- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- ه
- سال فارغ التحصیلی
- 1301
...
راجب این بخش که نوشتید من خودم خیلی مسلمان تر از اونایی بودم که موندناگه شما دینتو انتخاب نکردی پس به چه درد میخوری؟دین چیز شوخی نیست،تو اگه اونم دست خودت نباشه پس به درد نمیخوری،خیلی ها از برزیل و... تحقیق میکنن و مسلمان میشن،اونوقت شما تو ایرانی و درباره دین تحقیق نمیکنی و بعد میای میگی خودمون انتخاب نکردیم،شما که جوون هیجده نوزده ساله ای و عرضه تحقیق کردن درباره دینت رو نداری در دوران بزرگسالی به چه درد میخوری؟
پس دینتو کی انتخاب کرده؟تو ایران اکثر دین ها موجوده و ایران بهشون احترام میزاره،پس چرا تحقیق و تدبر نمیکنی ببینی کدوم خوبه که بعد نیای بگی خودمون دینمونو انتخاب نکردیم؟
کارای پارادوکس رو امثال شما ها انجام میدن که عرضه تحقیق و تدبیر درباره دین ندارن،شما این دنیا رو به اون دنیا ترجیح میدی ایا؟بنظر اینطوره
به هر حال اگر خواستی برای همچین تاپیکی نظر بنویسی،بهتره بری تحقیق کنی و بعد نظری بدی که حتی اگه اشتباهم بود بگی خودم تحقیق کردم...
اندرو تیت که یک متجاوز گره که دختر های زیر سن قانونی رو قاچاق و به عنوان cam girl ازشون سوء استفاده میکرده, ایشون اصلا هم مسلمان نیستن و فقط برای گرفتن ساپورت آدم های مسلمان گفتن که مسلمون شدن, وگرنه هنوز کلاس میزاره برای بقیه که چطوری دختر جور کنیم × Hustlers University *کاملا سلستینو،محمد علی کلی،اندرو تیت و...
میبینی؟همه اینا دینشونو خودشون انتخاب کردن!
میتونی مثلا ماجرای کاملا سلستینو رو ببینی،پدر مادرش مسلمان نبودن(هیچکدوم) ،مسلمان شد،برو فیلماشو ببین یاد بگیر اونجایی رو که حق انتخاب دین رو داری کجاعه!
راجب بند دو هم کی همچین حرفی زده،اصلا قراره اسلام کل جهان رو فرا بگیره،جلو پیشرفت اسلام رو هیچکس نمیتونه بگیره،.
بند سوم این که چیزی نیست خیلی از پیرهن دیپلمات ها هم مسلمان واقعی نیستن،باز هم میگم لازمه برات تجویز بشه یه چند دقیقه از وقتت رو صرف دیدن کتاب های پایه هفتم تا ... بکنید
(اقلیت دینی) این کتاب برا چیه چرا ما نداشتیم؟
میبینی، این حق انتخابه،اما اونی که انتخاب نکنه اونم دمانسه،(توهین به خانواده شما نمیکنم،چون جرئتشو ندارم و حقشو)ـ»درواقع اون کسی که شما میگی از پدر مادر مسلمان متولد نشده چون پدر مادرش هم لباس مسلمانیت تنشون کردن،چون اسلام میگه لا اکراه فی الدین
و ضمنا درمورد آقای محمد علی کلی, ایشون برای مبارزه با حقوق سیاه پوستان این کار رو کردن, چون در اون موقع مسیحیت با سیاه پوستان مشکل داشت. اگر سرچ کنید " why did Muhammad Ali change his religion " این رو میاره.کاملا سلستینو،محمد علی کلی،اندرو تیت و...
میبینی؟همه اینا دینشونو خودشون انتخاب کردن!
میتونی مثلا ماجرای کاملا سلستینو رو ببینی،پدر مادرش مسلمان نبودن(هیچکدوم) ،مسلمان شد،برو فیلماشو ببین یاد بگیر اونجایی رو که حق انتخاب دین رو داری کجاعه!
راجب بند دو هم کی همچین حرفی زده،اصلا قراره اسلام کل جهان رو فرا بگیره،جلو پیشرفت اسلام رو هیچکس نمیتونه بگیره،.
