- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- تیمارستان فارابی
- شهر
- کلمه
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
شکل 11:
خب اول اینکه دستگاه عصبی مرکزی با رنگ زرد و دستگاه عصبی محیطی با رنگ آبی مشخص شده
تا مهره 5 کمری نخاع هست ولی باقی مهره ها محتواشون اعصاب محیطیه،پس هیچ مهره ای بدون اعصاب نیست (امیدوارم همین باشه )
تراکم اعصاب تو سمت ترقوه و بازو بیشتر از دست هست و بطور کلی هر چی بیشتر از اعصاب مرکزی دورتر میشیم اعصاب محیطی منشعب تر میشن
بلند ترین انشعاب های اعصاب محیطی در نخاع از مهره اخری که نخاع هست شروع میه
مغز هم بطور جدا اعصاب محیطی ای رو کنترل میکنه ( اعصاب حس های ویژه و ماهیچه های صورت و...)
راستش این شکل ازون شکلایی نیست که حداقل من ازش زیاد نکته دیده باشم +بازم خوشحال میشم نکته های شمارو ببینم
شکل 12:
در نیمه جلویی مغز دو نیم کره به هم ارتباط داده شدن ( با ماده سفید)
در بخش داخلی مغز هم ماده خاکستری دیده میشه
بنظر میرسه نیم کره چپ مغز یکم از نیم کره راست بزرگ تره ؟
ضخامت بخش جلویی و عقبی جمجمه انگار کمی بیشتره ( در کل یکنواخت نیست ضخامت ها )
شیار های نیم کره چپ عمیق تر بنظر میرسه
سیاهرگ مثلثی شکلی که در مجاورت بخش پسینه هم مهمه تا حالا چند بار سوال اومده
راستی احتمالا محل مجرای شنوایی چپ تو این عکس قابل دیدنه یه مقدار کمی تو تراز پایین تری از اون رابطیه که این دو تا نیم کره رو وصل میکنه
نخاع تو این شکل با نخاع تو صفحه 15 متفاوته ما اون تفاوت شیار هارو هم نمیبینیم،فرهمندنیا میگفت علتش اینه که از دوجا مختلف گرفته شدن یکی نخاع مهره کمری یکی نخاع مهره گردن
بخش داخلی نخاع ماده خاکستریه و بخش خارجی ماده سفید ، مغز برعکس اینه (بخش داخلی سفید و بخش خارجی خاکستری) اما مغز در داخل خودش ماده خاکستری هم داره .
کانال نخاعی تو ماده خاکستریه که محل عبور مایع مغزی نخاعیه تا جایی که من میدونم
فکر کنم واضح باشه که خوب به این شکل مسلط نیستم و پر نکته اس ، حضور سبز :
خب اول اینکه دستگاه عصبی مرکزی با رنگ زرد و دستگاه عصبی محیطی با رنگ آبی مشخص شده
تا مهره 5 کمری نخاع هست ولی باقی مهره ها محتواشون اعصاب محیطیه،پس هیچ مهره ای بدون اعصاب نیست (امیدوارم همین باشه )
تراکم اعصاب تو سمت ترقوه و بازو بیشتر از دست هست و بطور کلی هر چی بیشتر از اعصاب مرکزی دورتر میشیم اعصاب محیطی منشعب تر میشن
بلند ترین انشعاب های اعصاب محیطی در نخاع از مهره اخری که نخاع هست شروع میه
مغز هم بطور جدا اعصاب محیطی ای رو کنترل میکنه ( اعصاب حس های ویژه و ماهیچه های صورت و...)
راستش این شکل ازون شکلایی نیست که حداقل من ازش زیاد نکته دیده باشم +بازم خوشحال میشم نکته های شمارو ببینم
شکل 12:
در نیمه جلویی مغز دو نیم کره به هم ارتباط داده شدن ( با ماده سفید)
در بخش داخلی مغز هم ماده خاکستری دیده میشه
بنظر میرسه نیم کره چپ مغز یکم از نیم کره راست بزرگ تره ؟
ضخامت بخش جلویی و عقبی جمجمه انگار کمی بیشتره ( در کل یکنواخت نیست ضخامت ها )
شیار های نیم کره چپ عمیق تر بنظر میرسه
سیاهرگ مثلثی شکلی که در مجاورت بخش پسینه هم مهمه تا حالا چند بار سوال اومده
راستی احتمالا محل مجرای شنوایی چپ تو این عکس قابل دیدنه یه مقدار کمی تو تراز پایین تری از اون رابطیه که این دو تا نیم کره رو وصل میکنه
نخاع تو این شکل با نخاع تو صفحه 15 متفاوته ما اون تفاوت شیار هارو هم نمیبینیم،فرهمندنیا میگفت علتش اینه که از دوجا مختلف گرفته شدن یکی نخاع مهره کمری یکی نخاع مهره گردن
بخش داخلی نخاع ماده خاکستریه و بخش خارجی ماده سفید ، مغز برعکس اینه (بخش داخلی سفید و بخش خارجی خاکستری) اما مغز در داخل خودش ماده خاکستری هم داره .
کانال نخاعی تو ماده خاکستریه که محل عبور مایع مغزی نخاعیه تا جایی که من میدونم
فکر کنم واضح باشه که خوب به این شکل مسلط نیستم و پر نکته اس ، حضور سبز :