سیستم عامل Mojo OS

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد
فوتبال
دانشگاه
مونیخ
رشته دانشگاه
فوتبال
تلگرام
اینستاگرام
یه چیز ۴ روز پیش زد به سرم.
اونم ساختن سیستم عامل بود. منمن خوشم اومد ساختمش.
شبیه MS DOS هست.
ولی خب یه gui ابتدایی داره روم نشد بزارمش.
الان یه عکس از نسخه ابتدایی ش میزارم.
pic_1_qp9q.png
pic2_4wq5.png

نظری پیشنهادی دارید بگید.
امروز هم روی یکی از کامپیوتر های کارگاه کامپیوتر با اجازه مدیرمون نصبش کردم.
دارم به خودم افتخار میکنم.

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد
فوتبال
دانشگاه
مونیخ
رشته دانشگاه
فوتبال
تلگرام
اینستاگرام
فایل ISO ش رو بزارم؟

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد
فوتبال
دانشگاه
مونیخ
رشته دانشگاه
فوتبال
تلگرام
اینستاگرام
متاسفانه با ارور system.exception توی اخرین بیلد م مواجه شدم مجبور شدم از بیلد ۳ ساعت پیشم استفاده بکنم
https://uupload.ir/view/mojo_os_mbcy.iso
این لینک دانلودش.
دستور gui ش رو غیر فعال کردم

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد
فوتبال
دانشگاه
مونیخ
رشته دانشگاه
فوتبال
تلگرام
اینستاگرام
با سلام و درود فراوان
بنده قصد تشویق کردن ندارم و هدفم درواقع ریدن به شماست . چون الکی تشویق میشی فردا میایی بعد از شش ماه یادگیری سطحی و بدردنخور با پونزده سال سن میزنی برنامه نویس ارشد شرکت بوق و هکر نخبه که با html زده ناسا رو هک کرده (از ویژگی های بارز نسل زد و بالاتر - سطح سواد در حد صفر بطوری که تا حالا یه کتاب رو هم کامل نخوندن)
----------------------------------------------------
سیستم عامل الکی نیست هنوز دانشگاه نرفتی و وقتی رفتی یه کتاب هزار صفحه ای اصول طراحی سیستم عامل رو باید پاس کنی که صرفا مفاهیم هستش پیاده سازیش خیلی پیچیده تره
-----------------------------------------------------
تو چهار روز تصمیم میگیری سیستم عامل بنویسی؟؟؟؟؟؟ خدا خیرت بده بیخیال شو . اونم با سی شارپ که خودش نیاز CLR داره واسه اجرا شدن؟؟؟؟؟؟درواقع CLR هم خودش واسه اجرا شدنش نیاز به سیستم عامل داره ????? من نفهمیدم دقیقا این سیستم عاملت چجوری کار میکنه با این وضعیت؟؟؟؟؟؟ چقدر کد نیتیو زدی با سی و اسمبلی؟؟؟؟؟
--------------------------------------------------------
این راهش نیست دوست عزیز . کدهای یه بنده خدایی که ادعای خدایی میکرد و تحویل من دادن الان رفته سی تی او یه شرکت معروف شده چند وقت پیش رو سرور لانچ شد هشتاد هزارتا سفارش و باید ثبت و پردازش میکرد سی هزارتاش گم شد لولو خوردشون . این احمق نمیدونست وقتی سرور می ره رو بار سیستم به لاک و هزارتا بدبختی میخوره به فنا میره . چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب : بی سوادی و الکی ادعای غلط و گندگوزی . نمیخوام به سرنوشت این دچار شی الکی تشویقت کنن غرور بگیرت . برنامه نویس شدن کار هرکسی نیست و خواهش میکنم تو این سن بجای یاد گرفتن اینکه چجوری تو چهار روز سیستم عامل بنویسی رو یه مسیر چندساله تمرکز کن . پله پله پیش برو و صبر داشته باش . نمیفهمم این همه عجله تو نسل های جدید واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟ یه شبه اپولو هوا کنیم . یه شبه خدای برنامه نویسی شیم بریم با لینوس توروالدز کل بندازیم . یه شبه راه صد ساله رو طی کنیم . اخه چرا واقعا؟؟؟؟؟؟؟
استاد واسه ریدن به بنده یه کتاب نوشته.
تو یکلام بگو فعلا زوده

