خب باشه
کاری نداره
بیا هم دیگه رو به چالش بکشیم.
از کجا دوست داری شروع کنیم؟
از جاهایی که کار کردیم شروع کنیم خوبه؟
پوزیشن های کاری چطوره؟
یا میخوای ببریمش سمت مدرک تحصیلی ؟
یا حتی میخوای با هم بشینیم سوال حل کنیم؟
یا میخوای با هم یه CTF بریم؟
یا میخوای راجع استک های کاریمون حرف بزنیم؟
تهش ببینیم کی تو خالیه؟
یاد بگیر که با کوچیک کردن بقیه خودت قرار نیست بزرگ بشی
بچه جون کسی اینجا دنبال کل انداختن نیست ولی مثل اینکه تو هستی
یه شلنگ احمقانه گرفتی دستت و میایی تو سایت به هر کسی که کوچیک ترین کاری داره انجام میده میرینی فک میکنی خیلی خفنی؟ به نظرت خیلی هنر میکنی که تلاش بقیه رو کم ارزش میکنی؟ خودت همسن اینا بودی چیکار کردی؟ اصلا الان داری چیکار میکنی؟
تو حتی بلد نیستی که موقع انتقاد کردن نباید توهین کنی به آدما
الانم چندین باره دارم میبینم با این ادبیات با بچه های مختلف سایت حرف میزنی، اگه واقعا چیزی بلدی و قصد کمک کردن داری، برو اول یکم سافت اسکیلتو قوی کن تا بتونی با آدما ارتباط بگیری و این توهم خود بزرگ و خفن پنداریتو بزاری کنار
ببین قصد دعوا ندارم من کلا بعضی موقع ها تند صحبت میکنم که البته قطعا اشتباهه و واقعا از همه کسایی که ناراحت شدن عذرخواهی میکنم اون پست رو هم قبل اینکه شما بیایی من حذف کرده بودم و تو پیوی هم از صاحب تاپیک عذرخواهی کردم ولی ریپلای هاش مونده بود . منم هدفم فقط کمک کردنه به خیلی ها کمک کردم و از خیلی ها هم کمک گرفتم هیچ ادعایی ندارم هیچ جا نگفتم ادم خفنی هستم صرفا انتقاد کردم که بله درست میفرمایین لحنم خیلی مزخرف و تند بوده گاها . از شما و بقیه معذرت خواهی میکنم
----------------------------------------------
دررابطه با این سوالاتی هم که پرسیدین گفتم قصد دعوا ندارم ولی اینکه بیاین با پیشفرض های ذهنی خودتون طرف رو به چالش بکشین فکر نمیکنم منطقی باشه مثلا شما دانشگاه خوب درس خوندین بنده تو دانشگاه ازاد مثلا تورقوزاباد بودم خب ایا واقعا فکر میکنین که من بی سواد ترهستم؟؟؟؟ خب قطعا اینطور نیست دررابطه با شرکت هایی که کار کردین هم مثال بزنم براتون من تو یه شرکتی برنامه نویس ارشد بودم و جالب اینه که سی تی او اونجا اصلا مدرک مرتبط نداشت حتی دانشگاه درست و حسابی هم درس نخونده بود ولی شدیدا ادم خفنی بود
خلاصه سرتو درد نیارم من مهندس نرم افزارم بیشتر تجربیاتم دررابطه با معماری های مختلف نرم افزاری و تحلیل و طراحی بوده اگه بخوام با پیشفرض های ذهنی خودم به چالش بکشونم سوالام اینجوری میشه
چند مدل معماری میشناسی و کدوم هاشون تا حالا پیاده کردی تو سازمان ها؟؟؟
راجع به الگوهای طراحی نرم افزار چقدر عمیق هستی ؟؟؟؟؟؟
یه سمپل کد بده ببینم چقدر اصول کدنویسی تمیز رو رعایت کردی؟؟؟؟؟
اگه قرار باشه یه سیستم بنویسی که باید صدهزارتا درخواست رو در روز پردازش کنه چه راه حل هایی داری؟؟؟؟؟ ctf اینجا میتونه کمکت کنه؟؟؟؟؟
و هزارتا سوال دیگه اینجوری میتونم بپرسم ...
گفتم قصد دعوا ندارم اگرهم تند نوشتم عذرخواهی میکنم
موفق باشین