- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
بسم الله. از بالا اجازشو دادن
من یه فیزیولوژی گایتون دارم خلاصه دو جلده ویرایش 2019.هر دو مهمن نسبتا..
طبیعتا امسال میرم دهمچندمی؟
نه دارم میگم تاریخ فارغ التحصیلیمون یکیه پس قاعدتا هم سنیمخب لزومی نداره.. خیلیا از نهم شروع میکنن..
خلاصه گایتون اصلا خوب نیستمن یه فیزیولوژی گایتون دارم خلاصه دو جلده ویرایش 2019.
الان همونو بخونم کافیه؟؟
لنینجر رو نسبت به گایتون بیشتر خوندم.
نمیخواد همه اشو بخونینکسی میدونه گایتون سر جمع چند فصله ؟
فکر کنم گردش خون هم باید بخونننمیخواد همه اشو بخونین
جلد یک فقط
ب ترتیب اولویت قلب و عضله و تنفس و کلیه (حس میکنم ی کوفتی رو دارم کم میگم.. اگه یادم نموند چک کنم ی یاد اوری بکنین ک بگم بهتون)
اخ دمت گرمفکر کنم گردش خون هم باید بخونن
عصبنمیخواد همه اشو بخونین
جلد یک فقط
ب ترتیب اولویت عضله و قلب و گردش خون و تنفس و کلیه (حس میکنم ی کوفتی رو دارم کم میگم.. اگه یادم نموند چک کنم ی یاد اوری بکنین ک بگم بهتون)
نه بابا اینو نمیخواد
اولویت هارو قبلا خوندم و الان از سر کنجکاوی می خوام بقیه ی فصلارم بخونم و چون خونه نبودیم کتاب پیشم نبود و می خواستم برنامه بریزم برای خوندننمیخواد همه اشو بخونین
جلد یک فقط
ب ترتیب اولویت عضله و قلب و گردش خون و تنفس و کلیه (حس میکنم ی کوفتی رو دارم کم میگم.. اگه یادم نموند چک کنم ی یاد اوری بکنین ک بگم بهتون)
استاد من کنار اینا عصب و غشارو هم گفته بود دیگه نمی دونم اینا برای اولویت اول گفته بود برای دوم هم حواس و گوارش و غدد و اولویت سه هم خون رو می گفت با یه سری دیگهنه بابا اینو نمیخواد
ممنون که راهنمایی می کنیاگه میخواین چت طور باشه اینجا سوالاتی ک جوابشو نگرفتین تو اون تاپیک سوالات بزارین
اینجا شاید پیدا نکردم سوالتونو
سرم داره شلوغ میشه
ی پیشنهاد از طرف کسی ک نهایی داد و المپیاد خوند و داره اوضاع کلی المپیادی دیگه ارم میبینهاولویت هارو قبلا خوندم و الان از سر کنجکاوی می خوام بقیه ی فصلارم بخونم و چون خونه نبودیم کتاب پیشم نبود و می خواستم برنامه بریزم برای خوندن