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد
فوتبال
دانشگاه
مونیخ
رشته دانشگاه
فوتبال
تلگرام
اینستاگرام
با سلام و درود فراوان
بنده قصد تشویق کردن ندارم و هدفم درواقع ریدن به شماست . چون الکی تشویق میشی فردا میایی بعد از شش ماه یادگیری سطحی و بدردنخور با پونزده سال سن میزنی برنامه نویس ارشد شرکت بوق و هکر نخبه که با html زده ناسا رو هک کرده (از ویژگی های بارز نسل زد و بالاتر - سطح سواد در حد صفر بطوری که تا حالا یه کتاب رو هم کامل نخوندن)
سیستم عامل الکی نیست هنوز دانشگاه نرفتی و وقتی رفتی یه کتاب هزار صفحه ای اصول طراحی سیستم عامل رو باید پاس کنی که صرفا مفاهیم هستش پیاده سازیش خیلی پیچیده تره
تو چهار روز تصمیم میگیری سیستم عامل بنویسی؟؟؟؟؟؟ خدا خیرت بده بیخیال شو . اونم با سی شارپ که خودش نیاز CLR داره واسه اجرا شدن؟؟؟؟؟؟درواقع CLR هم خودش واسه اجرا شدنش نیاز به سیستم عامل داره ????? من نفهمیدم دقیقا این سیستم عاملت چجوری کار میکنه با این وضعیت؟؟؟؟؟؟ چقدر کد نیتیو زدی با سی و اسمبلی؟؟؟؟؟
این راهش نیست دوست عزیز . کدهای یه بنده خدایی که ادعای خدایی میکرد و تحویل من دادن الان رفته سی تی او یه شرکت معروف شده چند وقت پیش رو سرور لانچ شد هشتاد هزارتا سفارش و باید ثبت و پردازش میکرد سی هزارتاش گم شد لولو خوردشون . این احمق نمیدونست وقتی سرور می ره رو بار سیستم به لاک و هزارتا بدبختی میخوره به فنا میره . چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب : بی سوادی و الکی ادعای غلط و گندگوزی . نمیخوام به سرنوشت این دچار شی الکی تشویقت کنن غرور بگیرت . برنامه نویس شدن کار هرکسی نیست و خواهش میکنم تو این سن بجای یاد گرفتن اینکه چجوری تو چهار روز سیستم عامل بنویسی رو یه مسیر چندساله تمرکز کن . پله پله پیش برو و صبر داشته باش . نمیفهمم این همه عجله تو نسل های جدید واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟ یه شبه اپولو هوا کنیم . یه شبه خدای برنامه نویسی شیم بریم با لینوس توروالدز کل بندازیم . یه شبه راه صد ساله رو طی کنیم . اخه چرا واقعا؟؟؟؟؟؟؟
ببین واسه سیستم عامل تو توقع نداشته باش ویندوز بسازم
من یه چیزی شبیه داس ساختم کلا ۴۹ تا کامند نداره.
خلاصه اش درواقع همینه افرین . موفق و پیروز باشین
ممنون شما هم

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد
فوتبال
دانشگاه
مونیخ
رشته دانشگاه
فوتبال
تلگرام
اینستاگرام
با سلام و درود فراوان
الان با سی شارپ یکی از موفق ترین ها aura هس
تمام با سی شارپه طرف ساختش ۱۷ سالشه
https://github.com/aura-systems/Aura-Operating-System

