Sety کاربر فوقحرفهای ارسالها 809 امتیاز 19,314 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1405 2025/3/18 #41 ۰۳/۱۲/۲۹ ▪︎شیمی۶/۲۱ ؛ صفحه ۱ تا ۶️ ▪︎حسابان۴/۲۷؛ اتمام هندسه تحیلی️ ▪︎فیزیک ۳/۲۰؛ میدان️ ▪︎هندسه نهایی ۲/۱۸؛ صفحه ۱۸ تا ۲۱️ ▪︎ادبیات۴/۲۰؛ درس۵ ️
۰۳/۱۲/۲۹ ▪︎شیمی۶/۲۱ ؛ صفحه ۱ تا ۶️ ▪︎حسابان۴/۲۷؛ اتمام هندسه تحیلی️ ▪︎فیزیک ۳/۲۰؛ میدان️ ▪︎هندسه نهایی ۲/۱۸؛ صفحه ۱۸ تا ۲۱️ ▪︎ادبیات۴/۲۰؛ درس۵ ️
Sety کاربر فوقحرفهای ارسالها 809 امتیاز 19,314 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1405 2025/3/19 #42 ۰۳/۱۲/۳۰ ▪︎شیمی ۷/۲۱؛ صفحه ۷ تا ۱۴ ▪︎حسابان۵/۲۷؛ تابع ▪︎فیزیک ۴/۲۰؛ انرژی پتانسیل و پتانسیل ▪︎هندسه نهایی ۳/۱۸ و ۴/۱۸؛ اتمام درس ۲ ▪︎ادبیات۵/۲۰؛ درس ۶
۰۳/۱۲/۳۰ ▪︎شیمی ۷/۲۱؛ صفحه ۷ تا ۱۴ ▪︎حسابان۵/۲۷؛ تابع ▪︎فیزیک ۴/۲۰؛ انرژی پتانسیل و پتانسیل ▪︎هندسه نهایی ۳/۱۸ و ۴/۱۸؛ اتمام درس ۲ ▪︎ادبیات۵/۲۰؛ درس ۶
Sety کاربر فوقحرفهای ارسالها 809 امتیاز 19,314 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1405 2025/4/5 #43 ۰۴/۱/۱۷ ▪︎خوب درس گوش بده️ ▪︎شیمی ۲۰/۲۱؛ آنتالپی سوختن و ارزش سوختی ▪︎حسابان؛ مثلثات+خلاصه نویسی️ ▪︎آمار ▪︎تست شیمی
۰۴/۱/۱۷ ▪︎خوب درس گوش بده️ ▪︎شیمی ۲۰/۲۱؛ آنتالپی سوختن و ارزش سوختی ▪︎حسابان؛ مثلثات+خلاصه نویسی️ ▪︎آمار ▪︎تست شیمی
Sety کاربر فوقحرفهای ارسالها 809 امتیاز 19,314 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1405 2025/4/13 #44 میخواستم که از فضای مجازی دور باشم اما از الان به بعد حتما منظم میام اینجا، گزارش میدم و میرم. ۰۱/۲۴ ▪︎قبل مدرسه دینی بخون️ ▪︎نمونه سوال حسابان️ ▪︎فعل های زبان️ ▪︎ادبیات ️ ▪︎شیمی فصل ۳️ +وزارتی حسابان
میخواستم که از فضای مجازی دور باشم اما از الان به بعد حتما منظم میام اینجا، گزارش میدم و میرم. ۰۱/۲۴ ▪︎قبل مدرسه دینی بخون️ ▪︎نمونه سوال حسابان️ ▪︎فعل های زبان️ ▪︎ادبیات ️ ▪︎شیمی فصل ۳️ +وزارتی حسابان
Sety کاربر فوقحرفهای ارسالها 809 امتیاز 19,314 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1405 2025/4/14 #45 ۰۱/۲۵ ▪︎قبل مدرسه وزارتی حسابان️ ▪︎شیمی فصل ۳️ ▪︎شیمی زنگ سوم️ امتحان شیمی و دارم و نیازه کل تایمم و برای شیمی بزارم.
۰۱/۲۵ ▪︎قبل مدرسه وزارتی حسابان️ ▪︎شیمی فصل ۳️ ▪︎شیمی زنگ سوم️ امتحان شیمی و دارم و نیازه کل تایمم و برای شیمی بزارم.
Sety کاربر فوقحرفهای ارسالها 809 امتیاز 19,314 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1405 2025/4/15 #46 ۱/۲۶ تا عصر مدرسه بودم ▪︎ادبیات(امتحان دارم)️ ▪︎نمونه سوال حسابان️ ▪︎نمونه سوال هندسه️ ۱/۲۷ تا عصر مدرسه ام ▪︎صبح ادبیات️ ۱:۱۵ +مرور فرمول حسابان /۱۵min ▪︎زنگ تفریح ها + زنگ دینی اگه درس نداد؛ نمونه سوال هندسه️ ▪︎جزوه فیزیک️ ▪︎شیمی فصل ۳️ ▪︎نمونه سوال حسابان تو مدرسه آزمون دادیم
۱/۲۶ تا عصر مدرسه بودم ▪︎ادبیات(امتحان دارم)️ ▪︎نمونه سوال حسابان️ ▪︎نمونه سوال هندسه️ ۱/۲۷ تا عصر مدرسه ام ▪︎صبح ادبیات️ ۱:۱۵ +مرور فرمول حسابان /۱۵min ▪︎زنگ تفریح ها + زنگ دینی اگه درس نداد؛ نمونه سوال هندسه️ ▪︎جزوه فیزیک️ ▪︎شیمی فصل ۳️ ▪︎نمونه سوال حسابان تو مدرسه آزمون دادیم
Sety کاربر فوقحرفهای ارسالها 809 امتیاز 19,314 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1405 روز شنبه ساعت 15:32 #47 ۱/۳۰ ▪︎شیمی فصل ۳️ ▪︎فیزیک روز️ ▪︎دینی️ ▪︎آمار فصل ۴️