کتاب سمپادیا

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
خب یهو این ایده به ذهنم رسید که ح.ب ها بانگ ها قشنگ رو مثل کتاب The Words I Wish I Said شیرازه بندی جمع آوری کنیمو یه کتابش کنیم اگر هم شد جایی مثل سنجاق یا هرجایی شما پیشنهاد کنین بذاریم ...
و خب خیال پردازی ها ادامه داره اگه شد بفروشیم کتابرو و هزینه اش رو صرف ادامه سایت کنیم و این داستانا :-"
حالا شما پست هایی از خودتون یا دیگران که میدونین خوبه رو اینجا لینک کنید یا بفرستید پ‌.خ
نظر بدین کلا این ایده خوبه؟ بده؟
مثلا یه قسمت کتاب حرف هایی که میزدم:
wanna cry with you
But I can’t
Because if I was
With you
I wouldn’t
Be able to
Hold back
.A Smile
https://ketab.land/product/the-words-i-wish-i-said/

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

Black_Rose

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرِ دور
سال فارغ التحصیلی
1403
I like the idea
But
فک میکنم به ساماندهی بیشتری نیازه
مثلا اگر کسی اوکی نیست (این چیزای اجازه گرفتن حریم خصوصی اروپا روم تاثیر گذاشته حساس شدم🤣) بگه
منظورم بطور کلی اینه که اگه ساماندهی شده و جدی خواست پیش بره ایده طراحی یسری پرتکل هایی رو در نظر داشته باشین
و اینکه کی شرایطشو داره انالیزور بشه
اگه گروهی براش تشکیل شه میتونن مث مدیرا سمت سایتی داشته باشن

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
I like the idea
But
فک میکنم به ساماندهی بیشتری نیازه
مثلا اگر کسی اوکی نیست (این چیزای اجازه گرفتن حریم خصوصی اروپا روم تاثیر گذاشته حساس شدم🤣) بگه
آره دقیقا هر کسی دوست نداره با اسمش حرفاش منتشر بشه بگه و هرکسی هم کلا نمیخواد حرفاش منتشر بشه بگه
منظورم بطور کلی اینه که اگه ساماندهی شده و جدی خواست پیش بره ایده طراحی یسری پرتکل هایی رو در نظر داشته باشین
اگه بنده نصفه ولش نکنم واقعا خوبه :-/
و اینکه کی شرایطشو داره انالیزور بشه
اگه گروهی براش تشکیل شه میتونن مث مدیرا سمت سایتی داشته باشن
خوبه من استقبال می کنم

f@him

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فاتح
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT
خب یهو این ایده به ذهنم رسید که ح.ب ها بانگ ها قشنگ رو مثل کتاب The Words I Wish I Said شیرازه بندی جمع آوری کنیمو یه کتابش کنیم اگر هم شد جایی مثل سنجاق یا هرجایی شما پیشنهاد کنین بذاریم ...
و خب خیال پردازی ها ادامه داره اگه شد بفروشیم کتابرو و هزینه اش رو صرف ادامه سایت کنیم و این داستانا :-"
حالا شما پست هایی از خودتون یا دیگران که میدونین خوبه رو اینجا لینک کنید یا بفرستید پ‌.خ
wanna cry with you
But I can’t
Because if I was
With you
I wouldn’t
Be able to
Hold back
.A Smile
من داشتم به اون ح.ب که بیشترین ری‌اکشن رو گرفته فکر میکردم... ینی اینجوری بودم که اونا احتمالا قشنگ تره بوده لابد...

بعد حس میکنم حداقل در مورد خودم اونایی بیشترین ری‌اکشن رو میگیره که در مورد یه دیت و رابطه‌ای چیزیه : ))

نام مرکز سمپاد
هاگوارتز
شهر
Never land
سال فارغ التحصیلی
1403
wanna cry with you
But I can’t
Because if I was
With you
I wouldn’t
Be able to
Hold back
.A Smile
من خیلی این ایده رو دوست داشتم. ولی از اون روز دارم راجع به نحوه انتخاب ح.ب ها فکر می‌کنم. و فکر می‌کنم که ری‌اکشن هایی که تو ح.ب اصلی می‌ذاریم ایده خوبی نباشه؛
اگه مثلا می‌تونستیم برای هر کاربری یه سهمیه ح.ب پیشنهادی انتخاب کنیم (مثلا سه تا به ازای هر کاربر) و بعد در نهایت بعد مثلا یک سال توی یه رای گیری مثلا ۳۶۵ تای اول رو نگه می‌داشتیم خوب می‌شد.