Alir3za

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
-
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1391
این صرفا یه جور شبیه سازی هستش سیستم عامل واقعی نیست که زمان روشن شدن سیستمت کرنلش بیاد رو حافظه و کارهارو مدیریت کنه واسه بیلد و اجراش نیاز به اس دی کی دات نت و ران تایم دات نت هستش که خود اینا هم به سیستم عامل نیاز دارن برای اجرا . اگر بخوایی مستقل کار کنی قطعا باید با اسمبلی و سی و زبان های نیتیو سروکله بزنی . سی شارپ و جاوا و ... اینا اصطلاحا managed code هستن یعنی مستقیم به کد ماشین تبدیل نمیشن یه محیط اجرای خاص خودشونو دارن که باید از قبل نصب شده باشه روی یه سیستم عامل مثه لینوکس و ویندوز .

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد
فوتبال
دانشگاه
مونیخ
رشته دانشگاه
فوتبال
تلگرام
اینستاگرام
این صرفا یه جور شبیه سازی هستش سیستم عامل واقعی نیست که زمان روشن شدن سیستمت کرنلش بیاد رو حافظه و کارهارو مدیریت کنه واسه بیلد و اجراش نیاز به اس دی کی دات نت و ران تایم دات نت هستش که خود اینا هم به سیستم عامل نیاز دارن برای اجرا . اگر بخوایی مستقل کار کنی قطعا باید با اسمبلی و سی و زبان های نیتیو سروکله بزنی . سی شارپ و جاوا و ... اینا اصطلاحا managed code هستن یعنی مستقیم به کد ماشین تبدیل نمیشن یه محیط اجرای خاص خودشونو دارن که باید از قبل نصب شده باشه روی یه سیستم عامل مثه لینوکس و ویندوز .
اوکی.

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد
فوتبال
دانشگاه
مونیخ
رشته دانشگاه
فوتبال
تلگرام
اینستاگرام
به نظرتون مرورگر بزارم؟
اگه بزارم باهاش سایت سمپادیا رو باز میکنم و عکسشو اینجا میزارم

Taha Daneshmand

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
سیستم عامل واقعا تنها چیزی که نیاز نداشت دانشگاه بود، کتابشو که خونده بودم چیز خیلی غولی نبود که نیاز به دانشگاه داشته باشه تهش با 4 تا سرچ تو گوگل میشد خیلی چیزاشو فهمید اگر توشون مشکل بود
ولی اوکی

Alir3za

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
-
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1391
سیستم عامل واقعا تنها چیزی که نیاز نداشت دانشگاه بود، کتابشو که خونده بودم چیز خیلی غولی نبود که نیاز به دانشگاه داشته باشه تهش با 4 تا سرچ تو گوگل میشد خیلی چیزاشو فهمید اگر توشون مشکل بود
ولی اوکی
نگفتم حتما باید دانشگاه بری میگم تو دانشگاه یه همچین کتابی بود. خود دانشگاه رفتن هم الان مالی نیست که درس هاش بخواد سخت باشه یا غول باشه گفتم مطالعه و مطالعه و مطالعه مهم نیست از کجا از یوتیوب اصلا نگاه کن .

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد
فوتبال
دانشگاه
مونیخ
رشته دانشگاه
فوتبال
تلگرام
اینستاگرام
خب راه کاره یوتیوب.
خ امروز میخوام مرورگر اینترنتی واسش بسازم
نگفتم حتما باید دانشگاه بری میگم تو دانشگاه یه همچین کتابی بود. خود دانشگاه رفتن هم الان مالی نیست که درس هاش بخواد سخت باشه یا غول باشه گفتم مطالعه و مطالعه و مطالعه مهم نیست از کجا از یوتیوب اصلا نگاه کن .

