من داده خوبی نیستم اما مینویسم :
من وقتی وارد فضای کنکور شدم دوازدهمی بودم
و قبلش دوسال انسانی خوندم
اگه دهم هستید صادقانه با خودتون اول کنار بیاید که رشتتونو دوس دارید یا از ترس رقابت سنگین تجربیع و یا حتی از ترس از دست دادن موقعیت های شغلی تجربی :/
اگر به هر دلیلی سطح تستی خوبی نداشتید نهایی ها رو جدی بگیرید نه بخاطر کنکور بخاطر معدل کتبی نهایی حالا شاید ی روزی فاز مهاجرت گرفتید ( دوستای من توی دانشگاه رنک ۳۰ دنیا رفتن پزشکی بخونن من ۳۰۰.۴۰۰
این فرق معدل بودد)
با معدل خوب حتی میشه فاند داروسازی گرفت از دانشگاهای رنک ده دنیا ینی تحصیل و خوابگاه رایگان
الان نهایی هاتون جزو کنکوره دیگ :/
اگه پشت کنکور میمونید ی سال بمونید ریتم فرسایشی بنظرم دوسال سه سال دیگ واقعا مسخرست
اگه پشت کنکور میمونید مشاور با تجربه بگیرید نه هرکی که صرفا ی پزشکی قبول شده و نگاش ب اون پول مشاورس
کتابخونه با کسی دوست نشید
پانسیون دخترونه اصلاااااا نرید یا اگه میرید با هیشکی دوست نشید !
نذارید اعتماد بنفستونو بگیرن کسی قهوه ایتون کرد
بغض نکنید تو دلتون نفرین بدید
یا مصمم جواب بدید
یا دلتونو بزرگ کنید
به خودتون شک نکنید
من با هرکی که رتبه خوب داشت حرف زدم انقد ب خودش اعتماد بنفس میداد
کع ای بابا من یلیم در سیستان تو نمیدونی 😂
به ادما امید نبندید !
مشاورم به هم برنامه میدو
معلمم درسا رو میبنده و
رلم هستو
خانوادم فلان پلن هم برام دارنو
روزی ک رتبه سنجش چیزی باشه ک به رشته خوب نرسع
همشون با ی خنده ریز از کنارتون رد میشن .
در نهایت ادمی زیاد تو مسیر کنکور اذیت میشه ک به خودش شک داشته باشه
یک الی دو منبع داشته باشید
کلاس کم ببینید
دوستاتون تولدشون رابطتشون کنکورشون و ازمون قلمچیشون ب چپتون هم نباشه 😐
پیدا کنید چیزی که حالتونو خوب میکنه .
بخاطر باور نداشتن خودم و توانایی هام سالها تحقیر شدم چون خودم اجازه دادم تحقیر بشم
تو همین سایت بارها ادما تعدد پشت کنکورم رو مسخره کردن
و خیلی گل و بلبل هم نیست الان هم همچی و دارم به اندازه دوتا پرواز ۴ ساعته از مامانم دور میشم و ۶ سال خیلی سخت رو باید تحمل کنم .
زیاد موندن تو کنکور فقط به سود مشاور کنکور و معلم کنکور هاست
امسالو ب سال دیگ پاس ندیدمعجزه نمیشع در ۹۹ درصد اوقات
درنهایت بعد پشت کنکور اول
اگه درامد خانوادتون طبق دلار الان بالای ۴۰.۵۰ تومنه به مهاجرت هم فکر کنید همجا مثل روسیه نیست.
بایی
من هنوز رتبم نیومده ولی خب با تصورم خیلی فرق داره قطعا من که تا اسفند حتی همین الانشم قلمچی ۲۰۰ ۳۰۰ منطقه میشم برای خودم تصور نمیکنم زیر ۱۰۰۰ منطقه بتونم بشم
علتشم نهایی هاست
درس ضریب ۱ رو خراب کردم
ضریب ۶ و ۷ رو خراب کردم
ضریب ۱۰ ۱۱ رو هم خراب کردم
متاسفانه کنکوری که از ما گرفتن در حدی نبود که تراز بگیری ازش
شاید این تصور باشه که خب اوکی اسون بوده تو هم به همون نسبت بالاتر زدی دیگه غرت چیه
ولی جدی جدی یسری آدم مثل من هستن احمقن
فکر میکنن سوال ها باید سخت حل بشن ، باید ۵ روش سامورایی روش بزنی حل بشه
بذارید اعتراف کنم
من دفترچه اول ریاضیات سوال وارون رو نزدم !
