به نظر شما برای فراموشی یه ادم باید چی کار کنیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mechoney
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان و نمونه دولتی تهران منطقه یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
مدال المپیاد
مرحله دوم ریاضی بعدش نشد دیگه
دانشگاه
علوم و تحقیقات
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
مهم نیست فامیل اشنا هر کی
علاوه بر دور شدن ازش باید چی کار؟ و اینکه چه طوری به مغزمون بفهمونیم فایده نداره؟

یه چیز تاثیرگذار اینه که دغدغت از اون شخص به یک چیز دیگه تغییر پیدا کنه. مثلا درگیر رقابت های مدرسه بشی و دغدغه اصلیت شیفت پیدا کنه به درس. یا به کار. به یه علاقه شخصی یا هر فعالیت دیگه ای. وقتی چیز جدیدی برات دغدغه بشه، با گذر زمان (و نه بلافاصله) فکر طرف از سرت میوفته یا حداقل به اندازه گذشته اذیت کننده نخواهد بود چون دیگه به اندازه گذشته مهم و بولد نیست تو زندگیت.
فقط قسمت سخت ماجرا پیدا کردن اون چیزیه که تا این حد بتونه درگیرت کنه که دغدغه فعلیت رو ازت بگیره و جایگزینش بشه.

یه چیز تاثیرگذار اینه که دغدغت از اون شخص به یک چیز دیگه تغییر پیدا کنه. مثلا درگیر رقابت های مدرسه بشی و دغدغه اصلیت شیفت پیدا کنه به درس. یا به کار. به یه علاقه شخصی یا هر فعالیت دیگه ای. وقتی چیز جدیدی برات دغدغه بشه، با گذر زمان (و نه بلافاصله) فکر طرف از سرت میوفته یا حداقل به اندازه گذشته اذیت کننده نخواهد بود چون دیگه به اندازه گذشته مهم و بولد نیست تو زندگیت.
فقط قسمت سخت ماجرا پیدا کردن اون چیزیه که تا این حد بتونه درگیرت کنه که دغدغه فعلیت رو ازت بگیره و جایگزینش بشه.
مشکل اینجاست من درس خوندن کلا بخش زیادی از زندگیمه و هست دیگه فرد مورد نظر تو این زمینه هم حضور داره:/ فاقد اندکی شانس

یعنی چی حضور داره؟
ببین توی همه زمینه ها هست دیگه من نزدیک 7 الی 8 ماهه تلاش کردم فراموش کنم حتی متنفرم شم اما نشده ببین باعث وقفه من نشده ها ولی یکم خسته کنندست

ببین توی همه زمینه ها هست دیگه من نزدیک 7 الی 8 ماهه تلاش کردم فراموش کنم حتی متنفرم شم اما نشده ببین باعث وقفه من نشده ها ولی یکم خسته کنندست
متنفر که سعی نکن بشی خیلی بی فایدست
حست باید خود به خود از بین بره (قرار نیست جاشو به تنفر بده.)
اونم راهش اینه که خودت خیلی تو ذهنت بهش دامن نزنی و تاجای ممکن قطع ارتباط کنی و سرت هم گرم باشه
دیگه بقیش صبر و گذر زمانه
برای بعضیا هم خیلی زیاد ممکنه طول بکشه دیگه

متنفر که سعی نکن بشی خیلی بی فایدست
حست باید خود به خود از بین بره (قرار نیست جاشو به تنفر بده.)
اونم راهش اینه که خودت خیلی تو ذهنت بهش دامن نزنی و تاجای ممکن قطع ارتباط کنی و سرت هم گرم باشه
دیگه بقیش صبر و گذر زمانه
برای بعضیا هم خیلی زیاد ممکنه طول بکشه دیگه
درست و منطقیه
خیلی کامل گفتی مرسی ❤️

• لایک
امتیازات: Judy.
اگه به خودت بگی کلا میخوام فراموش کنم خب نمیشه. فعلا از شرایط خاص که تمرکز میخواد بگذر بعد بهش بپرداز
تو که اینقدر صبر کردی 10 روز رو کنکورت تمرکز کن بعدش هرکاری میخوای بکن
ضرر نمیکنی
قطعا بعد این همه وقت که گذشته اونقد حاد نیست که نتونی یه هفته تمرکزتو برداری ازش

اگه به خودت بگی کلا میخوام فراموش کنم خب نمیشه. فعلا از شرایط خاص که تمرکز میخواد بگذر بعد بهش بپرداز
تو که اینقدر صبر کردی 10 روز رو کنکورت تمرکز کن بعدش هرکاری میخوای بکن
ضرر نمیکنی
قطعا بعد این همه وقت که گذشته اونقد حاد نیست که نتونی یه هفته تمرکزتو برداری ازش
نه مشکلی نیست اما برا کنکور من کاری ندارم و نذاشتم و نمیذارم اثر کنه میترسم تا ابد الدهر فکرش توی مخم بمونه

میترسم تا ابد الدهر فکرش توی مخم بمونه
نمیمونه. حداقل نه به قوت قبل.
فقط میتونه خیلی خیلی خیلی خیلی طولانی بشه
به خودت بستگی داره و پیشنهاد میکنم نذاری این اتفاق بیوفته چون اصلا نه تجربه جالبیه نه اثرات جالبی باقی میذاره در انتها

• لایک
امتیازات: panah
نمیمونه
فقط میتونه خیلی خیلی خیلی خیلی طولانی بشه
به خودت بستگی داره و پیشنهاد میکنم نذاری این اتفاق بیوفته چون اصلا نه تجربه جالبیه نه اثرات جالبی باقی میذاره در انتها
قطعا خودم نمیخوام اما من هر روز تو هر تایم اضافیم فکر میکنم شبا فکر میکنم دارم تلاش میکنم یادم بره اما فقط تلاشه اثری نتونسته بذاره اما همه چیز که درس نیست پس فردا عادت میکنم توی توهماتم زندگی میکنم

حقیقتا تنها راه حل برای فراموشی یکی اینه که فراموشش کنی
(ببین واقعا هیچ راه حلی دقیقی نیست برا هر کسی فرق میکنه)

من ازونام که اصلا نمیتونم فراموش کنم
اما خب اون یه نفر کاری میکنه که یه سری چیزا که اذیتم میکنه رو از بین ببرم و دیگه بهشون فکر نکنم و خیلی ازین بابت خوشحالم
ولی خب یه اراده از طرف خودتم میخواد دیگه

Back
بالا