مهاجرت میکنین؟ به کجا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Arm.Karimi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
جا قحطی بود؟
آلمان؟ روسیه؟ بریتانیا؟ ایسلند؟ این همه کشور هس.
کرواسی چرا؟ چی داره؟
ایتالیا مردمش آشغالن و نژادپرست.
اسپانیا بدک نیس

___

رفع اسپم

ایسلند یا آلمان.
دوست دارم برم اونجا برادر من
ایتالیا کرواسی

پاریس
می‌دونم که میگن بده اوفه فلانه... ولی دوسش دارم

مهاجرت نمیکنم، میفرستنم برم
احتمالا اوایل آلمان
بعدشم نمیدونم کجا

• لایک
امتیازات: ROSEE
امریکا یا اتریش
در درجه سوم ایالت متحده عربی (امارات)
روسیه به قصد مهاجرت نمیرم برای سفر کوتاه می‌پسندم

ایتالیا.
به‌نظر خیلی ناز و دوست‌داشتنیه... پذیرش گرفتنش آسونه، هزینه‌هاش به نسبت کمه، فرهنگ و خون‌گرمی مردمش هم به ایران نزدیک‌تره.
ولی اگر پولش رو داشته باشم امارات 10/10
امریکا هم که ما رو راهمون نمیده و هیچی.

بله مهاجرت می کنم
به دلایل متفاوت از جمله رفاه امنیت مالی بیشتر و خب ارتباط بهتر اون کشور به نظرم واقعا میتونه یک سری فرصت های شغلی ایجاد کنه که شاید درحالت عادی اینجا امکان پذیر نباشه
برای اوایل کانادا(به قول جناب پاشا پانادا=) ) فکر میکنم‌مناسب و خوبه مهاجر پذیر بودنش هم بی تاثیر نیست
اگر هم شد و امکان پذیر بود آمریکا

به هزاران دلیل اگر موقعیتش پیش بیاد قطعا این کارو می کنم
اگر بتونم که قطعا آمریکا اگر هم نه نروژ یا فنلاند

• لایک
امتیازات: ROSEE
جا قحطی بود؟
آلمان؟ روسیه؟ بریتانیا؟ ایسلند؟ این همه کشور هس.
کرواسی چرا؟ چی داره؟
ایتالیا مردمش آشغالن و نژادپرست.
اسپانیا بدک نیس

___

رفع اسپم

ایسلند یا آلمان.
روسیه رو اگر جا قحط بود ادم باید بره ها :D جنگ زده تحریم زده سرما زده اصن پات برسه روسیه در غرب روت بسته میشه :-"