سوال جمع ریشه های قرینه از راس سهمی رو نزدم!
سوال عدد گذاری تو رابطه مثلثاتی رو نزدم!
سوال حد که ۰/۰ نبود اصلا رو هوپیتال زدم!
سوال واریانس رو ۴ خط بود نخوندم چون تصورم این طولانیه!
سوال ماتریس فاکتور گیری فقط میخواست نزدم!
همین الان براتون ۱۵ درصد ریاضیات رو مثال از خودم زدم که به حدی اسون بود که شک کردم و نزدم ، چون ذهنیت این بود بیخیال کنکوره ، تست مهد کودک نیست تک خطی حل بشه
البته این ذهنیت غلط رو معلمامون خصوصا حسابان تو مغزمون فرو کردن ، زمانی که میخواستیم به قولی تف بزنیم تو سوالا ، میگفتن کنکور اینطوری نیست جبری تر کار کنید
خلاصه همه جور تستی بزنید
من رو بذارید آیینه عبرتتون
راجب کتابخونه هم
من از وسطای یازدهم کتابخونه میرم
تقریبا بگم بعد از اتمام کرونا (۱۴۰۱) کلا ۴ ۵ ماه تونستم خونه درس بخونم علتشم این بود تو زمان کرونا با اتاق خوابم صمیمی تر شدم راحت تر میتونستم درس نخونم
کتابخونه همه میگن دوست پیدا نکنید ، من میگم با یکی هم سطح خودتون دوست بشید
من خودم تقریبا تا دی بهمن هیچکس کتابخونه ما نمیومد دوستیم نداشتم و الانم یادم نیست ججوری تحمل میکردم
تو دوران نهایی ۶ نفر بودیم و بازه هامون از ۱ ساعت و خرده ای شد ۴ ۵ ساعته ! تازه دو نفرشون طلا بودن نهایی مهم نبود براشون
هر چی هست کتابخونه برای کسانی مقل من که نمیتونن خونه درس بخونن جای بهتریه
عه آخ جون منبر
حرفهای زیادی میشه گفت ولی دو مورد که به نظرم مهمتره رو میگم فعلاً. یه چیزی هم بگم، این حرفها به این معنی نیست که اگه این کارو نکردید نتیجه خوبی نمیگیرید، مسیرها زیادند ولی خب با بقیه مشورت کنید. به این فکر کنید که کدوم مسیر برای شما بهتره. اینا صرفاً پیشنهاده.
۱_به نظرم کنکور اولتون رو خیلی جدی بگیرید. حتی اگه نرسیدید همهی مباحث رو بخونید و خوب تست بزنید بهنظرم از عید دیگه رهاش کنید و همون چیزهایی که خوندید رو خوبِ خوب جمعبندی کنید، کنکورهای گذشته رو بزنید و کلی آزمون جامع تالیفی. یعنی یه جوری آماده برید که انگار فقط همون فرصت رو دارید. اگه کنکور اول رو خوب بدید آرامش دارید و با خیال راحت بعدش نهایی میخونید، اعتماد به نفس خوبی بهتون میده، ممکنه کنکور اول سادهتر باشه(که این دو سال بوده) و اگه کسی با آمادگی بره خب به نفعشه. منظورم از آمادگی اینه که همون چیزی رو که خوندید ولو اینکه ناقصه جمعبندی کنید و برید. اگه خراب شد هم که فدای سرتون کلی فرصت دیگه هست. کلاً زیاد نگران نباشید فرصتها زیادند، نهاییها هم هست، میشه جبران کرد.
