• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

:)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mohammad_tries
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درسته،میدونی عزیز، بحث بحثِ تحقیقه،کسی که تو کشور اسلامی با پدر و مادر مسلمان به دنیا بیاد و باز هم غیر اسلام دینی انتخاب کنه، این یعنی مخالفت با اسلام،چرا ؟چون تا قبل از بلوغ کشور و خانواده تمامی دلایل کامل بودن اسلام رو برا اون فرد میاره،ولی اون فرد قبول نکنه یعنی چی؟یعنی مخالفت با دلایل،این حکمش اعدامه.
خب بنظر شما کشور و خانواده دلایل کامل بودن دین اسلام رو داره میاره یا دلایل ناقص بودنش رو ؟
فیلترینگ الکی به اسم اسلام, کلی اختلاس و دزدی به اسم اسلام, اذیت و آزار کودک به اسم اسلام, کتک زدن بی دلیل مردم توسط شهروندان عادی به اسم اسلام, سرکوب و سرکوفت به اسم اسلام, هر کار خلافی داره انجام میشه به اسم اسلام انجام میشه و میره, خب وقتی اسم اسلام رو خراب کنیم دیگه اون مبین بودن این دین دیده نمیشه, وقتی ما هیچ فرهنگ سازی و زیر ساختی انجام نمیدیم, نخبه هامون فرار میکنن و مردم شده حتی قاچاقی فقط میخوان برن, یه سری گروه تروریست هم به اسم اسلام هر غلطی دلشون میخواد انجام میدن خب مردم هم با اسلام مخالفت میکنن.

مشتی ، به کسی که نتونه تحقیق کنه درباره دینش باید گفت بی عرضه،خیلی ها ادعای مسلمان بودن میکنن ولی وقتی بهشون میگی داداش شمایی که به خدا اعتقاد داری ثابت کن ما هم استفاده کنیم،نمیتونه چون تحقیق نکرده ، به امید خدا میگیرین که چی میگم؟
خب حرف شما درست, ما باید تحقیق کرده باشیم, اولا کشور فرصت و وقتش رو میده ؟
دوما کشور زیر ساختش رو فراهم کرده ؟ راه نزدیک نشدن به فساد رو فراهم کرده ؟
سوما چرا خود اون شخص تحقیق نکنه‌‌ ؟ دین هرکس به خودش مربوطه و خودش باید سرچ کنه, تهش وقتی وارد این مسیر شد ما کمکای ریزی بهش بکنیم, نه ؟

مشتی ، به کسی که نتونه تحقیق کنه درباره دینش باید گفت بی عرضه،خیلی ها ادعای مسلمان بودن میکنن ولی وقتی بهشون میگی داداش شمایی که به خدا اعتقاد داری ثابت کن ما هم استفاده کنیم،نمیتونه چون تحقیق نکرده ، به امید خدا میگیرین که چی میگم؟

البته که ترویج اسلام هراسی به وسیله خودی ها هم هست چون درست نمیتون تبلیغ کنن
عوامل خارجی و داخلی دست به دست هم دارن این کارو میکنن

باز هم میگم من که رسوای جهانم مبلغ چیه!
اگر کسی وارد این بحث بشه به عنوان یک متخصص اما حرف نادرست بزنه،نباید مقابلش سکوت کرد،ورنه بی احترامی رو که همه بلدن
کسایی که وارد این بحث میشن متخصص نیستند جناب, اونوقت جای اشتباهی اومدید, اینجا مال دانش آموز ها و فارغ التحصیل هاست نه متخصصان سیاست و... .

با تمامی این دو پیامی که دادین موافقم و صوابه
قطعا نقص هایی داره این روش تبلیغ کشور و...
ببینید تحقیق داریم تا تحقیق،تحقیق ممکنه در راستای راحت بودن دین باشه

۱ـمبنای انتخاب دین باید کامل بودنش باشه
۲-خانواده و بعد کشور باید برای فرد،دلایل کامل تر بودن دین اسلام رو بیارن
۳-هرچقدر این دلیل آوردنه بی نقص باشه بهتر کار میگیره در واقع
۴-خود فرد بعد مرحله سوم باید تحقیق کنه درباره دین ها که کدومشون کامل تره و به نتیجه برسه که بله اسلام کامله و انتخابش کنه
بله بله درسته, حالا شما به من بگو
یه شخصی توسط خانواده و کشورش سرکوب شده و کاری باهاش کردن که از دین فراری شده و بهش تنفر داره, اعتراض کنه میزننش یا میبرنش زندان بهش تجاوز میکنن, تغییر دین بده اعدامش میکنن, راه فرار از کشور هم فعلا نداره حداقل
حالا این شخص میاد خودشو از این قید و بند های خانوادش ازاد میکنه و به قول شما لباس "بد" میپوشه, آیا یعنی آدم بدیه ؟
این فقط در ایران نیست ها, در خارج از کشور هم خیلی ها از دین فراری اند, و حتی اونهایی که از دین فراری نیستند رو ما حق نداریم قضاوت کنیم, ما فقط حق داریم فرهنگ سازی کنیم و تبلیغ دینمون رو کنیم, درست میگم جناب ؟

