سهمیۀ کنکور - عدالت آموزشی یا اجحاف آموزشی

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
سال فارغ التحصیلی
1403
مدال المپیاد
Silver of physics
دانشگاه
Tehran
رشته دانشگاه
medicine
😂😂 اشتباه دارید دوستان
من خودم المپیاد فیزیک دادم . بعد از اینکه مرحله دوم قبول بشی ، برای ادامه دادن باید حتی رشته تحصیلیت رو ریاضی کنی . من خودم اول تجربی بودم . چون یکی از شرایطش همین بود که رشتت ریاضی باشه .
عزیزانی هم که میگن تاثیر مدال ها عادلانه نیست ، یعنی واقعا از نظر شما کسی که همت کرده و در کنارش نابغه هم بوده و مدال بسیار با ارزش رو بدست اورده ، لیاقت این رو نداره که یه سهمیه کوچیک بهش بدن ؟ بعدش هم کسی که مدال المپیاد میتونه بگیره قطعا توان رتبه خوب کنکور رو هم بدون سهمیه المپیاد داره .
یکی از دوستام دو تا مدال نقره شیمی(کسری پناهی) اورد ، الان پزشکی بهشتی میخونه ( جالبه که پسرخالش هم رتبه 7 کشوری شد و ریاضی رو توکنکور 100 زد (صدرا زنگویی) )، یکی از بچه های مدرسمون که یسال ازم بزرگتر بود مدال برنز زیست(محمد رادنیا) اورد و توی کنکور هم بدون تاثیر المپیاد رتبش28 کشور و 8منطقه شد . با المپیاد گمون کنم معادل 1 میداد بهش .
یه نفر دیگه نقره ریاضی اورد (امیربیدختی) و با رتبه خودش مهندسی شریف رفت
پس المپیادی ها حقشونه . اما خب بقیه واقعا عادلانه نیس

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
😂😂 اشتباه دارید دوستان
من خودم المپیاد فیزیک دادم . بعد از اینکه مرحله دوم قبول بشی ، برای ادامه دادن باید حتی رشته تحصیلیت رو ریاضی کنی . من خودم اول تجربی بودم . چون یکی از شرایطش همین بود که رشتت ریاضی باشه .
عزیزانی هم که میگن تاثیر مدال ها عادلانه نیست ، یعنی واقعا از نظر شما کسی که همت کرده و در کنارش نابغه هم بوده و مدال بسیار با ارزش رو بدست اورده ، لیاقت این رو نداره که یه سهمیه کوچیک بهش بدن ؟ بعدش هم کسی که مدال المپیاد میتونه بگیره قطعا توان رتبه خوب کنکور رو هم بدون سهمیه المپیاد داره .
یکی از دوستام دو تا مدال نقره شیمی(کسری پناهی) اورد ، الان پزشکی بهشتی میخونه ( جالبه که پسرخالش هم رتبه 7 کشوری شد و ریاضی رو توکنکور 100 زد (صدرا زنگویی) )، یکی از بچه های مدرسمون که یسال ازم بزرگتر بود مدال برنز زیست(محمد رادنیا) اورد و توی کنکور هم بدون تاثیر المپیاد رتبش28 کشور و 8منطقه شد . با المپیاد گمون کنم معادل 1 میداد بهش .
منم با نظرتون موافقم. ریسک ورود به المپیاد به مراتب خیلی خیلی بیشتر از کنکور دادن معمولیه و مدال آوردن کار راحت و هرکسی نیست. پس منطقیه برای هرکس با توجه به زمینه ای که توش مدال آورده بهش سهمیه بدن.

Roxan

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
😂😂 اشتباه دارید دوستان
المپیاد با رشته متناظر عادلانست. در غیر این صورت نیست.
درمورد تغییر رشته دوست من همین الان المپیاد ریاضیه و رشته انسانی!
المپیاد ادبی هم که اصلا تغییر رشته نمی‌خواد!

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
سال فارغ التحصیلی
1403
مدال المپیاد
Silver of physics
دانشگاه
Tehran
رشته دانشگاه
medicine
المپیاد با رشته متناظر عادلانست. در غیر این صورت نیست.
درمورد تغییر رشته دوست من همین الان المپیاد ریاضیه و رشته انسانی!
المپیاد ادبی هم که اصلا تغییر رشته نمی‌خواد!
دوستتون مرحله دوم المپیاد رو هم رد کردند؟ چون طبق قوانین المپیاد که من خوندم بعد از قبولی مرحله دوم نیاز به تغییر رشته است . ضمنا برای المپیاد ریاضی باید الزاما در رشته تجربی یا ریاضی مشغول به تحصیل باشند .

