- شروع کننده موضوع
Orelia
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
سلام علیکم!
همراه شماییم با یک تاپیک ظاهرا زرد ولی باطنا سبز :-“ حقیقت من امروز داشتم به این قضیه فکر میکردم، و احساس کردم از اون مواردیه که نوشتنش مفیده. اینجا بگید که چه ویژگیهایی فکر میکنید باعث میشه از چیزهایی که میخواید بدست بیارید دور نگهتون میداره، و بعد ببینید کوتاه مدته یا دراز مدت (مثلا به خاطر کنکور نمیتونید کارهای مورد علاقتون رو انجام بدید یا مشکلی مثل اعتماد به نفسه). شاید سادهسازی باشه، ولی به نظرم هر مساله پیچیدهای رو میشه اول با سادهسازی بهتر فهمید.
خودم شروع میکنم:
- ایدهآل گرایی
- تنبلی :))
- ترس از شکست خوردن
- نگرانی مالی
- اعتماد به نفس
راه حلها:
- به ایدهال گرایی خیلی هنوز فکر نکردم - اگه راه حلی دارید به اشتراک بذارید.
- برای تنبلی، برنامه ریزی و حتی اشتراک گذاشتنش با یه دوست که accountable قرارمون بده.
- ترس از شکست خوردن. نمیدونم راستش.
- مسائل مالی - حساب و کتاب و برنامه ریزی مالی ماهانه و سه ماهه.
- اعتماد به نفس: این سخته :))
فکر میکنم قدم اول این باشه که از خودم بهتر مراقبت کنم، و اینو اولویت قرار بدم. بعد از شرایط و ادمایی که این الویت رو خراب میکنن دوری کنم :-؟
بخشیش هم احساس میکنم به این برمیگرده که اگه در کل توی بقیه زمینهها بهتر عمل کنم، تاثیر مثبت روی اعتماد به نفس هم بذاره. نمیدونم والا جز اینا چیزی به ذهنم نمیرسه :)))
خب نوبت شما.
این شما و self help و group help :))))
همراه شماییم با یک تاپیک ظاهرا زرد ولی باطنا سبز :-“ حقیقت من امروز داشتم به این قضیه فکر میکردم، و احساس کردم از اون مواردیه که نوشتنش مفیده. اینجا بگید که چه ویژگیهایی فکر میکنید باعث میشه از چیزهایی که میخواید بدست بیارید دور نگهتون میداره، و بعد ببینید کوتاه مدته یا دراز مدت (مثلا به خاطر کنکور نمیتونید کارهای مورد علاقتون رو انجام بدید یا مشکلی مثل اعتماد به نفسه). شاید سادهسازی باشه، ولی به نظرم هر مساله پیچیدهای رو میشه اول با سادهسازی بهتر فهمید.
خودم شروع میکنم:
- ایدهآل گرایی
- تنبلی :))
- ترس از شکست خوردن
- نگرانی مالی
- اعتماد به نفس
راه حلها:
- به ایدهال گرایی خیلی هنوز فکر نکردم - اگه راه حلی دارید به اشتراک بذارید.
- برای تنبلی، برنامه ریزی و حتی اشتراک گذاشتنش با یه دوست که accountable قرارمون بده.
- ترس از شکست خوردن. نمیدونم راستش.
- مسائل مالی - حساب و کتاب و برنامه ریزی مالی ماهانه و سه ماهه.
- اعتماد به نفس: این سخته :))
فکر میکنم قدم اول این باشه که از خودم بهتر مراقبت کنم، و اینو اولویت قرار بدم. بعد از شرایط و ادمایی که این الویت رو خراب میکنن دوری کنم :-؟
بخشیش هم احساس میکنم به این برمیگرده که اگه در کل توی بقیه زمینهها بهتر عمل کنم، تاثیر مثبت روی اعتماد به نفس هم بذاره. نمیدونم والا جز اینا چیزی به ذهنم نمیرسه :)))
خب نوبت شما.
این شما و self help و group help :))))