کنکور سوالات غیردرسی کنکور۱۴۰۴

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میشه اگه زیستش خوبه بهم پیام بده🙏🙏
تو امتحان ها همه ی درسا رو خوب میزنم ولی زیست خراب میکنم ولسه همین خیلی اثر بدی روی ترازام میزاره
لطفا اگه میتونین بهم پیام بدین من واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم😭😭😭

تاثیر مثبت دیگه یعنی چی؟
چجوری قراره اعمال بشه من واقعا گیج شدم

یعنی اگر فرض مثال همه دروس یازدهم و دوازدهم رو نمره ۲۰ بگیریم و کنکور ۵۰ درصد بزنیم، رتبه بهتری می‌گیریم نسبت به همین شرایط مشابه با این تفاوت که معدل یازدهم ۱۰ باشه؟

تاثیر مثبت دیگه یعنی چی؟
چجوری قراره اعمال بشه من واقعا گیج شدم
۱- پشت کنکوری‌ها: نیازی به ایجاد سوابق یازدهم ندارن و ۶۰٪ اثر سوابق از دوازدهم
خواهد بود

۲- دوازدهمی‌ها:
ترازشون اینطوری حساب میشه:
یکبار با احتساب ۱۷٪ یازدهم + ۴۳٪ دوازدهم + ۴۰٪ کنکور
یکبار هم با احتساب ۶۰٪ دوازدهم و ۴۰٪ کنکور
هر کدوم بیشتر بشه اون لحاظ میشه

• خوشحال
امتیازات: Raha~
۱- پشت کنکوری‌ها: نیازی به ایجاد سوابق یازدهم ندارن و ۶۰٪ اثر سوابق از دوازدهم
خواهد بود

۲- دوازدهمی‌ها:
ترازشون اینطوری حساب میشه:
یکبار با احتساب ۱۷٪ یازدهم + ۴۳٪ دوازدهم + ۴۰٪ کنکور
یکبار هم با احتساب ۶۰٪ دوازدهم و ۴۰٪ کنکور
هر کدوم بیشتر بشه اون لحاظ میشه
آهااا گرفتمم
مرسی مرسی لطف کردی♥️

سلام به همگی
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم❤️
وقتی دارم کنکورای قبل رو میزنم چیکار کنم تحلیلم بهتر باشه؟
و کسایی که کنکور دادین رتبه آزمون‌های آخر قلمچی و سنجش چقدر به رتبه کنکورتون نزدیک بود؟
یا رتبه ای که وقتی کنکور های قبل رو میزنی تو اپلیکیشن خود اون ناشر بهت میده؟ مثل مارکوپولوی‌ ماز و کنکوریوم مهر و ماه

سلام به همگی
و کسایی که کنکور دادین رتبه آزمون‌های آخر قلمچی و سنجش چقدر به رتبه کنکورتون نزدیک بود؟
یا رتبه ای که وقتی کنکور های قبل رو میزنی تو اپلیکیشن خود اون ناشر بهت میده؟ مثل مارکوپولوی‌ ماز و کنکوریوم مهر و ماه

من اونقد تخمین نزدم و آخرین سنجشم ندادم
ولی حدود ۳۰ ۴۰ تا فاصله داشت رتبه ی سنجش دومم با کنکورم
کنکورامم همون آخریا که رو که تخمین داده بودم همین حدود فاصله داشت.
ولی در کل تخمین نزنین و الانم تخمینا به خاطر تاثیر معدل معتبر نیستن اصلا.تمرکز کنین روی رفع اشکال و آمادگی و روحی و اینا.

