💶💶عکس ها به دست من رسیده برای دریافت مبلغ پنج میلیون و پانصد هزار تومان برای بنده واریز کنید و رسیدش را در پ خ بفرستید.
با تشکر
کیییییی اینجا اسپاااااای عه عکسارو داده پاکو؟عکس ها به دست من رسیده برای دریافت مبلغ پنج میلیون و پانصد هزار تومان برای بنده واریز کنید و رسیدش را در پ خ بفرستید.
با تشکر

اره برای تو خصوصی زمان دار عکسارو میفرستمخانم آرامش اینا انگار عکس نمیخوان
نفرستین
*بعدا خصوصی بیزحمت برام میفرستین ؟![]()
))))یعنی چقدر دختر خوشگل حضور پیدا کرده تو میتینگ که قیمت انقدر بالاست؟عکس ها به دست من رسیده برای دریافت مبلغ پنج میلیون و پانصد هزار تومان برای بنده واریز کنید و رسیدش را در پ خ بفرستید.
با تشکر
مرسیییییییییییی 😭 💖 💖 💖 💖 💖 💖اره برای تو خصوصی زمان دار عکسارو میفرستم))))

جهت صحت سنجی و اطلاع از اسپااای مبلغ پنج میلیون و پانصد هزار تومان برای بنده واریز کنید.کیییییی اینجا اسپاااااای عه عکسارو داده پاکو؟
شما همونی نیستی که تو میتینگ مازندرا-🙏🏻🙏🏻یعنی چقدر دختر خوشگل حضور پیدا کرده تو میتینگ که قیمت انقدر بالاست؟
بسیار زیادیعنی چقدر دختر خوشگل حضور پیدا کرده تو میتینگ که قیمت انقدر بالاست؟
ای بابا .دیگه از شما که نمیتونستن خوشگل تر باشنبسیار زیاد
یکی از یکی خوشگلتر
بفرست شاید یه توفیقی شد منم زن گرفتمبسیار زیاد
یکی از یکی خوشگلتر

۴ میگیرم خودم پیداش میکنمجهت صحت سنجی و اطلاع از اسپااای مبلغ پنج میلیون و پانصد هزار تومان برای بنده واریز کنید.

۳ و نیم میگیرم ،میرم ساوجلاغ هرچی دختره خوشگله جمع میکنم براتون عکس میگیرم۴ میگیرم خودم پیداش میکنم

بازارو خراب نکن خانم 😡😡.۴ میگیرم خودم پیداش میکنم
۳ میگیرم سایت رو صادر میکنم اروپا بلاند ها عضو شن 🙏🏻🙏🏻۳ و نیم میگیرم ،میرم ساوجلاغ هرچی دختره خوشگله جمع میکنم براتون عکس میگیرم