• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور تجربه قدیم به کنکوری‌ها ۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
والا تجربه که.. ولی کلا کنکور خارج از اسم و تابویی که واسش ساختن یه روند مشخص داره مبحث و موضوع رو یاد میگیری و تست میزنی حالا بعد یادگیری تست زماندار تهش به تسلط نسبی از موضوع میرسی و میری که امتحان (قلمچی یا ماز یا گزینه ۲..) و بعد تحلیل و این مورد رو تکرار میکنی

خیلی سال کنکور درگیر منبع شدن معنا نداره یه منبع ثابت خوب انتخاب میکنی و مطابق با اون جلو میری

حالا چی اینجا روند کنکور رو سخت میکنه؟ آدم هایی که مطابق با حرف هر معلم استراتژی تغییر میدن

همشون خوبن سبک خودت رو پیدا کن اون روش خوبه برای تو دیگه ادامه بده سری اول شکست خوردی سریع تغییر نده لایف استایلی که واسه خودت ساختی رو

عین قضیه لاغری شما باید یه روتین داشته باشی واسه لاغر شدن ۴ روز در هفته باشگاه و غذای کمتر خوردن، حالا اینکه فلان غذای خاص بخورم از فلان برند غذایی و اینا زیاد معنی نداره
مورد بعدی قدر تک تک لحظه های ۱۲ام رو بدونین تک بعدی زندگی کردن توی سال ۱۲ام کمک خاصی بهتون نمیکنه هدف گذاری خاصی بذارین مثلا جمعه از ساعت ۳ تا ۷ درس و زندگی تعطیل و فقط عشق و حال برای ریکاوری نیازه
برنامه داشته باشین خیلی پراکنده درس نخونین خیال خودتون هم اونجوری راحته به همه کار ها میرسین

با توجه به تاثیر نهایی ها عقب نندازید خوندن نهایی ها رو وسواس هم به خرج ندیدن ولی بعد عید بار اولتون نباشه که لای کتاب رو باز میکنین

تهش استرس های الکی رو بذارین کنار سخته ها همه سال کنکور پر تنشی دارن ولی این استرس رو دیگه خودتون واسه خودتون بیشتر نکنین

سال کنکور سالیه که قراره درس بخونین که به خودتون مدیون نباشین و ای کاشی واستون نمونه همین

عزیزان توهم اردر رتبه نداشته باشید

من خودم برای خودم هیچ وقت تصور نمیکردم ۴ رقمی بشم فکر میکردم قلمچی و گزینه ۲ و ماز معتبره و توی اینام بالای ۶۰۰ منطقه اصلا نداشتم تو عمرم

الان یه رتبه هایی دارم تخمین میزنم نزدیک اینا هم نیست

۱. خوابتون تنظیم کنید
۲. به حرف بقیه مثلا همکلاسیا و اینا کمتر اهمیت بدین ولی نه دیگه خیلی کم اگه فکر کنین بقیه دارن میخونن شما هم میخونید
۳. یه جایی پیش میاد که دیگه خسته شدی با خودت میگی لعنت بهش همه ی دلایلی که بخاطرش میخونی بیخیال میشی اونموقع فقط کافیه خودتو از بیرون نگاه کنی خودتو بزار به جای خود آینده ببین واقعا ولت میاد بیخیال همه دلایلی بشی که به خاطرش میخونی بشی به خودت بگو میتونی یه روز استراحت کنی ولی فرده باید محکم تر پاشی و بخونی
۴. اگه دلیلی برای درس خوندن نداری ولی میدونی مجبوری یا میدونی به نفعته فقط بخون میتونی برای اینکه بهتر بخونی برای خودت هدف تایین کنی مثلا تلاش کنی به یه ساعت مطالعه ی خاصی برسی یا سعی کنی همه ی کارای توی برنامه رو انجام بدی
۳ مهم نیست مشاور داری یا نه برای خودت برنامه بنویس خیلیا بدون مشاور قبول شد خیلیا با مشاور قبول نشدن مهم اینه که خودت چی میخای
۵. حتما یه فکری به حال گوشی بکن اگه تو هم مثل من یه معتاد واقعی هستی یه بار که گوشیت خاموش شد نگارش شارژ و ببین چقدر تو ساعت مطالعه ات تاثیر داره
۶. ساعت خواب کوفتیو تنظیم کن خیلی مهمه شاید الان تاثیرشو نفهمی و بگی هر کی یه جوری زندگی میکنه و ساعت خواب و بیداری یه جوریه ولی به من اعتماد کن خییلی تاثیر داره
۷. الان دیر نیست برای شروع اصلا دیر نیست درواقع بهترین وقته حتی میتونی تک رقمی هم بشی اگه سفت و سخت بخونی
۸. بعضیا مثل من بد قلق تر از بقیه هستن
من اگه کتابخونه میرفتم تمرکزم کمتر از وقتی بود که خونه با صدای تلویزیون میخوندم یا یه هفته مشاور گرفتم و دیدم تو کتم نمیره یکی بهم بگه چیکار بکن و چیکار نکن پس خودتو با بقیه مقایسه نکن هر کسی یا مسیری داره
۹.در مورد منابع یا چیزای دیگه اگه کمک خواستی در خدمتم میتونی خصوصی ازم بپرسی تا راهنماییت کنم در مورد هر چیز دیگه هم همینطور من اینقدر سال کنکور بالا و پایین داشتم که تو هر زمینه ای بپرسی میتونم کمکت کنم حتی اگه خواستی با یکی حرف بزنیم خسته بودی و به کسی اعتماد نداشتی من هستم