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
دانشگاه
تهران جنوب
رشته دانشگاه
مهندسی نرم‌افزار
استاد شما که ماشالا همه رو نصیحت میکنی، فرصت داشتی یکم از رزومه خودت بگو ببینم کدوم تپه ها رو فتح کردی

pomegranate

netherrack
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
سبزوار
سال فارغ التحصیلی
1405
استاد واسه ریدن به بنده یه کتاب نوشته.
تو یکلام بگو فعلا زوده
بخش زیادی از عجله برای یادگیری از سرعت زیاد پیشرفت تکنولوژی نشأت می‌گیره

• لایک
امتیازات: Mojo

Alir3za

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
-
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1391
استاد شما که ماشالا همه رو نصیحت میکنی، فرصت داشتی یکم از رزومه خودت بگو ببینم کدوم تپه ها رو فتح کردی
استاد کیلو چند؟؟؟؟؟؟ بجای نمک ریختن که از توخالی بودنت هست حرف ها رو نقد کن و به چالش بکش اینکه ابوبکر بغدادی و انیشتین بگن زمین گرده مهم نیست کی گفته و مهم حرفیه که زده میشه

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
دانشگاه
تهران جنوب
رشته دانشگاه
مهندسی نرم‌افزار
استاد کیلو چند؟؟؟؟؟؟ بجای نمک ریختن که از توخالی بودنت هست حرف ها رو نقد کن و به چالش بکش اینکه ابوبکر بغدادی و انیشتین بگن زمین گرده مهم نیست کی گفته و مهم حرفیه که زده میشه
خب باشه
کاری نداره
بیا هم دیگه رو به چالش بکشیم.

از کجا دوست داری شروع کنیم؟
از جاهایی که کار کردیم شروع کنیم خوبه؟
پوزیشن های کاری چطوره؟
یا میخوای ببریمش سمت مدرک تحصیلی ؟
یا حتی میخوای با هم بشینیم سوال حل کنیم؟
یا میخوای با هم یه CTF بریم؟
یا میخوای راجع استک های کاریمون حرف بزنیم؟

تهش ببینیم کی تو خالیه؟

یاد بگیر که با کوچیک کردن بقیه خودت قرار نیست بزرگ بشی
بچه جون کسی اینجا دنبال کل انداختن نیست ولی مثل اینکه تو هستی
یه شلنگ احمقانه گرفتی دستت و میایی تو سایت به هر کسی که کوچیک ترین کاری داره انجام میده میرینی فک میکنی خیلی خفنی؟ به نظرت خیلی هنر میکنی که تلاش بقیه رو کم ارزش میکنی؟ خودت همسن اینا بودی چیکار کردی؟ اصلا الان داری چیکار میکنی؟

تو حتی بلد نیستی که موقع انتقاد کردن نباید توهین کنی به آدما
الانم چندین باره دارم میبینم با این ادبیات با بچه های مختلف سایت حرف میزنی، اگه واقعا چیزی بلدی و قصد کمک کردن داری، برو اول یکم سافت اسکیلتو قوی کن تا بتونی با آدما ارتباط بگیری و این توهم خود بزرگ و خفن پنداریتو بزاری کنار

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد
فوتبال
دانشگاه
مونیخ
رشته دانشگاه
فوتبال
تلگرام
اینستاگرام
اقایان اینجا محل کاره منه.
برین پ.خ. حرف بزنید.

Alir3za

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
-
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1391
خب باشه
کاری نداره
بیا هم دیگه رو به چالش بکشیم.

