دیروز در 11:10 شروع کننده موضوع #1 Mojo کاربر حرفهای فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 322 امتیاز 349 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شاباد سیتی سال فارغ التحصیلی 1408 تلگرام اینستاگرام چند وقتی دارم با خودم فکر میکنم آدم بشم. برای همین میخوام یه چالش مطالعاتی بزنم. از امروز آدم میشم.
دیروز در 11:13 شروع کننده موضوع #2 Mojo کاربر حرفهای فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 322 امتیاز 349 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شاباد سیتی سال فارغ التحصیلی 1408 تلگرام اینستاگرام خوب واسه امروز. ________________ علوم مرور فصل 4 و 5 مطالعات اجتماعی درس 4، 5 و 6 1 ساعت برد. فارسی درس 2 ریاضی حل سوالات داده شده. نیم ساعت زمان برد. ________________
خوب واسه امروز. ________________ علوم مرور فصل 4 و 5 مطالعات اجتماعی درس 4، 5 و 6 1 ساعت برد. فارسی درس 2 ریاضی حل سوالات داده شده. نیم ساعت زمان برد. ________________
دیروز در 21:15 شروع کننده موضوع #3 Mojo کاربر حرفهای فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 322 امتیاز 349 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شاباد سیتی سال فارغ التحصیلی 1408 تلگرام اینستاگرام خوب امروز تمام شد. واسه فردا. ریاضی فصل ۴ جبر علوم تکمیلی فصل ۳ و ۱ ریاضی تکمیلی فصل ۱ ۱۰ تا تست علوم ۵ تا تست ریاضی
خوب امروز تمام شد. واسه فردا. ریاضی فصل ۴ جبر علوم تکمیلی فصل ۳ و ۱ ریاضی تکمیلی فصل ۱ ۱۰ تا تست علوم ۵ تا تست ریاضی