سلام به همگی
کنکور زدن بیشتر برای شبیه سازی اون جو سر جلسه کمک کننده ست وگرنه بار علمی چندانی شاید نداشته باشه چون سوالاش رو قبلا دیدی، پس کنار تحلیل خود سوالا بیشتر حواست به روش و استراتژی کنکور زدنت باشه.
و اینکه اصلا رتبه این شبیه سازا و قلمچی و ماز چیزی نیست که بخوای روش حساب کنی که رتبه ت قراره شبیه این شه. من خودم رتبه آخرین آزمون‌هام زیر ۱۰۰ منطقه بود ولی ۵۰۰ شدم‌ که بخاطر نهاییا بود و خیلی هام دقیقا برعکس، که طبیعیه چون کنکور دیگه تنها تعیین کننده نیست و نهایی نتیجه رو میتونه کلا از این رو به اون رو کنه. خلاصه که تخمین شاید سالیان پیش میشد روش حساب کرد ولی الان هیچ اعتباری نداره و خودت رو درگیرش نکن.

بچه ها با حجم عطیم کار باقی مونده و زمان کم و استرس این موضوع چه کار می‌شه کرد؟

یه جمله‌ی کلیشه‌ای هست که می‌گه وقتی می‌خوای یه فیل رو بخوری باید لقمه لقمه‌اش کنی.
با تیکه تیکه کردن اون حجم شروع کن؛ مثلا الان که دیگه نزدیک کنکوره و باید به سه ساعت تمرکز مداوم عادت کنی، روزت رو ۴ تا بازه‌ی ۳ ساعتی کن و سعی کن یه بخش از اون حجم عظیم رو تو اون بازه انجام بدی.

خیلی اوقات اضطراب باعث رها کردن می‌شه؛ یعنی انقدر استرس می‌گیری که ترجیح می‌دی بیخیال انجام دادن اون کارت بشی؛ در نتیجه در وهله اول یه آرامش نسبی می‌گیری ولی حجم کارت نسبت به زمان باقی‌مونده فشرده و فشرده‌تر می‌شه و اضطراب هم به همون نسبت بیشتر می‌شه، یه‌جورایی قربانی هوی و هوس‌های آنی می‌شی. در حالی که اگه مداوم و مستمر به انجام دادن و پیش‌بردن تسک و برنامه‌هایی داری مشغول باشی، این حستم مثل شکر تو چایی حل می‌شه، شاید از بین نره ولی حداقل دیده نمی‌شه و به اون شدت اذیتت نمی‌کنه. پس رها نکن هر کاری می‌کنی انجامش بده تا مشغول باشی.

نوشتنم خیلی بهت کمک می‌کنه، وقتی وظایف روزت رو بنویسی و با هر بار انجام دادنشون روشون یه خط بزرگ بکشی، انگار که آنتی‌استرس زدی، هر چند ساعت یه بار رفرش می‌شی. D:

یه چیز خیلی مسخره اینه که تا قبل از شروع کردنش فکر می‌کنی قراره خیلی طول بکشه ولی در بیشتر مواقع اگه حداقل تناسب رو رعایت کرده باشی، حتی اگه حجم خیلی عظیمیم باشه همون‌قدر که واسش تایم گذاشتی طول می‌کشه. کایندا قانون پارکینسون.

و نکته آخر این‌که اگه اضطرابت اونقدر شدید نیست که نیاز به دارو و درمان حرفه‌ای داشته باشه با چند تا چیز ساده می‌تونی تا حد خوبی کنترلش کنی:
۱. کافئین رو به حداقل برسونی.
۲. خواب کافی داشته باشی.
۳. برنامه‌ات به اندازه کافی فشرده باشه که تمرکزت رو بدی به همون و خیلی وقت فکر کردن نداشته، باشی؛ یه‌جورایی حواس‌پرتی مقطعی، که البته برای همه کار نمی‌کنه.
۴. یه تکنیک کنترل اضطراب هست که می‌گه اگه حواس پنج‌گانه‌ات رو درگیر کنی تا حد خوبی از اضطرابت کاسته می‌شه. این تنها تکنیکیه که به شخص من کمک می‌کنه. تکنیک ۱-۲-۳-۴-۵. یه مقاله کوتاه راجبش بخون تا روشش رو یاد بگیری.
۵. اگه به خوردن پروپرانولول هم فکر کردی باید بگم صرفا اگه علائم فیزیکی اضطراب رو داری کمکت می‌کنه و هیچ تاثیری روی ذهنیتت نداره.