۲_به نظرم سعی کنید یه بخشی از دوازدهم رو همین تابستون کار کنید و تست بزنید. من خودم پارسال تابستون صفر بودم یعنی سال دهم یازدهم حتی یدونه تست هم نزده بودم بخاطر المپیاد. بعد یادمه تیر که رفتیم مدرسه و دوازدهم شروع شد معلمهامون خیلی اصرار داشتند ما همراه با تدریسشون تست بزنیم و یه بخش کمی از دوازدهم رو کار کنیم تابستون. من اولش خیلی مقاومت کردم چون هیچی پایه(=دهم یازدهم) نخونده بودم فکر میکردم این استراتژی به درد من نمیخوره. ولی مشاورم هم اصرار کرد و الآن خیلی خوشحالم که دوازدهم رو همون تابستون شروع کردم. میدونید بچهها، شما هر آزمونی که بدید اولش بودجه سبکی داره اما به وسط سال که میرسه ناگهان سرعت میگیره و حتی اگه زودتر شروع کرده باشید هم بهتون میرسه. مثلاً برای ما قلمچی تو دیماه فصل ۴ زیست رو گذاشت تو یک بودجه و اگه کسی زودتر شروع نکرده باشه از لحاظ روانی براش سخت میشه مخصوصاً اون موقع که دارید نیمسال اول دوازدهم رو جمعبندی میکنید و امتحانات دیماه مدرسه هم هست، وقت کمه. خلاصه بگم، از لحاظ یادگیری فرقی نداره ترتیبی که مباحث رو میخونید اما مسیر رو طوری بچینید که استرس کمتری داشته باشید و روانتون آسودهتر باشه.
سه ماه تابستون برای پایه خوندن زیاده نسبتاً، رو این قضیه حساس نشید که پایه رو بلد نیستید و یادتون رفته و فلان. هم در طول سال با آزمونها میخونیدش، هم تو دوران جمعبندی، هم قبل کنکور. بارها و بارها همهش رو میخونید.
این بهترین توصیهای بود که معلمهای ما به ما کردند تا زودتر مباحث رو جمع کنیم و ما که بهش عمل کردیم و از تابستون دوازدهم رو شروع کردیم برای کنکور اول همه مباحث رو بسته بودیم. مزیتهای زیادی داشت.
واسه تاپیک پارسال هم گفتم
امسال هم میگم
اگر روحیه ضعیف دارید پشت کنکور نمونید
اگر موندید از همون اول برید تراپی این حتی از داشتن مشاور تحصیلی که نه حتی از نون شب واجبتره
کوچیکترین مشکل تو زندگیت و روحیهت میشه یه خنجر بزرگ تو دوران کنکورت.
بحث اینجاست تو فکر میکنی مشکل روانی نداری ولی ممکنه یه نقطه کوچیک باشه
پشت کنکور قرار نیست دقیقا همون تصوراتت باشه. من خیلی برنامهها داشتم که صرفا در حد برنامه موند. پشت کنکور یه دنیای جداست که تا توش گیر نکنی نمیفهمی چه لجنیه
و خب بریم سراغ کنکور
از نقطه ضعفت نترس. اگر روش وقت بذاری میشه نقطه قوت من اینو برای ریاضی که باعث شد سال اول پشت بمونم تجربه کردم
از هر چی میترسی برای وقت بذار حل میشه
اگر تجربی زیست رو خیلی بیشتر از باقی درسا تست بزن
زیست به تنهایی خطای بزرگ من تو شیمی رو شست و برد اونقدر کمککننده بود که نمیتونم شرح بدم
تست بزنید
تو کتابخونه با کسی دوست نباشید و خب تایم استراحت و... رو توی کتابخونه با کسی هماهنگ نکنید
به تراز بقیه و اینکه کی چقدر خونده توجه نکنید.
من موردی دیدم که تو دی بهم گفت روزی سیزده ساعت میخونم همه چیز و تموم کزدم درس خوندن تو اشتباهه و... کلی هم به من استرس داد و تهش پرستاری دوقوز آباد قبول شد(بحث این نیست پرستاری بده بحث اینه این آدم به من میگفت تو چیزی نمیشه با این مدل خوندن)
آدمها تواناییهای متفاوتی دارن. بهترین راه حل رو که مناسبت خودتونه پیدا کنید و با همون پیش برید به اینکه کی چند ساعت میخونه هم توجه نکنید توانایی و یادگیری آدمها با هم متفاوته. اگر یه آزمون خراب کردید ناراحت نشید ازش استفاده کنید برای پیشرفت
اینجانب فعلا در شرایط توصیه نیستم و تنها توصیه ای که تواناییش در حال حاضر هست در راستای دوست بالایی اینه که به شدت رو کنترل احساسات و عواطف و تفکراتتون توی سال دوازدهم باید کار کنید و مراقب باشید با حتی چیزای بزرگ هم از حالت پایدارتون خارج نشوید
یه سری کارا هست میخوام توصیه کنم و خودم رو براتون کنم عبرت و الگوهایی ام مثال بزنم و این حرکت رو به بعد کنکور منتقل کردم اما حتما میخوام توی این زمینه چه اینجا چه کلا توی علامه حلیا به بچه ها کمک کنم و خلاصه
در خدمت خواهیم بود...