بند سوم این که چیزی نیست خیلی از پیرهن دیپلمات ها هم مسلمان واقعی نیستن،باز هم میگم لازمه برات تجویز بشه یه چند دقیقه از وقتت رو صرف دیدن کتاب های پایه هفتم تا ... بکنید
(اقلیت دینی) این کتاب برا چیه چرا ما نداشتیم؟
میبینی، این حق انتخابه،اما اونی که انتخاب نکنه اونم دمانسه،(توهین به خانواده شما نمیکنم،چون جرئتشو ندارم و حقشو)ـ»درواقع اون کسی که شما میگی از پدر مادر مسلمان متولد نشده چون پدر مادرش هم لباس مسلمانیت تنشون کردن،چون اسلام میگه لا اکراه فی الدین
عزیز،من حقیر تر از اونم که برچسب بزنم به بقیه،درواقع اسم دیگه کسیو که تحقیق نمیکنه رو گفتم و ادعای بهترین نکردم،من که رسوای جهانم ،حالا بیام بگم من مسلمان همه بی دین؟
در رابطه با بند آخر، جواب دادن ،احترام قائل شدن نیست، چون ممکنه جواتون نقد حقایق باشع
نه دوست من, من دارم با شما بحث میکنم, توجیه نیست آقای محترم.سلام،راجب بحث های شما باید بگم که تمام چیزهایی که نوشتید یک کلمست:توجیه،شما خودتونو توجیه میکنید عزیز
راجب اعدام هم بله،چون این کشور کشور مسلمانی هست
چون اسلام گفته مرتد حقش مرگه,درسته بپرس در پیام بعدیت که کجا گفته پس لا اکراه فی الدین چیه
چطور در فرانسه چادر بپوشی چادرتو از سرت به زور بر میدارن چون فرانسه کشور مسلمانی نیست
فرهنگ سازی برای تمام قشر ها باید رخ بده, چه مسلمانش که هم رفتار بهتری داشته باشن هم ایمانشون قویتر بشهفرهنگ سازی برا چه کسی؟
فرهنگ ایرانی اسلامی برا کسی که اسلامپ قبول نمیکنه؟
خب بنظر شما کشور و خانواده دلایل کامل بودن دین اسلام رو داره میاره یا دلایل ناقص بودنش رو ؟درسته،میدونی عزیز، بحث بحثِ تحقیقه،کسی که تو کشور اسلامی با پدر و مادر مسلمان به دنیا بیاد و باز هم غیر اسلام دینی انتخاب کنه، این یعنی مخالفت با اسلام،چرا ؟چون تا قبل از بلوغ کشور و خانواده تمامی دلایل کامل بودن اسلام رو برا اون فرد میاره،ولی اون فرد قبول نکنه یعنی چی؟یعنی مخالفت با دلایل،این حکمش اعدامه.
خب حرف شما درست, ما باید تحقیق کرده باشیم, اولا کشور فرصت و وقتش رو میده ؟مشتی ، به کسی که نتونه تحقیق کنه درباره دینش باید گفت بی عرضه،خیلی ها ادعای مسلمان بودن میکنن ولی وقتی بهشون میگی داداش شمایی که به خدا اعتقاد داری ثابت کن ما هم استفاده کنیم،نمیتونه چون تحقیق نکرده ، به امید خدا میگیرین که چی میگم؟
کسایی که وارد این بحث میشن متخصص نیستند جناب, اونوقت جای اشتباهی اومدید, اینجا مال دانش آموز ها و فارغ التحصیل هاست نه متخصصان سیاست و... .مشتی ، به کسی که نتونه تحقیق کنه درباره دینش باید گفت بی عرضه،خیلی ها ادعای مسلمان بودن میکنن ولی وقتی بهشون میگی داداش شمایی که به خدا اعتقاد داری ثابت کن ما هم استفاده کنیم،نمیتونه چون تحقیق نکرده ، به امید خدا میگیرین که چی میگم؟
البته که ترویج اسلام هراسی به وسیله خودی ها هم هست چون درست نمیتون تبلیغ کنن
عوامل خارجی و داخلی دست به دست هم دارن این کارو میکنن
باز هم میگم من که رسوای جهانم مبلغ چیه!