معذرت، طولانی شد و اکثرشم بدیهی بود؛ با این‌حال امیدوارم کمکت کنه.
امیدوارم موفق باشی و بشی.

بچه‌ها کسی می‌دونه کنکور ساعت چند برگزار میشه؟

سلام بچه ها.
کسی مشاورش حدسی چیزی بابت تایم شروع نهایی ها نداشته.
اطلاعاتی چیزی ندارین؟

سلام بچه ها.
اطلاعاتی چیزی ندارین؟
اموزش پرورش کرج برنامه احتمالی داده که شروعش از ۲۸ اردیبهشته ولی چندین بار تاکید کردن فقط احتماله و مشخص نیست

سلام بچه ها.
اطلاعاتی چیزی ندارین؟
یه برنامه هست مشاورای کنکور میزارن البته تایید نشده س ولس میگن احتمالا همونه ( البته ۱۱ ام ۶ درس شد ) تو اون فک کنم نوشته بود تاریخ شروع رو

یه برنامه هست مشاورای کنکور میزارن البته تایید نشده س ولس میگن احتمالا همونه ( البته ۱۱ ام ۶ درس شد ) تو اون فک کنم نوشته بود تاریخ شروع رو
یادت نیست
من خیلی تو کانال و این چیزا عضو نیستم

ببین این ذهنیت که باید همه کارهای چه واجب و چه غیرواجب رو تو چند هفته چپوند و حتما انجام داد واقعا غلطه. الویت بندی داشته باش حتما. مخصوصا این روزا اهمیت اینکار خیلی بیشتره. من چندبار برنامه های روزانه ات رو تو تاپیک ات دنبال میکردم و با اینکه تنوع خیلی خوبی داری ولی واقعا این مقدار تنوع کارها تو این بازه زمانی فقط فشار روانی میاره و نه چیز بیشتر. الویت این روزها رو حتما رو کنکور زدن و تحلیل کردن بزار و خب میدونم خود این کار هم زمانبره ولی دیگه کار جانبی دیگه به نظرم بهش اضافه نکن. من یادمه تقریبا به این زمانها که رسیده بودم هم میخواستم کنکورها رو بزنم، هم روتین داشته باشم، هم تمام آزمون های آزمایشی رو تحلیل کنم، هم تمام کتابهای سفیدمو شروع کنم بزنم و n تا همه دیگه. که نتیجه اش هم شد هیچی، فقط یه فشار روانی روی من موند که خسته و فرتوتم کرد.
راجب استرست هم اینو درنظر بگیر تو هنوز به امتحانات نهایی و کنکور دومت نرسیدی. در واقع این کنکور اردیبهشت یه پرتاب سنگه که اگه بخوره به هدف که خیلی عالیه ولی اگه نخوره هم فدای سرت ، چیزی از دست ندادی و باید تمرکزتو بزاری رو چیزهای دیگه ای که پیش رو داری. در حال حاضر فقط به مرحله بعدیت فکر کن. فقط به قدم بعدی. به انتهای مسیر نگاه نکن.

امیدوارم حرفای پراکنده من کمی بتونن بهت کمک کنن

ولی امیدوارم برنامه امتحانات همون برنامه تایید نشده بمونه
از لحاظ زمانی و بازه به نظرم خیلی خوبه
پارسال خیلی بازه ها کم بود
یادت نیست
من خیلی تو کانال و این چیزا عضو نیستم
آره ۲۸ زده ساعت ۷ صبح شروع آزمون

آقا انگار ضرایب عوض شده
کسی ضرایب جدید رو داره موثق باشه ؟
عجبااااا امسال عجیبترین سال کنکوره

بچه ها برای دفترچه دوم
از لحاظ علمی اوکیم ولی مدیریت زمانم گند میزنه به همه چیز