کنکور سوالات غیردرسی کنکور۱۴۰۴

Hope07

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
ببین نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید
من خودم به شخصه نرفتم سال اخر، فقط هندسه و گسسته رو رفتم چون استادش انقد خوب درس میداد که هم تست و هم تشریحی سر کلاس برامون جا می افتاد و من فقط نیاز داشتم تستای ازمون/کنکورا رو بزنم
از عمومی ها هم فقط ادبیات و عربی رو رفتم، در کل دو روز در هفته، تازه همونم فقط همون زنگا رو مینشستم، باقی رو میرفتم تو سالن/کتابخونه/کلاس خالی مدرسه درسای برنامه خودمو میخوندم
و نتیجه اش هم واقعا خوب بود، یعنی از خیلی از بچهای کلاس که سر کلاسا می‌نشستن نتیجه بهتری گرفتم خصوصا تو نهایی ها! فقط کنکور مو از حد انتظارم پایین تر دادم که اونم مشکلات شخصی خودم بود. ولی اگه کلاسا رو میرفتم از همینم پایین تر میشد کنکورم

ولی بلعکس خیلیا مدرسه نرن میگن نمیخونیم خودمون، و خب بهتره که برن

در واقع باید امتحان کنی، یه هفته نرو، و ببین اگه اون هفته ساعت مطالعه معقولی داشتی که از تایم مطالعه در طول مدرسه رفتنت بیشتر بود، یعنی بازدهی بهتری داشت، نرو مدرسه
ممنونم ازت کلی راهنماییم کردی مرسییی فهمیدم چیکار باید بکنم ❤️ ❤️

Ayeshe

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تربت جام
سال فارغ التحصیلی
1405
بچه ها من یه مشکلی که دارم اینه که سر آزمون برای ریاضی خیلییییی بد عمل میکنم یعنی افتضاح واقعا
مثلا اول میام سعی میکنم که سوالای آسون رو حل کنم بعد چون ماز معمولا ریاضیش برام سخته کلی وقتم سر همین هدر میره از طرفی اگه هم بخوام از همون سوال اول شروع کنم به حل کردن اگه سوالای اول سخت باشه و روش گیر کنم خیلی میپوکم
میشه اگه تجربه مشابه دارین بگین و راهنماییم کنین

Déjà vu

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
رشته دانشگاه
علوم تغذیه
بچه ها من یه مشکلی که دارم اینه که سر آزمون برای ریاضی خیلییییی بد عمل میکنم یعنی افتضاح واقعا
مثلا اول میام سعی میکنم که سوالای آسون رو حل کنم بعد چون ماز معمولا ریاضیش برام سخته کلی وقتم سر همین هدر میره از طرفی اگه هم بخوام از همون سوال اول شروع کنم به حل کردن اگه سوالای اول سخت باشه و روش گیر کنم خیلی میپوکم
خیلی بد عمل میکتم یعنی چه درصدی؟
و تراز اون درصد توی ریاضی چجوری میشه؟
اگه مثلا تراز ۱۱ هزار میزنه ۵۰ درصد ۳۰ درصد به بالا خوب حساب میشه...

Ayeshe

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تربت جام
سال فارغ التحصیلی
1405
خیلی بد عمل میکتم یعنی چه درصدی؟
و تراز اون درصد توی ریاضی چجوری میشه؟
اگه مثلا تراز ۱۱ هزار میزنه ۵۰ درصد ۳۰ درصد به بالا خوب حساب میشه...
معمولا بین ۲۰ تا ۳۰ درصد میزنم
نمیدونم واقعا
نه خوب که اصلا نیست

