به نظر شما برای فراموشی یه ادم باید چی کار کنیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mechoney
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
قطعا خودم نمیخوام اما من هر روز تو هر تایم اضافیم فکر میکنم شبا فکر میکنم دارم تلاش میکنم یادم بره اما فقط تلاشه اثری نتونسته بذاره اما همه چیز که درس نیست پس فردا عادت میکنم توی توهماتم زندگی میکنم
خب طبیعیههه
همه همینن وقتی توی این شرایط گیر میکنن
ولی هرچی بهش دامن بزنی و هرچی خودتو گیر بندازی توش واقعا بیشتر طول میکشه
و اینم بدون حالا 7، 8 ماه چیزی نیست؛ برای بعضیا چندسال طول میکشه اما بالاخره درمیان ازش.
میخوام بگم چون تلاشات فورا نتیجه نمیده فکر نکن تا ابد قراره بخاطرش اذیت بشی
همین :)

• دابل‌لایک
امتیازات: ONIf
من ازونام که اصلا نمیتونم فراموش کنم
اما خب اون یه نفر کاری میکنه که یه سری چیزا که اذیتم میکنه رو از بین ببرم و دیگه بهشون فکر نکنم و خیلی ازین بابت خوشحالم
ولی خب یه اراده از طرف خودتم میخواد دیگه
خیلی حق گفتی جذاب 😭 😁

خب طبیعیههه
همه همینن وقتی توی این شرایط گیر میکنن
ولی هرچی بهش دامن بزنی و هرچی خودتو گیر بندازی توش واقعا بیشتر طول میکشه
و اینم بدون حالا 7، 8 ماه چیزی نیست؛ برای بعضیا چندسال طول میکشه اما بالاخره درمیان ازش.
میخوام بگم چون تلاشات فورا نتیجه نمیده فکر نکن تا ابد قراره بخاطرش اذیت بشی
همین :)
درست میگین حرف حق جواب نداره...

فکر کنم باید بپذیری این فکر وجود داره ، همونطور که اسمون آبیه ، زمین گرده، این فکر هم زنده اس،حالا چه فکر دیگه ای میتونم کنارش داشته باشم ؟ میتونه درس باشه ، کار ، فیلم هر چقدر مقاومت کنی پررنگ تر میشه چون تو از خودت نمیتونی قوی تر باشی بنظرم.

فکر کنم باید بپذیری این فکر وجود داره ، همونطور که اسمون آبیه ، زمین گرده، این فکر هم زنده اس،حالا چه فکر دیگه ای میتونم کنارش داشته باشم ؟ میتونه درس باشه ، کار ، فیلم هر چقدر مقاومت کنی پررنگ تر میشه چون تو از خودت نمیتونی قوی تر باشی بنظرم.
درست میگی من همیشه تظاهر کردم برام مهم نبوده اما خب تو تنهایی هام ک نمیتونم تظاهر کنم ولی کاملا حق میگی

فراموش کردن یه آدم امکانش خیلی کمه، اونم آدمی که به نظرم تو حرفات خیلی پررنگه.. دغدغه‌های روزانه‌ت رو زیاد کن، طوری که خسته شی، موقعی هم که فکرت یهو می‌ره پیشش هندزفری بذار تو گوشت صداش رو زیاد کن، خودتو درگیر نشون بده
ولی اینو یادت باشه که هر راهکاری یه تاریخ انقضا داره
هرچقدر تلاش کنی فراموش کنی بازم یه روزی یه جایی میاد سراغت، شاید خودش نه ولی فکرش اره
سعی کن بیشتر مراقب خودت باشی و به خودت اهمیت بدی، اهمیت دادن به خودت توی این موضوع ممکنه اثرگذار باشه(:

هر کاری میکنید یکی دیگه رو جایگزین نکنید نه تنها اون شخص یادتون نمیره بلکه گاها تشدید هم میشه

به نظرم اگه خیلی به فکر کردن بهش ادامه بدی بالاخره خسته میشی
فکرم نکنم راهکاری باشه خودش کم‌کم کمرنگ میشه برات...

والله تا جایی که من تجربه کردم فراموش کردن مثل ریست فکتوری گوشی نیست که همه چیزیک دست بشه و پاک کامل

بیشتر از همه مهمه که شخصیت تو چجوریه . بعضیا با پیدا کردن ادمای جدید یکیو فراموش میکنن
اما مهم ترین چیز زمانه دیگه میدونی

چه پسر باشه چه دختر شیبهش 4 میلیارد تا هست 😅

خلاصه که زمان فقط و تحمل هرچقدر هم بیشتر سعی کنی که بهش فکر نکنی نتیجه عکس میده صرفا زندگی خودتو بکن

Back
بالا