از کجا دوست داری شروع کنیم؟
از جاهایی که کار کردیم شروع کنیم خوبه؟
پوزیشن های کاری چطوره؟
یا میخوای ببریمش سمت مدرک تحصیلی ؟
یا حتی میخوای با هم بشینیم سوال حل کنیم؟
یا میخوای با هم یه CTF بریم؟
یا میخوای راجع استک های کاریمون حرف بزنیم؟

تهش ببینیم کی تو خالیه؟

یاد بگیر که با کوچیک کردن بقیه خودت قرار نیست بزرگ بشی
بچه جون کسی اینجا دنبال کل انداختن نیست ولی مثل اینکه تو هستی
یه شلنگ احمقانه گرفتی دستت و میایی تو سایت به هر کسی که کوچیک ترین کاری داره انجام میده میرینی فک میکنی خیلی خفنی؟ به نظرت خیلی هنر میکنی که تلاش بقیه رو کم ارزش میکنی؟ خودت همسن اینا بودی چیکار کردی؟ اصلا الان داری چیکار میکنی؟

تو حتی بلد نیستی که موقع انتقاد کردن نباید توهین کنی به آدما
الانم چندین باره دارم میبینم با این ادبیات با بچه های مختلف سایت حرف میزنی، اگه واقعا چیزی بلدی و قصد کمک کردن داری، برو اول یکم سافت اسکیلتو قوی کن تا بتونی با آدما ارتباط بگیری و این توهم خود بزرگ و خفن پنداریتو بزاری کنار
ببین قصد دعوا ندارم من کلا بعضی موقع ها تند صحبت میکنم که البته قطعا اشتباهه و واقعا از همه کسایی که ناراحت شدن عذرخواهی میکنم اون پست رو هم قبل اینکه شما بیایی من حذف کرده بودم و تو پیوی هم از صاحب تاپیک عذرخواهی کردم ولی ریپلای هاش مونده بود . منم هدفم فقط کمک کردنه به خیلی ها کمک کردم و از خیلی ها هم کمک گرفتم هیچ ادعایی ندارم هیچ جا نگفتم ادم خفنی هستم صرفا انتقاد کردم که بله درست میفرمایین لحنم خیلی مزخرف و تند بوده گاها . از شما و بقیه معذرت خواهی میکنم
----------------------------------------------
دررابطه با این سوالاتی هم که پرسیدین گفتم قصد دعوا ندارم ولی اینکه بیاین با پیشفرض های ذهنی خودتون طرف رو به چالش بکشین فکر نمیکنم منطقی باشه مثلا شما دانشگاه خوب درس خوندین بنده تو دانشگاه ازاد مثلا تورقوزاباد بودم خب ایا واقعا فکر میکنین که من بی سواد ترهستم؟؟؟؟ خب قطعا اینطور نیست دررابطه با شرکت هایی که کار کردین هم مثال بزنم براتون من تو یه شرکتی برنامه نویس ارشد بودم و جالب اینه که سی تی او اونجا اصلا مدرک مرتبط نداشت حتی دانشگاه درست و حسابی هم درس نخونده بود ولی شدیدا ادم خفنی بود

خلاصه سرتو درد نیارم من مهندس نرم افزارم بیشتر تجربیاتم دررابطه با معماری های مختلف نرم افزاری و تحلیل و طراحی بوده اگه بخوام با پیشفرض های ذهنی خودم به چالش بکشونم سوالام اینجوری میشه
چند مدل معماری میشناسی و کدوم هاشون تا حالا پیاده کردی تو سازمان ها؟؟؟

راجع به الگوهای طراحی نرم افزار چقدر عمیق هستی ؟؟؟؟؟؟

یه سمپل کد بده ببینم چقدر اصول کدنویسی تمیز رو رعایت کردی؟؟؟؟؟

اگه قرار باشه یه سیستم بنویسی که باید صدهزارتا درخواست رو در روز پردازش کنه چه راه حل هایی داری؟؟؟؟؟ ctf اینجا میتونه کمکت کنه؟؟؟؟؟

و هزارتا سوال دیگه اینجوری میتونم بپرسم ...

گفتم قصد دعوا ندارم اگرهم تند نوشتم عذرخواهی میکنم
موفق باشین 🙏🙏🙏🌺

• لایک
امتیازات: amir_
  • شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
مونیخ
سال فارغ التحصیلی
1900
مدال المپیاد