عزیز،منظورم از متخصص طلبه بودن نیست ،درواقع منظورم اینه که کسی که وارد این تاپیک بشه که حد اقل مطالعه داشته باشه در این موضوع،ورنه نه من آخوندم نه رشتم انسانیه نه ادعای علامه بودن دارم
خب پس باز هم جای خیلی اشتباهی اومدی, بچه های اینجا یا مشغول المپیادن یا کنکور یا فارغ التحصیلن در استرس نتیجه نهایی کنکور, پس فرصت و انرژی تحقیق نمیمونه.

یه شخصی توسط خانواده و کشورش سرکوب شده و کاری باهاش کردن که از دین فراری شده

همین قسمت بحثتون رو تکذیب میکنم، خانواده مسلمان و کشور مسلمان با فرد جوان یا نوجوان این کار رو نمیکنه،مگه اینکه هم کشور هم خانواده مشلمان نباشن و فقط لباس مسلمانیت پوشیده باشن
خب پس متاسفانه خیلی از خانواده های ایرانی و سیستم های ایرانی مسلمان نیستند
این بحث همون بحث اسکاتلندی واقعی یا No true Scotsman هست که یه مغلطس, من دارم درمورد جو فعلی اسلام داخل کشورمون صحبت میکنم نه اسلام مبین واقعی.

چطور این حرف رو از فردی به عزیزی شما بپذیرم

🙂آخه تاسفم میگیره جواب این حرفتونو بدم دوست من

فردی با توصیفی که شما کردی وقت میکنه بیاد سایت سمپادیا و درباره نتایج بازی قاباخ تپه و افتابه سازان ساری کلی بحث و جدل کنه،وقت نمیکنه یک کتاب با این موضوع ها بخونه،اصلا کتاب نه یه سرچ تو این موضوع بکنه؟
متاسفانه خیر دوست عزیز, اکثر افرادی که اینجا هستن فقط به فکر المپیاد و کنکورن, و بخاطر همون سرکوب و... دیگه به سمت مباحث اعتقادی ممکنه سمت و سو پیدا نکنن.
و برای همینه که میگم کسی مثل شما که بحث دینی رو وسط میاره و سمت اسلام رو میگیره, خیلی خیلی خیلی باید مراقب حرفاش باشه تا این جو شدید تنفر نسبت به اسلام رو بدتر نکنه و مرتکب گناه نشه. ما باید دست از قضاوت همدیگه برداریم و باهم دیگه برای جامعه ای بهتر همکاری کنیم نه اینکه بزنیم تو سر و کله هم.

درسته بحث اصلی اینه که قضاوت نکنیم،ولی طبق روایتی که اول گفتم الان باید همه)( گمان بد برد دوست من
گمان یا شک با قضاوت فرق میکنه ها, که بگیم عه این پسره گوشواره داره پس مشکل داره و این رو مبنای قضاوتمون برای ارتباط با شخص مقابل بزاریم قضاوت اشتباهه نه گمان. گمان برای همه هست, چه استایلی که شما گفتین چه استایل مذهبی چه هر استایلی.

در آخر یک جمله میگم که امیدوارم اهل دل ها بفهمن:برای اینکه بچه به اسلام گرایش پیدا کنه باید هم عقلی ها از نَقل بگن و هم نَقلی ها از عقل

به هر حال بحث خوبی برای من بود ،امیدوارم نقص های کشور و خانواده ها برطرف بشه که نداریم بی نقص!
جوانها و نوجوانها هم به سمت سعادت برن!
اگر خدای ناکرده بی ادبی کردم و خودم نفهمیدم عذر خواهم🌹
بله کاملا درسته, امیدوارم این نقص ها درست بشن و این اتفاق بیوفته.
موفق باشید.

مطمئنید که تحقیقتون رو بر پایه تبلیغ های اینتر نشنال و منو تو بنا نکردید؟
نه من کلا شبکه هایی که رضا پهلوی حمایت میکنن رو بایکوت کردم

ویکی شیعه یکی از منابع خیلی جدیم بود :/

من توهینی به دینی نکردم و نخواهمم کرد ولی خودم رو ملزم به رعایتشم نمیدونم

اسلام هراس و ستیز نیستم و فاکتور مهمیم نیست واقعیت تو زندگی عادیم تا جایی که محدود نشم طرف دینش چیه

با دبیر انجمن اسلامی مدرسمون هم بحث کردیم به خوبی و خوشی تموم شد و رفت بهمم بی عرزه نگفت

Back
بالا