میخواستم خیلی خلاصه بگم ولی خیلی زیاد شد ببخشین

سلام فکر کنم تاپیکش اشتباهه ولی خب

من اومدم منابعی که استفاده کردم رو معرفی کردم و یسری توضیحات راجبشون دادم

[ریاضی
فیزیک

برای ریاضی و فیزیک درست کردم ولی شیمی شبیه اینها نخواهد بود

یوتیوب سختتون هست
https://t.me/ExtermomGroup/51

مال من رو هم دوست نداشتید موردی نداره تلگرام یا همینجا بهم پیام بدید برای پیام تائبی رتبه 1 1400 رو براتون بفرستم

🔴
چک لیست وسایل کنکور:

1️⃣
کارت ورود به جلسه رو اولین چیز بردارید

5️⃣
اصل کارت ملی یا شناسنامه

چند تا مداد مشکی و اتود و پاک کن
اینا جزو واجبات بود، بقیه چیزا صرفا تجربه خودمه

2️⃣
ساعت مچی ساده (هوشمند باشه میگیرن احتمال اینکه دیگه نتونید پس بگیرید هم هست.)

6️⃣
سنجاق نبرید (کارت و از همون خونه سوزن کنید به مقنعه و پیرهن تون بچها، اگه هم قراره بندازید دور گردن تون باید تموم بخش های مهمش دیده بشه)

7️⃣
اب و شکلات و پوشه و جامدادی حوزه ما اجازه نداد (دانشگاه ازاد کرج) شکلات رو دم در بخورید ولی اب رو خودشون میدن

حتما حتما زودتر راه بیفتید. تو هر حوزه قراره چند صد نفر وارد بشن کلی ماشین و اتوبوس قراره اونجا باشه. از چند کیلومتر قبل راه ها بسته اس و ترافیکه ممکنه مجبور شید اون یه تیکه های مسیر رو پیاده برید تا دم حوزه. شهرای بزرگ و حوزه های بزرگ مثل دانشگاه ها بعضا بیشتر از چندصد نفر ظرفیت شونه و شلوغ ترن حواس تون باشه
اگه قراره اسنپ بگیرید نزارید ثانیه اخر. ممکنه راحت گیر تون نیاد.

موفق باشید_

این دو سه روزه از فضای مجازی فاصله بگیرید بهتره. خبر گرفتن از اینکه صغری یا کبری چند دور خونده یا چیکار کرده و میکنه، جز استرس و عذاب وجدان دادن به خودتون هیچ بهره دیگه ای نداره.