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
خب من به موضوعات فکر کردم

۱. مثل اکثر داستان های جذاب جهان بدون عشق شیرازه کتاب ناقصه و یه بخش کتاب مضمونش عشق هست که اشعار و بانگ های خود نوشت کابران رو با یه ترتیب شاعرانه ایی :-" توش قرار می‌دیم‌. خودم از تعریف رمانتیک و سانتیمانتال عشق فراریم ولی این حس که کسی مسکن و آرامبخش دائمی آدم میشه در این صد سال اخیر انسان رو به شدت فریفته. و خود کلمه عشق هم کلیشه اس دیگه مثلا میشه اسم اون فصل رو گذاشت دلبر که جان فرسود از او به یاد رادیو چهرازی پیشنهادات شما را پذیرایم شاید هم توی متون یه تعریف رو بزاریم که واقعا عالی میشه. (فروتنی نکنید و نوشته هاتون رو بفرستین من زیاد نمیتونم سرچ کنم تو سایت پیدا کنم. شما مسئولی اگر کتاب میتونست بهتر بشه و نشد. :-" )

۲. خیلی از ح.ب ها درباره خودشناسی هستند و خب یه فصل هم مضمونش خودشناسی هست مسلما کلمه خودشناسی هم که دیگه مشخصه جالب نیست و نیاز داریم به یه عبارت فارسی و قشنگ

۳ یه بخش هم درباره خاطرات که مثلا اسمش رو میشه گذاشت یاد بعضی دوستان در گذر فصول

۴موضاعات دیگر پیشنهادی مثل رفاقت، سخنی یا کنکوریان، پیشرفت، سوگ و فلسفه میتونه باشه.
که در موضوعات هم مشارکت کنین و نظر بدین.

برای ح.ب های افراد هم از نوشته های @پوریا @Amin rouhi
خود مطهری هم که مدیر سایته برای ادای احترام هم شده یه پست ازشون باید باشه :-"
حالا فعلا همین عزیزان مشخص کنند اجازه میدن از پست هاشون استفاده بشه یا نه
دیگه خیلی ها هستن حال ندارم تگ کنم :))

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
خب من به موضوعات فکر کردم

۱. مثل اکثر داستان های جذاب جهان بدون عشق شیرازه کتاب ناقصه و یه بخش کتاب مضمونش عشق هست که اشعار و بانگ های خود نوشت کابران رو با یه ترتیب شاعرانه ایی :-" توش قرار می‌دیم‌. خودم از تعریف رمانتیک و سانتیمانتال عشق فراریم ولی این حس که کسی مسکن و آرامبخش دائمی آدم میشه در این صد سال اخیر انسان رو به شدت فریفته. و خود کلمه عشق هم کلیشه اس دیگه مثلا میشه اسم اون فصل رو گذاشت دلبر که جان فرسود از او به یاد رادیو چهرازی پیشنهادات شما را پذیرایم شاید هم توی متون یه تعریف رو بزاریم که واقعا عالی میشه. (فروتنی نکنید و نوشته هاتون رو بفرستین من زیاد نمیتونم سرچ کنم تو سایت پیدا کنم. شما مسئولی اگر کتاب میتونست بهتر بشه و نشد. :-" )

۲. خیلی از ح.ب ها درباره خودشناسی هستند و خب یه فصل هم مضمونش خودشناسی هست مسلما کلمه خودشناسی هم که دیگه مشخصه جالب نیست و نیاز داریم به یه عبارت فارسی و قشنگ

۳ یه بخش هم درباره خاطرات که مثلا اسمش رو میشه گذاشت یاد بعضی دوستان در گذر فصول

۴موضاعات دیگر پیشنهادی مثل رفاقت، سخنی یا کنکوریان، پیشرفت، سوگ و فلسفه میتونه باشه.
که در موضوعات هم مشارکت کنین و نظر بدین.

برای ح.ب های افراد هم از نوشته های @پوریا @Amin rouhi
خود مطهری هم که مدیر سایته برای ادای احترام هم شده یه پست ازشون باید باشه :-"
حالا فعلا همین عزیزان مشخص کنند اجازه میدن از پست هاشون استفاده بشه یا نه
دیگه خیلی ها هستن حال ندارم تگ کنم :))
اجازه؟ فاکینگ اجازه؟:))
بابا من از خدامه معروف شم فقط بگین کی پخش، ببخشید چاپ میشه😍 🥹

بالا