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجند
سال فارغ التحصیلی
1403
مدال المپیاد
Silver of physics
دانشگاه
Tehran
رشته دانشگاه
medicine
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
https://www.isna.ir/news/1401091912678/چه-کسانی-می-توانند-بدون-کنکور-دانشگاه-بروند
لطفا مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که در این صفحه گذاشته شده رو بخوانید . دیگه هیچ بحثی نمیمونه 😂
من برای نجوم چیزی ندیدم ولی برای مدالهای جهانی ریاضی فیزیک نوشته میتونن پزشکی بخونن.
دارندگان مدال طلای المپیادهای علمی جهانی ریاضی فیزیک و کامپیوتر امکان ادامه تحصیل در رشته‌های گروه پزشکی را دارا هستند.
ولی حتی اگه اینطوری هم باشه به نظر من عادلانه اس. آخه مگه چند نفر مدال جهانی تو همچین المپیادهای سختی میارن؟ تعداد کل کسایی رو که مدال آوردن نگاه کنید اکثرشون ده و زیر ده هس. چه برسه جهانی.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
من برای نجوم چیزی ندیدم ولی برای مدالهای جهانی ریاضی فیزیک نوشته میتونن پزشکی بخونن.

ولی حتی اگه اینطوری هم باشه به نظر من عادلانه اس. آخه مگه چند نفر مدال جهانی تو همچین المپیادهای سختی میارن؟ تعداد کل کسایی رو که مدال آوردن نگاه کنید اکثرشون ده و زیر ده هس. چه برسه جهانی.
حتی تو این مورد اگه طرف میومد مستقیما کنکور تجربی شرکت میکرد احتمال پزشکی آوردنش خیلی بیشتر بود تا اینکه بخواد بره مدال جهانی بیاره و از اون طریق بیاد تو پزشکی :)) پس بله. کاملا حقشه.

نام مرکز سمپاد
hnschS
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
fum mechanical engineering
خیلی خوبه از سهمیه ورزشی رسیدیم به المپیاد و سهمیه های زیبای دیگه که در حال حاضر کل صندلی هارو گرفتن فراموش کردیم گیر دادیم به یه عده که حداقل تو یه چیز استعداد داشتن ...

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
[.unk]
شهر
[.unk]
سال فارغ التحصیلی
333
عجیبه واقعا به سهمیه ی مناطق به عنوان سهمیه ی غیرعادلانه نگاه نمی شه.کسی که منطقه یکه لزوما دسترسی بهتری نسبت به کسی منطقه دو و منطقه سه هست به منابع و معلم و ...نداره و برعکس.موارد استثناشم یکی دو تا نیست که بشه ازش گذر کرد‌.
این درسته شهرای منطقه سه و دو هم گهگاهی یه قشر برخوردار دارن. اینجا بی صاحابه ولی ایده آل این بود که بر اساس دهک درآمدی سرپرست خانواده سهمیه میدادن :))

amirTT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1406
مگه چند نفر تو ایران میرن المپیک چند تاشون مدال میارن ، ازشون چه حمایتی میشه؟
به همشون یه زمین به ارزش های نجومی در شهر خودشون اهدا میشه
پاداش مالی فدراسیون به صورت ارزی/سکه یا طلا هست
از طرف سایپا و ایران خودرو هم یه خودرو هدیه میگیرن.

amirTT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1406
خیلی خوبه از سهمیه ورزشی رسیدیم به المپیاد و سهمیه های زیبای دیگه که در حال حاضر کل صندلی هارو گرفتن فراموش کردیم گیر دادیم به یه عده که حداقل تو یه چیز استعداد داشتن ...
بحث سر سهمیه المپیاد بیشتر فکر کنم برا اینه که بخوای نرسیدن به نقطه دلخواهت رو به زمین و زمان ربط بدی

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
[.unk]
شهر
[.unk]
سال فارغ التحصیلی
333
من فکر میکردم بیشتر بحث و شکایت پیرامون عدم صلاحیت و بی عرضگی ورودی های یه سری سهمیه های خاصه که اگر اینطور باشه به احتمال زیاد میتونم بگم کسی که تونسته توی ریاضی و فیزیک و نجوم مدال المپیاد بیاره شایستگی پزشکی رو داره و قرار نیست عین یه سری عقب مونده هیچی یاد نگیره و عزیز مردم رو به کشتن بده، پس الان مشکل با پزشکی خوندن فرضا یه مدال جهانی فیزیک چیه؟ بنظرتون وقتی همت بلند رو ثابت کرده به هر حال نمیتونه پزشک خوبی بشه؟؟؟ :/

آزی هستم..:)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
خداحافظ فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1405
مشکلتون طلاهای جهانیه ؟
اون وقتی طلا شده اونم جهانی یعنی مغزی توی کلش هست و نسبت به بقیه تیزتره و میتونه درسای حتی شده پزشکی رو هم درک کنه و شاید بهتر از بقیه ای که چند سال زیست خوندن عمل کنه( نا گفته نماند زیست مدرسه (سانسور) خاصی نیست و عملا کاربردش تو دانشگاه فره در حد اینکه بدونی غذا از دهان وارد میشه و تو روده جذب میشه) و این واقعا بهتر از کسیه که توی مغزش به جای مغز گچ ریختن!!
اون نشون داده جربزشو داره
تازه کسی که به اون نقطه رسیده با عشق اومده و در 98 درصد مواقع چیز های مربوط به رشته اش رو برمیداره یه نفر خودشو غرق فیزیک کنه بی شک فیزیک رو بیشتر از زیست دوست خواهد داشت( استثنا در این مورد خیلی کمه)

