[۳۹۸۳۶]

• شروع کننده موضوع

Raha~

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
🦋 خوانده‌ام | خواهم خواند
(فایل همه کتاب‎‌ها رو دارم اگر خواستید پ‌خ بدید^^)

کالین هوور:
ما تمامش می‌کنیم | 2. ما شروعش می‌کنیم | 3. یاد او | 4. عشق زشت | 5. نهمین روز از ماه نوامبر | 6. همه خوبی‌هایت | 7. اعتراف | 8. بسته شده | 9. اگر حقیقت این باشد | 10. هرگز هرگز
پیتر سوانسون:
1. به کشتنس می‌ارزد (جلد اول) | 2. به نجاتش می‌ارزد (جلد دوم) | 3. هشت قتل حرفه‌ای | 4. کتاب‌فروش

روث ور:
1. زنی در کابین ۱۰ | 2. در یک جنگ تاریک تاریک | 3. مرگ خانم وستاوی | 4. آن دختر | 5. چرخش کلید | 6. بازی دروغ | 7. یک به یک | 8. روزهای صفر

فریدا مک‌فادن:
1. خدمتکار (جلد اول) | 2. راز خدمتکار (جلد دوم) | 3. خدمتکار همه‌چیز را می‌بیند (جلد سوم) | 4. یادت هست؟ | 5. آموزگار | 6. مادرخوانده | 7. بخش D | 8. همکار | 9. هیچ‌وقت دروغ نگو | 10. یکی پس از دیگری | 11. در قفل شده | 12. زندانی | 13. پسر شایسته | 14. بانوی طبقه بالا | 15. آسیب مغزی | 16. مزاحم نشوید | 17. راز پدر و مادر

هالی جکسون:
1. بازی قتل (پیش‌درامد) | 2. راهنمای کشف قتل از زبان یک دختر خوب (جلد اول) | 3. دختر خوب، خون بد (جلد دوم) | 4. خوب مثل مرده‌ها (جلد سوم) | 5. بازگشت ریچل پرایس | 6. پنج بازمانده

آلیس فینی:
1. سنگ، کاغذ، قیچی | 2. دیزی دارکر | 3. همیشه یک نفر دروغ می‌گوید | 4. من می‌دانم تو کی هستی | 5. من گاهی دروغ می‌گویم | 6. دختر خوب بد

لوسی فولی - فهرست مهمانان
لوسی فولی - آپارتمان پاریس
اوینکان بریثویت - خواهر من، قاتل زنجیره‌ای
جین آن کرنز - بگذار این راز خاموش بماند
ال کاسیمانو - فینلی داناوان کلکش را می‌کند
الکس مایکلیدیس - دوشیزگان (باکره‌ها)
کارا هانتر - قتل در خانواده

بالا