اگر کسی وارد این بحث بشه به عنوان یک متخصص اما حرف نادرست بزنه،نباید مقابلش سکوت کرد،ورنه بی احترامی رو که همه بلدن
بله بله درسته, حالا شما به من بگوبا تمامی این دو پیامی که دادین موافقم و صوابه
قطعا نقص هایی داره این روش تبلیغ کشور و...
ببینید تحقیق داریم تا تحقیق،تحقیق ممکنه در راستای راحت بودن دین باشه
۱ـمبنای انتخاب دین باید کامل بودنش باشه
۲-خانواده و بعد کشور باید برای فرد،دلایل کامل تر بودن دین اسلام رو بیارن
۳-هرچقدر این دلیل آوردنه بی نقص باشه بهتر کار میگیره در واقع
۴-خود فرد بعد مرحله سوم باید تحقیق کنه درباره دین ها که کدومشون کامل تره و به نتیجه برسه که بله اسلام کامله و انتخابش کنه
خب پس باز هم جای خیلی اشتباهی اومدی, بچه های اینجا یا مشغول المپیادن یا کنکور یا فارغ التحصیلن در استرس نتیجه نهایی کنکور, پس فرصت و انرژی تحقیق نمیمونه.عزیز،منظورم از متخصص طلبه بودن نیست ،درواقع منظورم اینه که کسی که وارد این تاپیک بشه که حد اقل مطالعه داشته باشه در این موضوع،ورنه نه من آخوندم نه رشتم انسانیه نه ادعای علامه بودن دارم
خب پس متاسفانه خیلی از خانواده های ایرانی و سیستم های ایرانی مسلمان نیستندیه شخصی توسط خانواده و کشورش سرکوب شده و کاری باهاش کردن که از دین فراری شده
همین قسمت بحثتون رو تکذیب میکنم، خانواده مسلمان و کشور مسلمان با فرد جوان یا نوجوان این کار رو نمیکنه،مگه اینکه هم کشور هم خانواده مشلمان نباشن و فقط لباس مسلمانیت پوشیده باشن
متاسفانه خیر دوست عزیز, اکثر افرادی که اینجا هستن فقط به فکر المپیاد و کنکورن, و بخاطر همون سرکوب و... دیگه به سمت مباحث اعتقادی ممکنه سمت و سو پیدا نکنن.چطور این حرف رو از فردی به عزیزی شما بپذیرم
آخه تاسفم میگیره جواب این حرفتونو بدم دوست من
فردی با توصیفی که شما کردی وقت میکنه بیاد سایت سمپادیا و درباره نتایج بازی قاباخ تپه و افتابه سازان ساری کلی بحث و جدل کنه،وقت نمیکنه یک کتاب با این موضوع ها بخونه،اصلا کتاب نه یه سرچ تو این موضوع بکنه؟
گمان یا شک با قضاوت فرق میکنه ها, که بگیم عه این پسره گوشواره داره پس مشکل داره و این رو مبنای قضاوتمون برای ارتباط با شخص مقابل بزاریم قضاوت اشتباهه نه گمان. گمان برای همه هست, چه استایلی که شما گفتین چه استایل مذهبی چه هر استایلی.درسته بحث اصلی اینه که قضاوت نکنیم،ولی طبق روایتی که اول گفتم الان باید همه)( گمان بد برد دوست من
بله کاملا درسته, امیدوارم این نقص ها درست بشن و این اتفاق بیوفته.در آخر یک جمله میگم که امیدوارم اهل دل ها بفهمن:برای اینکه بچه به اسلام گرایش پیدا کنه باید هم عقلی ها از نَقل بگن و هم نَقلی ها از عقل
به هر حال بحث خوبی برای من بود ،امیدوارم نقص های کشور و خانواده ها برطرف بشه که نداریم بی نقص!
جوانها و نوجوانها هم به سمت سعادت برن!
اگر خدای ناکرده بی ادبی کردم و خودم نفهمیدم عذر خواهم
نه من کلا شبکه هایی که رضا پهلوی حمایت میکنن رو بایکوت کردممطمئنید که تحقیقتون رو بر پایه تبلیغ های اینتر نشنال و منو تو بنا نکردید؟