• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد گپ المپیاد زیستی های دوره28

البته من دوره 28 ای ب حساب نمیام =))
ولی منطقی نیست سوالاتو از هم میپرسین.. همونقدر ک شما نمیدونین بقیه هم نمیدونن!

نمیخواد همه اشو بخونین
جلد یک فقط
ب ترتیب اولویت قلب و عضله و تنفس و کلیه (حس میکنم ی کوفتی رو دارم کم میگم.. اگه یادم نموند چک کنم ی یاد اوری بکنین ک بگم بهتون)
فکر کنم گردش خون هم باید بخونن

نمیخواد همه اشو بخونین
جلد یک فقط
ب ترتیب اولویت عضله و قلب و گردش خون و تنفس و کلیه (حس میکنم ی کوفتی رو دارم کم میگم.. اگه یادم نموند چک کنم ی یاد اوری بکنین ک بگم بهتون)
عصب

نمیخواد همه اشو بخونین
جلد یک فقط
ب ترتیب اولویت عضله و قلب و گردش خون و تنفس و کلیه (حس میکنم ی کوفتی رو دارم کم میگم.. اگه یادم نموند چک کنم ی یاد اوری بکنین ک بگم بهتون)
اولویت هارو قبلا خوندم و الان از سر کنجکاوی می خوام بقیه ی فصلارم بخونم و چون خونه نبودیم کتاب پیشم نبود و می خواستم برنامه بریزم برای خوندن

اگه میخواین چت طور باشه اینجا سوالاتی ک جوابشو نگرفتین تو اون تاپیک سوالات بزارین
اینجا شاید پیدا نکردم سوالتونو
سرم داره شلوغ میشه

نه بابا اینو نمیخواد
استاد من کنار اینا عصب و غشارو هم گفته بود دیگه نمی دونم اینا برای اولویت اول گفته بود برای دوم هم حواس و گوارش و غدد و اولویت سه هم خون رو می گفت با یه سری دیگه

اگه میخواین چت طور باشه اینجا سوالاتی ک جوابشو نگرفتین تو اون تاپیک سوالات بزارین
اینجا شاید پیدا نکردم سوالتونو
سرم داره شلوغ میشه
ممنون که راهنمایی می کنی

اولویت هارو قبلا خوندم و الان از سر کنجکاوی می خوام بقیه ی فصلارم بخونم و چون خونه نبودیم کتاب پیشم نبود و می خواستم برنامه بریزم برای خوندن
ی پیشنهاد از طرف کسی ک نهایی داد و المپیاد خوند و داره اوضاع کلی المپیادی دیگه ارم میبینه
الان دیگه اصلا شرایط کنجکاوی و دل خواستن نیست
وقتت ب مراتب کمه
رقابت با تهرانه ک از هشتم نهم شروع میکنن
درس مدرسه
و کلی منبع توی زیست دست کم
تخته گاز برو رو درسای مهم
با خوندن از روی تفریح و عشق و حال ب نتیجه ای نمیرسی

Back
بالا