-Lili-

سیسیِ ملی
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1405
حالا من همچین با تجربه نیستم ولی نظر خودمو میگم 😅😅
من سر آزمونهای قبلی ماز
از همون سوال اول حل شروع میکردم به حل کردن و میتونم بگم هیچوقت قیافه ی سوال ۲۰ رو نمی‌دیدم ;))(ما سی تا ریاضی داریم در کل)
یعنی اینکه از اول بخوای شروع کنی همه رو حل کنی واقعا یجوریه، مخصوصا اگه سوالای آخرش آسون بیفتن و تو بهشون نرسی خیلی حیفه
ببین بنظرم بجای اینکه بخوای سوالای آسون رو حل کنی
سعی کن سوالای سخت رو حل نکنی
یعنی ببین سوالو بخون اگه دیدی باید بشینی سرش فکر کنی و ایده بدی و وقت گیره بزارش آخر کار
یعنی ببین بنظرم اون سوالایی رو حل نکن که میدونی واقعا بلدش نیستی
ولی اگه میبینی بلدیش بشین حلش کن
ماز واقعا ریاضیش فکر کنم سوال آسون نشه خیلی از توش پیدا کرد
برای همین اگه بخوای بشینی تو سوالا بگردی واقعا وقتت می‌ره
کلا گشتن تو سوالا خیلی یجوریه، برای همین مثلا سعی کن وقتی برای بار اول رسیدی آخر دفترچه
بعد که برگشتی از اول قشنگ تکلیفت مشخص باشه الان کدومو میخوای حل کنی
نه اینکه مثلاً ۶ تا سوال اسونو حل کردی، الان دوباره بخوای برگردی از بین سوالای مونده سوالای آسون تر رو پیدا کنی

Ayeshe

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تربت جام
سال فارغ التحصیلی
1405
حالا من همچین با تجربه نیستم ولی نظر خودمو میگم 😅😅
من سر آزمونهای قبلی ماز
از همون سوال اول حل شروع میکردم به حل کردن و میتونم بگم هیچوقت قیافه ی سوال ۲۰ رو نمی‌دیدم ;))(ما سی تا ریاضی داریم در کل)
یعنی اینکه از اول بخوای شروع کنی همه رو حل کنی واقعا یجوریه، مخصوصا اگه سوالای آخرش آسون بیفتن و تو بهشون نرسی خیلی حیفه
ببین بنظرم بجای اینکه بخوای سوالای آسون رو حل کنی
سعی کن سوالای سخت رو حل نکنی
یعنی ببین سوالو بخون اگه دیدی باید بشینی سرش فکر کنی و ایده بدی و وقت گیره بزارش آخر کار
یعنی ببین بنظرم اون سوالایی رو حل نکن که میدونی واقعا بلدش نیستی
ولی اگه میبینی بلدیش بشین حلش کن
ماز واقعا ریاضیش فکر کنم سوال آسون نشه خیلی از توش پیدا کرد
برای همین اگه بخوای بشینی تو سوالا بگردی واقعا وقتت می‌ره
کلا گشتن تو سوالا خیلی یجوریه، برای همین مثلا سعی کن وقتی برای بار اول رسیدی آخر دفترچه
بعد که برگشتی از اول قشنگ تکلیفت مشخص باشه الان کدومو میخوای حل کنی
نه اینکه مثلاً ۶ تا سوال اسونو حل کردی، الان دوباره بخوای برگردی از بین سوالای مونده سوالای آسون تر رو پیدا کنی
مرسیییی عسل واقعا درست میگی از دفعه ی بعد اینکارو میکنم❤️

S.SA

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1405
دوستان نظرتون راجب کتاب‌های فرمول بیست چیه؟ من برای فیزیک و ریاضی می‌خوام تهیه کنم، می‌خواستم بدونم برای نهایی موثره یا نه؟

رَهٰآ

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
بچه‌ها کسی هست که خودش یا آشناهاش معلم باشن بتونه به سوالم جواب بده؟
دبیر چقدر میتونه بابت مدرسه نیومدن از مستمر کم کنه؟
اصلا قانونی هست که ریز بارم رو مشخص کنه؟
هیچ آزمونی از ما و دوتا تجربیا نگرفته و نخواهد هم گرفت.. صرفا به همه داده 20 به من و سه نفر دیگه که نصف کلاساشو نرفتیم صفر🎀
یه آزمون الکی هم گرفته که برگه دستش باشه از ما 4 تا، 15 دقیقه قبل ازمون فهمیدیم قراره نصف کتاب رو ازمون بدیم وقتشم 10 دقیقه بیشتر نبود اصلا اینم خوب ندادیم حتی (که گفت آزمون از 5 نمرست و شما 15 نمره رو بای دیفالت بخاطر اینکه سرکلاس نیومدید از دست دادید)

