درسنامه بخونین و تست بزنین فکر میکنم اولین و مهم ترین چیزه.
برای بالا بردن سطح هم هر شب چند تا تست از منابع سطح بالاتر زدن و بعد قشنگ تحلیل کردنشون به من کمک کرد.

• دابل‌لایک
امتیازات: F.ASK
نمیدونم که فارغ التحصیلین یا نه.
اگه مدرسه میرین اینکه مباحث هر روز و همون روز بخونین و توی همون هفته درسنامه بخونین و تست بزنین فکر میکنم اولین و مهم ترین چیزه.
برای بالا بردن سطح هم هر شب چند تا تست از منابع سطح بالاتر زدن و بعد قشنگ تحلیل کردنشون به من کمک کرد.
منبع هاتون چی بود؟
مبتکران برای شروع خوبه؟

منبع هاتون چی بود؟
مبتکران برای شروع خوبه؟
ما توی مدرسه خیلی سبز کار می‌کنیم و من از درسنامه اش خیلی خوشم میاد. کامل و روونه و مناسب برای یادگیری.
منبع دوم هم نردبام میزنم که سطحش بالاتره
و خب از اینا نتیجه گرفتم و از بقیه کتاب ها تجربه ای ندارم راستش.
باز نظر بقیه که تجربه بیشتری دارن هم ببینید به نظرم:"

برای پیشرفت تو شیمی چیکار کنم :)
کلا دو تا بخش حفظیات و مسائله عملا شیمی. حفظیات که باید هی مطالبو خوند کتابو قورت داد ریز به ریز و مفاهیم رو فهمید برای یسری حفظیات. مسائل هم که ب تمرین زیاد دستت میاد. در آخرم تست زماندار فراوان.

• دابل‌لایک
کلا دو تا بخش حفظیات و مسائله عملا شیمی. حفظیات که باید هی مطالبو خوند کتابو قورت داد ریز به ریز و مفاهیم رو فهمید برای یسری حفظیات. مسائل هم که ب تمرین زیاد دستت میاد. در آخرم تست زماندار فراوان.
چجوری زمانشو کم کنم؟ چون هر چقدر زور میزنم از یه بازه ای کمتر نمیشه تایمش

چجوری زمانشو کم کنم؟ چون هر چقدر زور میزنم از یه بازه ای کمتر نمیشه تایمش
زمانی که طول میکشه برای تستا ؟ هر چقدر بیشتر بزنی و تسلطت بیشتر باشه این کمتر میشه. یه تمرین خوبی هم بود برای این، اینطوری که یه تعداد تستی رو انتخاب میکردی که بزنی، تایمری که میذاشتی براش رو زمانش رو کمتر از زمان قانونی که بهت تو کنکور میدادن برای اون تعداد تست اون درس تنظیم می کردی.

• دابل‌لایک
زمانی که طول میکشه برای تستا ؟ هر چقدر بیشتر بزنی و تسلطت بیشتر باشه این کمتر میشه. یه تمرین خوبی هم بود برای این، اینطوری که یه تعداد تستی رو انتخاب میکردی که بزنی، تایمری که میذاشتی براش رو زمانش رو کمتر از زمان قانونی که بهت تو کنکور میدادن برای اون تعداد تست اون درس تنظیم می کردی.
مرسی بابت کمکت🫀

آزمون های تک درسی میشناسین مثل آرمان و اپکس و..ایده های جدید داشته باشن؟
منبعی میشناسین که آزمون های (جامع تالیفی) داشته باشه؟
برای کنکور های سال پیش مارکوپولو یا کنکوریوم؟کنکورای خارج رو هم دارن؟

آزمون های تک درسی میشناسین مثل آرمان و اپکس و..ایده های جدید داشته باشن؟
منبعی میشناسین که آزمون های (جامع تالیفی) داشته باشه؟
برای کنکور های سال پیش مارکوپولو یا کنکوریوم؟کنکورای خارج رو هم دارن؟
برای آزمون تالیفی من کتابهای آزمونیوم مهروماه رو داشتم. هر چهار درس اختصاصی. سطحشون متوسط رو به سخت هست و خوبه. ولی اگه هدفت اینه که تو دو هفته نوروز تموم کنی تموم نمیشه. حجمش برای سه ماه جمع بندی مناسبه. البته یه بخشیش آزمون جامعه یه بخشیش مبحث به مبحث.

بین کنکوریوم و مارکوپولو من به خاطر اینکه مارکوپولو جوابای سوالا به صورت کتاب نبود خوشم نیومد. سختم بود جوابا رو مدام تو گوشی چک کنم. واسه همون به نظر من کنکوریوم بهتره. و آره هردوشون کنکورای خارج رو هم دارن‌.

آزمون تک درس موسسات کلا اطلاعی ندارم.

سلام
برای زبان
علی قیومی بهتره یا ارشاد عظیمی ؟

Back
بالا