میدونم عجیبه ولی به نظرم سال کنکورتون سالیه که بیشتر از هروقت دیگه ای باید تفریح داشته باشید. چون جاییه که بارها و بارها قراره از مغزتون بخواید فعالیت عموما دوست نداشتنی ای رو، درس خوندن، به طور منظم انجام بده پس لازمه در ازاش شما هم کلی جاها بش حال بدین. این بده بستون هرجا به هم بخوره مغزتون بتون نشون میده رئیس کیه.
خود من مثلا سال کنکورم همه ی فیلم های اکران رو دیدم تقریبا
این مدل نگاه خیلی سخته به دو دلیل. اولیش که خیلی ساده ست اینه که اگه انقد تفریح کنیم خب کی درس بخونیم. دومیش هم حس گناه شدیدیه که آدم تجربه میکنه وقتی به این فکر میکنه که تو سال کنکورم دارم فلان تفریح رو انجام میدم. کار راحتی نیست ولی اگر بتونید این دوتا رو مدیریت کنید به نظرم عملکرد خوبی خواهید داشت و به اون ایده آلی که توش لذت ببرید از تست زدن و .. نزدیک میشید. حداقل برای خود من که اینجوری بود و صادقانه سال کنکورم جز باحالترین سال های زندگیم بود.
الان که رتبه و نتیجه من معلوم نیست شاید زود باشه برای بالای منبر رفتن ولیییی دوستان به روحیه تون زیاددددد اهمیت بدین تاثیرش بدون اغراق شاید در حد ساعت مطالعه و تعداد تستی که میزنین باشه
کلا که رقابت و فضای کنکور سوهان روح هست ولی اجازه ندین از یه حدی بیشتر اذیتتون کنه و آماده شدیدا تنها شدن تو سال کنکور باشین (بعدش درست میشه)
و خب اشتباهی که من کردم این بود که به حرفها و رتبه گزینه دو و قلمچی و درصدای بقیه زیادی اهمیت میدادم، اینکارو نکنین رو خودتون تمرکز کنین ✔️
سلام
من اینو چندبار اینجا گفتم ولی خب بازم لازمه بگم.
متن کتاب درسیتونو حتی برای درسی مثل فیزیک جدی بگیرین. چه برسه به زیست و شیمی
دیدم افرادی رو که حتی یه بارم کتاب شیمیشونو ندیدن.
برای این حرفمم دلیل دارم. اینکه وقتی کتاب میخونی سر جلسه ازمون ذهنت اطراف همون کتاب میچرخه نکته اضافی بیخود وارد ذهنت نکردی که الان یه عالمه بگردی دنبالش و جوابو پیدا کنی
اینکه فلان دوستم کلاس میره فلان فامیلم فیلمای چندصدمیلیونی میبینه فلانی دویست میلیون خرج کرده و حرف هایی از این قبیل رو بیخیال شین.اینا فقط وقت شما رو تلف میکنه.
لازم نیست اگر ازمونی شرکت میکنین خودتونو به ۱۰۰ درصد مطلب برسونین چون بعضی مواقع بودجه بندی جوری میره جلو که واقعا برای بعضی ها سخت میشه. بنابراین به خودتون استرس وارد نکنین شما زمان دارین و میتونین برسونین بعدها جای جبران هست اگه تونستین ۷۰ ۸۰ درصد بودجه هر ازمون رو برسونین از نظر من واقعا تلاش زیادی کردین و خیلی خوبه فقط باید بتونین از قسمت هایی که تونستین برسونین بیشترین جواب درستو بزنین
من خودم سر این آزمونه خیلی الکی استرس گرفتم که لازم نبود!