اون دنیا💅🏻

• عصبانی
امتیازات: 7T
دوستان قشنگم برای اینکه کمی واقعگرایانه تر تصمیم بگیریم و از دریچه ی دو دو تا چهارتا به مهاجرت نگاه کنیم علاوه بر دریچه ی کجا رو بیشتر دوست داریم، من چند تا معیار مهم رو براتون اسم میبرم که باقی دوستان هم میتونن لطف کنند و این لیست رو تکمیل کنند.
۱. قطعا اولیش علاقه هست وگرنه حس نارضایتی میتونه ادم رو کلافه کنه. نکته مهم اینه که با اینکه علاقه لازمه، اما کافی نیست.
۲‌. هدف از مهاجرت: آیا میخوام از طریق پیدا کردن یه شغل مهاجرت کنم؟ میخوام تحصیلی مهاجرت کنم؟ اگر کاری مهاجرت میکنم کجا بازار کارش برای رشته ی من بهتره؟ درآمدا چطورین؟ میزان استقبال از خارجی ها چقدره؟ با چه زبانی تو اون کشور میتونم شاغل باشم؟
اگر تحصیلی میرم، میزان فاند چقدره؟ شهریه چقدره؟ زبان اموزش چیه؟ چه مدرک زبانی براش نیازه؟ آیا بعد از تحصیل ویزای جستجوی کار میتونم بگیرم؟ بازار کار بعد از تحصیل چطوره؟ رنکینگ دانشگاه ها چطوره؟
۳. سطح رفاه اجتماعی و اقتصادی: ما اینقدر تو ایران تحت فشار بودیم که گاهی تصور و درک این مسئله برامون پیچیده میشه. اما خوبه که بدونیم تو کشور مورد نظر شهروند ها یا اینترنشنال ها از چه نظر حمایت میشن، میزان تورم، درآمد و مخارج چقدره. وضعیت مسکن و بیمه و بهداشت چه شرایطی داره. نرخ بیکاری در چه وضعیتیه، مالیات چقدره. کشورهای اروپایی یه تعدادیشون اقتصاد سوسیالیستی دارن که به نوعی سعی میکنه اختلاف طبقاتی رو کنترل کنه اما گاها برداشت میشه که جای پیشرفت ندارند، اما داشتن تعادل براشون اهمیت زیادی داره. در مقابل کشوری مثل آمریکاست با اقتصاد آزاد و فرصت پیشرفت و رقابت. (دوستان امریکا نشین تصحیح کنند اگر اشتباه بود :-")
۴. زبان: زبان رسمی اون کشور چیه؟ اگر انگلیسی نیست، آیا دوست دارم اون زبان رو یاد بگیرم؟ آیا حاضرم برای یادگیریش وقت و هزینه بذارم؟ اصلا ایا میخوام برم یه کشور انگلیسی زبان، یا کشور های غیرانگلیسی زبان رو هم میپذیرم؟
۵. آب و هوا: هر چی به سمت شمال اروپا بریم هوا ابری تر و سردتر میشه. ماه های طولانی هم این وضعیت ادامه داره. باد، بارون، مه، شب های طولانی زمستون و روزهای طولانی تابستون رو هم بهش اضافه کنید. آیا با روحیه ما سازگار هست؟ یا قراره ۹ ماه از سال رو افسردگی ندیدن خورشید بکشیم؟
۶. فرهنگ: مردمش خونگرمن یا نه، مهاجرپذیر هستند یا نه، سبک زندگیشون چطوریه؟ زندگی شبانه تو اون کشور چطوریه؟ آیا روحیه ما با این سبک زندگی سازگاره؟ آیا حاضرم تو باد و بارون و سرما دوچرخه سواری کنم یا دلم ماشین میخواد :-" آیا دوست داریم با این فرهنگ ادغام بشیم؟
۷. شرایط ویزا گرفتن: کدوم کشور راحت تر ویزا میده، میزان ریجکتی ویزای کدوم کشور کمتره، ریجکتی کدوم تاثیری روی بقیه نداره و ...
۸. هزینه ها: یه دو دو تا چهارتا کنیم، ببینیم شهریه های کدوم دانشگاه ها کمتره، کجا اپلیکیشن فی رو ویو میکنن یا کمتره یا چقدر حاضریم هزینه کنیم، میزان تمکن چقدره. چقدر فاند میدن و شرایطش چیه.
۹. شرایط اقامت دائم: کدوم کشور امکان گرفتن اقامت دائم بعد از اقامت موقت داره. چند سال باید اقامت قانونی داشته باشیم براش، شرایطش چیه، پاسپورت میدن یا نه، آیا سال های تحصیل هم حساب میشه یا نه.

من این موارد رو بر اساس ترتیب خاصی ننوشتم چون نمیتونم اولویت بندی کنم. برای هر شخصی با توجه به اهداف و روحیاتش اولویت ها متفاوته اما باید اینو هم بدونیم که نمیشه همه ی این موارد رو با هم خواست وگرنه که کرج خوبه، کرج :D
اینو هم یادتون باشه، قرار نیست اونجایی که اولین بار میرید لزوما بشه اخرین مقصدتون. شاید شرایط طوری بود که رفتید یه جا و ترجیح دادید در آینده برید یه کشور دیگه و مهاجرت دوم داشته باشید. زمین گسترده است برای قدم های ما :-"

Back
بالا