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
من فکر میکردم بیشتر بحث و شکایت پیرامون عدم صلاحیت و بی عرضگی ورودی های یه سری سهمیه های خاصه که اگر اینطور باشه به احتمال زیاد میتونم بگم کسی که تونسته توی ریاضی و فیزیک و نجوم مدال المپیاد بیاره شایستگی پزشکی رو داره و قرار نیست عین یه سری عقب مونده هیچی یاد نگیره و عزیز مردم رو به کشتن بده، پس الان مشکل با پزشکی خوندن فرضا یه مدال جهانی فیزیک چیه؟ بنظرتون وقتی همت بلند رو ثابت کرده به هر حال نمیتونه پزشک خوبی بشه؟؟؟ :/
با نام و یاد خدا من دیگه خیلی بیکار شدم به این تاپیک ام ورود کنم:>
اگه داریم همت بلند رو می‌سنجیم فارغ از اشتباهاتی که خانم نعمت زاده بعد کسب مدالشون داشتن باید بگم در ابتدا من‌ اینطوری بودم که اگه قراره سهمیه ای هم باشه برسه دست کسی که حداقل تو زندگیش برای یه چیزی حد خیلی خوبی از تلاش رو داشته بهتر از کسیه که صرفا یه سهمیه ۲۵ درصد راهش رو باز میکنه... ولی خب بعد ها رفتارشون و فکر کردن به این حقیقت که ممکنه ایشون از ابتدایی ترین درسهای دبیرستان هم اطلاع نداشته باشه باعث شد نظرم عوض بشه...
بنظرم هم یه همت بلند مهمه که سهمیه های نجومی رو کنسل و غیر منطقی میکنه و یکی هم بحث نیاز به علم و شایستگی حداقلی مورد نیاز برای اون رشته که خب مثلا اینکه المپیاد نجوم ربطی به پزشکی نداره رو توجیه میکنه...

نرگسیوم

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرِ هرت
سال فارغ التحصیلی
1406
خب دوستان پیرامون بحث حق و ناحق بودن سهمیهٔ المپیاد، این سوال پیش میاد که اصلاً چرا نتیجهٔ یه آزمون با موضوع کاملاً متفاوت و شرایط کاملاً متفاوت باید روی آزمون بعدی تاثیر بذاره؟ اصلاً المپیاد چرا باید ربط داشته باشه به کنکور؟ چرا همه چیز باید یه ماراتن نابرابر باشه؟
البته من با معافیت از کنکور طلاها مشکل ندارم، حتی به نظرم بهتره «چند» راه برای ورود به دانشگاه وجود داشته باشه. مثلاً مدال‌های المپیاد یه آزمون جدا بدن. یا به جز کنکور راه دیگه‌ای هم باشه. کلاً بحثم سر اینه که چرا باید نتیجهٔ این یکی، بیاد موثر باشه برای اون یکی؟

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
[.unk]
شهر
[.unk]
سال فارغ التحصیلی
333
با نام و یاد خدا من دیگه خیلی بیکار شدم به این تاپیک ام ورود کنم:
اگه داریم همت بلند رو می‌سنجیم فارغ از اشتباهاتی که خانم نعمت زاده بعد کسب مدالشون داشتن باید بگم در ابتدا من‌ اینطوری بودم که اگه قراره سهمیه ای هم باشه برسه دست کسی که حداقل تو زندگیش برای یه چیزی حد خیلی خوبی از تلاش رو داشته بهتر از کسیه که صرفا یه سهمیه ۲۵ درصد راهش رو باز میکنه... ولی خب بعد ها رفتارشون و فکر کردن به این حقیقت که ممکنه ایشون از ابتدایی ترین درسهای دبیرستان هم اطلاع نداشته باشه باعث شد نظرم عوض بشه...
بنظرم هم یه همت بلند مهمه که سهمیه های نجومی رو کنسل و غیر منطقی میکنه و یکی هم بحث نیاز به علم و شایستگی حداقلی مورد نیاز برای اون رشته که خب مثلا اینکه المپیاد نجوم ربطی به پزشکی نداره رو توجیه میکنه...
من درمورد المپیاد صحبت کردما نه المپیک :))

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403

Makarov

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
0
مثلاً مدال‌های المپیاد یه آزمون جدا بدن
خب اونطوری ممکنه مثلا یه سال بعضیا بیان بگن آزمون ما سخت تر از المپیادیا بود و اونا ازمون آسون تری داشتن و عدالت رعایت نشده.
بنظرم منطقیه سهمیه المپیاد تو کنکور تاثیر داشته باشه دیگه.
راه ورود به دانشگاه برای همه یک چیزه اونم کنکور. حالا میگیم مدالای المپیاد هم یه کمکی بهشون بدیم تو این ماراتن. چون یه مقدار خوبی از تلاشاشون رو کردن قبلا.

Makarov

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
0
بالا