هدف؟ رسالت؟ ارزش؟

• شروع کننده موضوع

sombrero04

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
سال فارغ التحصیلی
1400
سلام :‌)
مخاطب این تاپیک بیشتر بچه‌های قبل از دانشگاهن. هرقدر سنتون کمتر بهتر!
میخوایم اینجا در مورد یسری چیزا که توی مدرسه باید بهمون یاد بدن ولی نمی‌دن صحبت کنیم. پس ازتون تقاضا دارم که اگه دانش‌آموز هستین حتماً توی مباحث این تاپیک شرکت کنید.
خب سوال اولی که دارم ازتون اینه: توی جشن تولد ۹۰ سالگیتون دلتون می‌خواد چه جور آدمی باشید؟ چه دستاوردهایی رو دوست دارید تا اون موقع داشته باشید؟

منتظر جواباتون هستم.

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
سال فارغ التحصیلی
1945
خب یکیش اصول زندگی کردنه. هیچ جا نشونمون نمیدن. فقط یه تفکر سبک زندگی هست که اون بستگی به معلم داره.

جواب سوال دلم میخواد توی ۹۰ سالگی ادم خوبی باشم همین. فقط دل کسی رو نشکسته باشم اگه ۹۰ سال زنده موندم
سلام :‌)
مخاطب این تاپیک بیشتر بچه‌های قبل از دانشگاهن. هرقدر سنتون کمتر بهتر!
میخوایم اینجا در مورد یسری چیزا که توی مدرسه باید بهمون یاد بدن ولی نمی‌دن صحبت کنیم. پس ازتون تقاضا دارم که اگه دانش‌آموز هستین حتماً توی مباحث این تاپیک شرکت کنید.
خب سوال اولی که دارم ازتون اینه: توی جشن تولد ۹۰ سالگیتون دلتون می‌خواد چه جور آدمی باشید؟ چه دستاوردهایی رو دوست دارید تا اون موقع داشته باشید؟

منتظر جواباتون هستم.

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
قسمت نشد شرکت کنم :(
من خییییلی خیلی دلم میخواد روابط اجتماعی به شدت قوی داشته باشم اما خب مدرسه روی روحیه ادما که کار نمیکنه شایدم نباید بکنه؟ نمیدونم

و اینکه دلم میخواد مثلا بتونم خیلی از کارای اداری و بانکی یا کارای دارایی و اینا رو بلد باشم اما نیستم و روم نمیشه از مامانمم بپرسم :))
مثلا رفتم بانک هیچی بلد نبودم و خجالت میکشیدم مثلا خیلی خوب میشد اینجور چیزا رو یادمون میدادن.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
ری
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
تحصیلات تکمیلی در علوم پایه‌ی زن‌جان :)
رشته دانشگاه
فیزیک
من خییییلی خیلی دلم میخواد روابط اجتماعی به شدت قوی داشته باشم اما خب مدرسه روی روحیه ادما که کار نمیکنه شایدم نباید بکنه؟ نمیدونم

و اینکه دلم میخواد مثلا بتونم خیلی از کارای اداری و بانکی یا کارای دارایی و اینا رو بلد باشم اما نیستم و روم نمیشه از مامانمم بپرسم :))
مثلا رفتم بانک هیچی بلد نبودم و خجالت میکشیدم مثلا خیلی خوب میشد اینجور چیزا رو یادمون میدادن.
ببخشید دخالت می‌کنم

به نظرم چیز مهم‌تری از کارهای بانکی هست که باید یاد می‌دادن و اونم خجالت نکشیدن از بلد نبودن یک کاره وقتی تازه داری انجامش می‌دی

Miniall

سیسیِ عثل
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
قسمت نشد شرکت کنم :(
ببخشید دخالت می‌کنم

به نظرم چیز مهم‌تری از کارهای بانکی هست که باید یاد می‌دادن و اونم خجالت نکشیدن از بلد نبودن یک کاره وقتی تازه داری انجامش می‌دی
قربون شما برم صاحب اختیاری شما

دقیقااا اینم هست. منتها اینم تقصیر من بود که خجالت کشیدم شاید باید یکم قوی تر؟ (کلمه مناسب پیدا نکردم) جلو میرفتم و واقعا می‌پرسیدم!

Hope07

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1404
من خیلی دوست دارم بدونم تکلیفم با خودم چیه تا اون موقع و تو 90 سالگی پشیمون نباشم برای کارایی که نکردم و واقعا اون موقع از هدف انتخاب شده الانم راضیم؟احساس میکنم همش به خاطر ارمان هایی که تو مغزمون کردن .بهتر میشد اگه مدرسه نمیشد کل دنیای ما مدرسه که تموم میشه تازه میفهمیم دنیای بزرگ تری هم وجود داشته و مدرسه همه زندگی ما نبوده بخشیش بوده ...و چقد دانش اموز استرس و اضطراب این بخش کوچیک رو دیدن و کلی اذیت شدن ...یا کاش کاش درست یاد میدادن که چطوری بفهمیم چی دوست داریم ؟چی میخوایم و راه های انتخاب درست هدف رو یاد میدادن .

lopho28

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1406
سلام
خب راستش من دوست دارم تو جشن تولد ۹۰ سالگیم آدمی باشم که با حسرت زندگی نکرده باشه یه جورایی موقع فوت کردن شمع(پ.ن:بله من‌۹۰ سالگی رو هم احتمال زیاد جشن خواهم گرفت اگر که زنده بودم) به یاد بیارم که من شخصی بودم که تو هر مرحله ای از زندگیش قشنگ اون مرحله رو زندگی کرده و خب دوست دارم به عنوان یک آدم موفق تو حوزه شغلیم همیشه یاد بشه ازم و خب دستاورد خیلی دوست ندارم راجب اهدافم حرف بزنم حداقل تا قبل از رسیدن بهشون اما جدا از همه اهدافی که الان به عنوان یه دانش آموز دبیرستانی در سر دارم . دوست دارم بزرگترین هدفم که شاد بودن هست رو تا اونموقع تیک زده باشم

بالا