شغل من در دنیای موازی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دژاوو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

دژاوو

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
سلام
فکر می‌کنید توی دنیای موازی شغل تون چی باشه و چطور آدمی باشید؟ اون یکی ورژن شما چه شغلی رو انتخاب میکنه؟

۹۰ درصد پسرا تو دوران بچگی دوست داشتن که خلبان بشن
ولی من خیلی جدی تر پیگیرش بودم
ینی عاشق هواپیما بودم
ینی اگه وسط زلزله هم از آسمون هواپیما رد میشد باید وایمیستادم و نگاش میکردم بعد
بعد تر که چشام بیشتر ضعیف شدن و فهمیدم نمیتونم خلبان بشم دیگه کلا بیخیال خلبانی شدم

حتی مامانبزرگم الانشم بعضی وقتا بهم میگه خالابان بالام

قطعا تو دنیای موازی خلبان بویینگ بودم

احتمالا داروسازی خوندم، محقق، پژوهشگر و استاد دانشگاهم. یه شغل آکادمیک، و ریسرچ تو همون فیلدی که همیشه دوسش داشتم. دوست دارم چندتا چیز بدردبخور هم کشف کرده باشم و تو حوزه کاریم جزو خفنا باشم.

یه ورژن مستند ساز حیات وحش(این شغل آرزوی بچگیامه)
یه ورژن خلبان جنگنده ( در مورد خلبانی من بچه بودم به حدی جدی بودم که فقط به این دلیل هرشب مسواک میزدم که اگه یه وقت خواستم خلبان شم بخاطر دندون خراب ردم نکنن😁)

آشپز ، خلبان ، عکاس ، روزنامه نویس

کتابفروشی داشتم.
از اینا که بوی کاغذ نو و چوب خیس و قهوه ی صبحگاهی توش میپیچه.

خیلی چیزا هست
شناگر حرفه ای،بازیکن تنیس حرفه ای،ویولونیست حرفه ای،گیتاریست حرفه ای،پیانیست حرفه ای،
خلبان جنگیم اتفاقا دوست داشتم یه مدت تو اینترنت تحقیق کردم بعد دیگه دنبال هنرستان های هوانوردی دخترونه شیراز گشتم.دیگه فضانورد در حدی که یه مدت زیادی به خاطر قدم که خب به حد نصاب نمی رسید خیلی ناراحت بودم خیلی تمرین قد انجام میدادم.
حالا که فک میکنم راننده فرمول یک هم دوست دارم.هاااا یه مدت زیست شناسی دریایی هم دوست داشتم.دیگه باستان شناسم خوشم میومد.دیگه خواننده.اهااااا نویسنده هم خیلی هنوزم دوست دارم.نوازنده چنگ.یادمه یه مدت نظامیم دوست داشتم بشم...
میدونم اینا همش انگار بیشتر ارزو های بچگیم بود ولی خب توی دنیای موازیم مطمینم جالب میشن

احتمالا هر چیزی که الان تو این جهان دوستش ندارم یا شرایطش رو ندارم، یه جایی تو جهانای دیگه دوست دارم و برنامه دارم که اون چیز شغلم باشه
احتمالا یه جهانی پیدا میشه که دوربین عکاسی affordable باشه برام و من اونجا عکاسم
تو یه جهانی به نقاشی عشق میورزم و نقاشم
تو یه جهان دیگه گلفروشم احتمالا تو دوره دیگه ای حتی
و تو یه جهانی هم احتمالا -یعنی امیدوارم- که به حرف مامانم گوش دادم و پزشک/دندونپزشک شدم

یه دختر به شدت خوشگل که تفریحش این هستش که پسرا رو عاشق خودش کنه بعد پرتابشون کنه در سطل زباله!
پول میدن برای این کار؟
میشه شغل حساب بشه؟

احتمالا میرفتم روانشناسی یا جامعه شناسی
یا هم یه کافه کتاب داشتم

یه لوازم تحریر فروشیه دو طبقه با دیوارای آجری
و کف چوبی
خودمم توش دست تنها کار میکردم
توش بعضی روزا ام گیتار میزنم ملت بیان تماشا کنن کیف کنن
تابستون ام به دانش آموزا اجازه میدادم کنارم کار کنن D:
خودمم توی اون دنیای موازی موهام فر تا سر شونه م عه ، عینک گرد به همراه بند عینک می زنم و دامن بلند می پوشم.

تراپیست با یه رویکرد تحلیلی
سیاست مدار : )
بلاگر: )
نویسنده و کارگردان
بازیگر
معلم ریاضی/فیزیک دبیرستان
استاد دانشگاه

یه شاعر درست و حسابی
یه خانم خونه‌دار.... با فضای زندگی کلاریس در "چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم"
باغبون:)

تازگیا دوست دارم نقاش باشم

Back