*100RA*

لنگر انداخته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
MD
شهر
TBZ/M2B
سال فارغ التحصیلی
1404
هیچ آزمونی از ما و دوتا تجربیا نگرفته و نخواهد هم گرفت.. صرفا به همه داده 20 به من و سه نفر دیگه که نصف کلاساشو نرفتیم صفر🎀
یه آزمون الکی هم گرفته که برگه دستش باشه از ما 4 تا، 15 دقیقه قبل ازمون فهمیدیم قراره نصف کتاب رو ازمون بدیم وقتشم 10 دقیقه بیشتر نبود اصلا اینم خوب ندادیم حتی (که گفت آزمون از 5 نمرست و شما 15 نمره رو بای دیفالت بخاطر اینکه سرکلاس نیومدید از دست دادید)
مستمری کاملا دست خود دبیره
بخواد میتونه ۲۰ بده میتونه ۰ بده
مدرسه نرفتن و ... بهونه ست
اصلا بده ، وقتی تو تراز سابقه تحصیلی تاثیری نداره دیگه چه غلطی میخواد بکنه
رو معدل کل تاثیر داره اونم تاثیری تو تراز نهایی نداره
مهم معدل کتبی امتحانات خرداده
معدل کل زیر ۱۵ هم بشه (که نمیشه ) نمیتونن هیچ کاری کنن چون سال آخره اخراج مفهومی نداره
این قوانین رو نمیگن تا بچه هارو بکشونن مدرسه

Hope07

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
معلم ما میگه از مستمر ندم نمیتونین کارت ورود به جلسه بگیرین و شرکت کنین تو آزمون .
این کارو می‌تونه بکنه؟از اول سال هم کل‌کلاس نهایت سه نفر رفتن ..

*100RA*

لنگر انداخته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
MD
شهر
TBZ/M2B
سال فارغ التحصیلی
1404

رَهٰآ

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
مستمری کاملا دست خود دبیره
بخواد میتونه ۲۰ بده میتونه ۰ بده
مدرسه نرفتن و ... بهونه ست
اصلا بده ، وقتی تو تراز سابقه تحصیلی تاثیری نداره دیگه چه غلطی میخواد بکنه
رو معدل کل تاثیر داره اونم تاثیری تو تراز نهایی نداره
مهم معدل کتبی امتحانات خرداده
معدل کل زیر ۱۵ هم بشه (که نمیشه ) نمیتونن هیچ کاری کنن چون سال آخره اخراج مفهومی نداره
این قوانین رو نمیگن تا بچه هارو بکشونن مدرسه
ایناش اصلا برام مهم نیست ولی دوتا مستمر صفر یهو دیدی باعث شد شیمی 3 رو بیفتم🤡🤡
صدرا داداش مطمئنی از حرفات؟
به‌هرحال اگر قانونی نباشه که دبیر حق داره بابت مدرسه نیومدن از مستمری کم کنه، باید این خانوم خیلی محترم رو ببرم حراست اموزش پرورش حسابی سرش سلیطه‌بازی درآرم 💖

*100RA*

لنگر انداخته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
MD
شهر
TBZ/M2B
سال فارغ التحصیلی
1404
ایناش اصلا برام مهم نیست ولی دوتا مستمر صفر یهو دیدی باعث شد شیمی 3 رو بیفتم🤡🤡
صدرا داداش مطمئنی از حرفات؟
به‌هرحال اگر قانونی نباشه که دبیر حق داره بابت مدرسه نیومدن از مستمری کم کنه، باید این خانوم خیلی محترم رو ببرم حراست اموزش پرورش حسابی سرش سلیطه‌بازی درآرم 💖
ترم اول که افتادن نداریم کلا
ترم دو هم تو نمرات ورقت بالا باشه ترم یک و دو قطعا معدل درس بالای ۱۲ میشه و نمیوفتی
ضریب مستمری ۱ عه
ضریب ترم دو ۴ عه

بیخیال بابا اولیای مارو کشوندن مدرسه امضا گرفتن تعهد دادن که بچه ها بیان مدرسه ولی باز کسی نمیره :))

رَهٰآ

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
ترم اول که افتادن نداریم کلا
ترم دو هم تو نمرات ورقت بالا باشه ترم یک و دو قطعا معدل درس بالای ۱۲ میشه و نمیوفتی
ضریب مستمری ۱ عه
ضریب ترم دو ۴ عه

بیخیال بابا اولیای مارو کشوندن مدرسه امضا گرفتن تعهد دادن که بچه ها بیان مدرسه ولی باز کسی نمیره :))
حله آقا مرسی💗
حالا دیگه عمرا پامو بذارم اون خراب شده