روز قبل کنکورتون ترجیحا درس نخوندید یا اگر میخونید صرفا تا ظهر یه مرور کوتاه بکنید. چیز جدید نخورید. کاری بکنید که بهتون آرامش بده و ذهنتون رو آروم کنه. خودتون رو خسته کنید تا بتونید شب خوب بخوابید. دیر اصلا نخوابید.
موفق باشید بچه ها : )

پدبهداشتی و لوازم پریود مثل مسکن و کلا همراهتون باشه.استرسه ،خبر‌ نمی کنه.

اولش شاید گیج باشین یه ذره .من خودم شدیدا سرم درد می کرد و کلاس حوزم خیلی شلوغ بود.قبل کنکور رفتم بیرون و یه آبی به دست صورتم زدم و نفس عمیق کشیدم و یکی دو دیقه قبل اینکه آزمون شروع شه برگشتم توی کلاس .

خوراکی‌ حوزه ی ما اوکی بود ولی من دنتای همراهمم ریخته بودم توی بطری شفاف که مشکل نداشته باشه.

اگر‌ خوب نخوابیدید هم استرس نگیرین.انقد ذهن استرس داره هشیار هشیارید روز امتحان.و از طرفی مغزم تا یه مدت خوبی رو بدون خواب میتونه بدون مختل شدن عملکردش می تونه کار کنه.

نگران چیزای اضافه نشین.نگرانی بی خودی به خودتون ندین.هیچ دلیلی وجود نداره روز کنکورتون با هر آزمون دیگه ای فرق کنه.

امیدوارم پس فردا و جمعه کنکور های خوبی بدید

تو کنکور ۳ ساعت عین جت میگذره حواستون باشه تکلیف قرار نیست تحویل بدید یهو رو یک سوال ۲ دقیقه ای مثلا ۱۰ دقیقه وایستاده باشید

شاید الان استرس نداشته باشید ولی وقتی وارد حوزه میشید اولش استرس میگیرید ولی این تا سوال اول هست قطعا بعدش کم تر میشه

حوزه های کنکور از پارسال فکر کنم ورود هر نوع مواد خوراکی رو ممنوع کردن

پیکنیک قرار نیست برید؛ شکلات ببرید یکم اب؛ اگر گذاشتن ببرید تو ببرید

دفترچه رو گرفتید به نظر من یدور همه سوالات رو بخونید

بعدا حسرت نخورید فلان سوال ایدش تک خطی بود ندیدمش

کنکور سوال غلط هم داره این مورد رو مخه

اگر دید ۵ ۶ بار دارید حساب میکنید به ۳ ۴ روش مختلف جواب یچیز در میاد تو گزینه ها نیست احتمال غلط بودن سوال رو هم در نظر بگیرید(خصوصا ریاضیات)

توی کنکور به تعداد درست های شما جایزه میدن نه تعداد زده های شما

شیر نشید هر ۴۰ تای ریاضی و ۳۵ تای فیزیک و ۳۰ تا شیمیو بزنید بعد بگید فول کردم

۲۰ تا درست ریاضی درصد بهتری از ۳۱ تا زده و ۹ تا غلط میده بهتون

امیدوارم کنکور خوبی داشته باشید

اگر هم خدایی نکرده نبود

هیچ چیزی هنوز تموم نشده

یک کنکور دست نخورده دارید و ۱۰ ۱۲ تا نهایی

اونا رو از شنبه مجدد شروع کنید به خوندن

نمیدونم این حرفم چه قدر تاثیر گذار باشه ولی کلا تو کنکور چیز خوب و بد نداریم. هرچی که فکر میکنین رو شما جواب بده میشه خوب، هرچی که جواب نده میشه بد. حتی الان تو دانشگاه هم که هستم خیلی کسایی هستن که شب بیداری میکنن و بیشتر شب خوانی میکنن تا روز خوانی، و اتفاقا جزو معدل های برتر دانشکده مون ان اما اگه اینو زمان کنکورم به هر مشاوری میگفتم میگفت اشتباه میکنی و ذهنت بعد یه مدت کند میشه و خسته میشی و فلان میشی و بهمان. به جاش شب زود بخواب صبح از ۴ بیدار شو :/
خلاصه خواستم بگم به خودتون گیر ندید و اینکه درگیر شید کی چیکار میکنه. هر چیزی که روی شما جواب بده میشه کار خوب و مناسب ... حالا میخواد از نظر جماعت غلط باشه.

Back
بالا