اون آدمی که میگین محمد رسول یزدیان رتبه یک کنکور بود که اتفاقا بیوتک هم رفته،ولی بعدا انصراف داد و پزشکی میخونهاین ماجرارو بین ۸۵ تا ۹۲ شنیدم. مطمئنید اشتباهه؟
@lopho28 اگه فکر میکنی سهمیه مناطق عدالت نیست،من فرزانگان منطقه سه بودم، سال ۱۲ ام، دقیقا تا آبان ماه استاد درس زیست نداشتیم. یه بار حتی یه خانمه از وسط مرخصی زایمان با بارداری اومد سرکلاس.
آخرشم با پارتی بازی خانواده ها استاد برامون آوردن.
اینکه ما تابستونا مدرسه نمیرفتیم، اینکه اردوی خارج از استان نداشتیم، اینکه کتابخونه مدرسه راس ساعت ۲ ظهر بسته میشد تا روز بعد و ما نمیتونستیم بمونیم دیگه بماند.
ببیناون موقع فکر کنم ۳ یا ۷ بوده. دقیق یادم نیست اما اصل مساله (حتی اگه فرعی باشه) پابرجاست. دولت باید تصمیم بگیره کی میره بیوتک؟ (کنکور یا المپیاد تقدم دارن) یا دانشگاه (خصوصی بشه؟)
جالباون آدمی که میگین محمد رسول یزدیان رتبه یک کنکور بود که اتفاقا بیوتک هم رفته،ولی بعدا انصراف داد و پزشکی میخونه
اینطوری بره خراب میشهیازدهم
یعنی شما میگی مخالف تساوی منابع و حقوق مردم بدون توجه به موقعیت جغرافیاییشون هستید؟خب با این پیشنهاد شما عدالت بین همه محصل ها برقرار میشه؟با مساوی کردن همه چیز؟ وقتی جامعه فاسد نباشه فکر نکنم تساوی زوری خوب باشه
پس از دهم، نمیدونم هر چی هست منطقه ۳ بود و حلی ۳ تهران درس خونده بوداینطوری بره خراب میشه
منطقه از روی مرفهترین شهری که سه سال آخر بودیم انتخاب میشه یه سال تهران دو سال شهرستان بازم میشه منطقه یک
خب راه اینو بستن دیگه از پارسال فکر کنماصلا یه تریک مخصوص دوستان سمپادی بگم بهتون
ما یسری سمپادی داخل تهران داریم که کلاس دهم یا یازدهم از سمپاد تهران انتقالی گرفتن یه شهر منطقه ۳
اینی که من میدونم انتقالی گرفته بود بانه
بعد از بانه مهمان شده بود تهران
رتبه ۱۵ هزار کشوری مهندسی پزشکی امیرکبیر

ببینید من نمیخوام صفر و صدی قضیه رو ببینم@lopho28 اگه فکر میکنی سهمیه مناطق عدالت نیست،
هرچند اینو بگم که توضیح هم دادم حقیقتا کاربردی نداره در نهایت بومی گزینی اجازه نمیده یه استعداد واقعی پاش به تهران برسه.
خب از دهم بری هم اوکیهخب راه اینو بستن دیگه از پارسال فکر کنم
بالاترین منطقه سه سال پایان تحصیل
البته هنوزم بازه با توجه به اینکه اساتید برتر اصلا کلاساشون انلاینه
شاید باورت نشهحالا همتون دانشگاه رفتید اکانت ها رو میبینم
یسریا همون ترم ۱ و ۲ یجوری تابلو صایع میشن سهمیه این که کم کم همه معلوم میشن
سوای اینکه یسریاشون کرک و پشم کز خورده گوسفند دارن یا چادر فاطی کماندو ای
افرادی هستن که مجبورن چند ماه صبر کنن تا پول بسته اینترنت جور بشه که بعد همون کلاس و آزمون رو از نت دانلود کنن .خیر، باید حذف شن، الان که همه دارن کلاسای انلاین شرکت میکنن، اکثر نزدیک به کل، بورسیه تحصیلی برای افراد با وسع مالی پایین تر در نظر میگیرن، ازمون کانون و ال و بل هم همه جا هست، بورسیه هم دارن اونا هم
با شرایطی که از چند سال پیش ایجاد شده، واقعا تفاوتی توی اموزش نیست به نظرم، هر چند شااااید خیلی سال ها قبل( از ۹۵ ب قبل مثلا) میشد یکم سهمیه مناطق رو منطقی دونست
اره ولی زرنگ بازی دانشگاه ها که جدیدا مد شده بعد از برنامه ۶ ام اونایی ک با سهمیه منطقه هم میارن تو سیستم برا دریافت سرانه ایثارگری محسوب میشن یعنی حتی با رتبه خودشون هم قبول شده باشن سرانه مالی دولتی رو دانشگاه ها میگیره از دولتتازه اگر یک فرد سهمیه ای خودش بتونه یک رشته رو بیاره تو سهمیه منطقه حسابش میکنن نه ایثارگری
برای همین مثلا با رتبه های خیلی پرت برای کامپ شریف همچنان میشه کامپ شریف اورد با سهمیه
ریاضی ۱ امیرکبیر ورودی ۴۰۳ خیلی اسون گرفتن میانگین شد ۱۴حالا همتون دانشگاه رفتید اکانت ها رو میبینم
یسریا همون ترم ۱ و ۲ یجوری تابلو صایع میشن سهمیه این که کم کم همه معلوم میشن
سوای اینکه یسریاشون کرک و پشم کز خورده گوسفند دارن یا چادر فاطی کماندو ای
باشه، سهمیه ورود به دانشگاه رو حذف کنیم. کنکور هم یک سهمیه دولتیه. دولت تضمین میکنه تعداد محدودی از نفرات برتر کنکور وارد دانشگاه های دولتی بشن. این بخشی از سیستم آموزش همگانی، عدالت آموزشی و اجتماعیه. یعنی کنکور هم برچیده شه؟ دانشگاه های دولتی چطور؟ افرادی که پدر یا مادر یا هردو رو بر اثر خسارات غیرقابل پیشگیری (جنگ) یا خسارات حین خدمت (نیروی نظامی مدافع ملت) از دست میدن، با کارت و پول میتونن برن دانشگاه خصوصی؟ یا پول کلاس کنکور بدن؟
اره مام اینطوری داریمشاید باورت نشه
سه تیغ و آرایش خلیجی با ۲۵ درصد دیدم