شغل من در دنیای موازی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دژاوو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وکیل شاخ شکن.
ازینا که آدمای گوشت تلخ و گنده گوز و قد رو گوش مالی میده و سرجاشون می‌نشونه.

پ ن: چه بسا اگه بشه کار به دنیای موازی هم نکشه و ببینم میشه دانشگاه آزادی سراسری ای جایی دو رشته ای بخونم.

به نظرم یا روانشناس بودم یا نویسنده یا نقاش و یا بازیکن بدمینتون..شایدم یه شناگر میشدم که مقام جهانی(اگه تو دنیای موازی تو ایران بدنیا نیومده باشم ) می آوردم .
اینا همشون چیزایی ان که توی این زندگیم رهاشون کردم ..

فوتبالیست بودم و توی بارسا وینگر راست بازی میکردم
شایدم یه پیانیست که فردا پس فردا کنسرت داره

یه بازیگر بی حاشیه که فقط به کارش اهمیت میده خیلی اجتماعی نیست ولی همه دوسش دارن

توی همه دنیاهای موازی و عمود همین که قراره بشم :‌) (وی صبح سر کلاس بیان در آستانه گریه کردن بود)
به جز اون ، مترجم روسی یا ایتالیایی (یا اسپانیایی)

بدیهتا ورزشکار بودم :-" یا فوتبالیست یا بادی بیلدر و مدل :-"

شرلوک هلمز میشدم:))
آشپز

و خب خیلی خیلی چیز های مختلفی تو ذهنمه و همش قشنگه برام

۱.چشمام ضعیف نبود و بقیه چیزا هم اوکی بود و خلبان میشدم. (ارزوی تا ۱۳ ۱۴ سالگیم)

۲.در زمان گوریو زندگی میکردم و تاجر نمک میشدم (وقتی سوسانو سرش با عشقش‌گرم بود من معامله میکردم:)

۳.عینک رو چشم د میشدم (نگید شغل حساب نمیشه!!محافظت ازون چشما شغله با درجه مدیریتی!)

۴.مامور مخفی پلیس میشدم و سیکس پکم داشتم.

خوب خودم یکی خلبانی رو دوست داشتم. و فضانوردی (مثل فیلم میان ستاره ای برم اون ور دنیا)

زمان هیتلر میشدم فرمانده یکی از گردان های ورماخت زرهی ب دلیل خیلی تانک و دستگاه های ارتش رو دوست دارم.

یا اصلا اگه ماشین زمان داشتم میرفتم سال ۲۰۰۹ یا ۲۰۱۰ و هرچی پول داشتم باهاش بیت کوین میخریدم. (تریدر)

یا باستان شناس میرفتم تخت جمشید و تا جایی ک میتونستم اکتشاف میکردم.

رئیس جمهوری ک بماند. میشدم رئیس جمهور بودم میرفتم کشور گشایی

یا رئیس سمپاد میشدم. هرچی مشکل بود رو حل میکردم.

در نهایت وزیر آموزش و پرورش میشدم. کنکور رو برمیداشتم و برای ورود ب دانشگاه تنها شرطش معدل بود.

طراحی لباس یا معمار.

خلاصه دوست دارم ایده‌هام رو بیارم روی کاغذ و بعد عملی‌شون کنم.

یه کافه میزدم هر روز ملت مجبور میشدن غذاهای ابداعی منو بخورن با نوشیدنی هایی که بیس زنجبیل و نعنا میداشت

گل فروش ، نویسنده ، دونده دو ماراتون ، عکاس ، نقاش ، کتابفروش

من خودم کتاب رو خیلی دوست دارم و جزو تفریحاتمه پس حتما کتابداری توی لیست هست.
دامداری هم جالبه.

Back
بالا