Hyazinthe

امید، آخرین نفس های من برای سبز ماندن است…!
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Karaj
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
IUST
رشته دانشگاه
Applied mathematics
من سر ازمونا اینجوری با ریاضی پیش میرفتم
که میگفتم از هر سه تا سوال یکیش مال من دوتاش مال طراح، کنار اون دوتا که حل نمیکردم هم علامت میزدم که این قابل حله و اسون یا متوسطه، این نیست
یه دور اینشکلی تا آخر میرفتم و چون بعد از دور اول همه سوالا رو دیده بودم میدونستم سطح شون چجوریه
دور دوم دو راه داشتم، یا میگفتم سطح سوال مهم نیس و از هر دوتا سوال یکیش مال من یکیش مال طراح
یا اینکه میگفتم قابل حلا رو میزنم، سختا بمونه برای وقت اضافه اگه شد

دوستان نظرتون راجب کتاب‌های فرمول بیست چیه؟ من برای فیزیک و ریاضی می‌خوام تهیه کنم، می‌خواستم بدونم برای نهایی موثره یا نه؟
بستگی به درسش داره ولی برای فیزیک خوبه، برای ریاضی گزینه ماجرای بیست رو هم داری، مقایسه کن هر کدوم بهتر بود، ولی ترجیحا جز زیست، بقیه کتابای فرمول خوبن

مستمر دست دبیره کاملا و خب بستگی داره چقدر معلمت عزیز😍 باشه
من پارسال شیمی رو نرفتم مدیر گفت طبق قانون استاد میتونه حذفت کنه گفتم مصوبه رو نشونم بده🤷‍♀️
و به من مستمر داد ۱۱
و خب بخاطر ضریب پایینش تاثیری رو معدلم نزاشت
فقط نمره نهایی اومد رفتم گفتم ازگل خودت ببین هر کی اینو ببینه میفهمه تو یه عقده داشتی که ریشه در کودکیت داشته
در کل اگه چیزی بهت اضافه نمیکنه نرو
هیچ کاری نمیتونه کنه جز اینکه نمره کم بده که اونم تاثیر نداره

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
من مشکلم هول شدنه نمیدونم چیکار کنم مشاورم میگه حتما نباید سعی کنی به همه سوالا جواب بدی ولی من واقعا سعی میکنم به اونایی که بلدم جواب بدم و گند میزنم مثلا ازمون اینبار از ریاضی دهم کلا 2 تا سوال چالشی داشت و بقیه با بی دقتی گند خورد، ریاضی 12 هم همین ، فیزیک 10 هم همین ، راهکار بدید یطوری که حداقل همونقدر بلدم بنویسم:((:((:((

Ayeshe

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تربت جام
سال فارغ التحصیلی
1405
من مشکلم هول شدنه نمیدونم چیکار کنم مشاورم میگه حتما نباید سعی کنی به همه سوالا جواب بدی ولی من واقعا سعی میکنم به اونایی که بلدم جواب بدم و گند میزنم مثلا ازمون اینبار از ریاضی دهم کلا 2 تا سوال چالشی داشت و بقیه با بی دقتی گند خورد، ریاضی 12 هم همین ، فیزیک 10 هم همین ، راهکار بدید یطوری که حداقل همونقدر بلدم بنویسم:((:((:((
دقیقاااا منم این مشکلو دارم

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی
باید بیشتر آزمون با زمان تمرین کنی تا ترست بریزه و قلقش دستت بیاد

7T

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
برنز ریاضی :/
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
شاید عجیب باشه ولی دلیل هول شدن، کم گند زدنه :-" سعی کن بیشتر اشتباه کنی تا کمتر هول بشی :-" هدفتم هر آزمون بذار کلاً پنج تا سؤال جواب بدی. توهین نیست این حرفی که زدما. دلیل داره. خواستی بیشتر میتونم توضیح بدم :-"

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
شاید عجیب باشه ولی دلیل هول شدن، کم گند زدنه :-" سعی کن بیشتر اشتباه کنی تا کمتر هول بشی :-" هدفتم هر آزمون بذار کلاً پنج تا سؤال جواب بدی. توهین نیست این حرفی که زدما. دلیل داره. خواستی بیشتر میتونم توضیح بدم
راستش نمیفهمم دقیق
باید بیشتر آزمون با زمان تمرین کنی تا ترست بریزه و قلقش دستت بیاد
ترس نیست انگار ، نمیدونم اخه ازمون زماندار میزنم ولی نمیدونم واقعا شاید ترسه

بالا