مدیرگزینی انجمن ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع SinaSabetifard
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
در رابطه با اینکه چرا افرادی مثل Mojo یا ... انتخاب شدن با ابزار هایی که ما در اختیار داریم توانایی این رو داریم افراد فیک رو در نظر بگیریم همونطور که روزانه از ورود اکانت فیک خیلی هاتون جلوگیری میکنیم(اگر تعداد ریجستر های فیک رو ببینید متوجه میشید که چه درصد از اکانت های فیک رو رهگیری کردیم!)
لطفا اینجا توضیح بده برامون که چطوری این کارو میکنین؟
توی سایت داشتن دوتا اکانت و بن میکردن قبلا

نمیدونم دوستان چرا منظور خودتون رو مستقیم عرض نمیکنید
اکانت قبلیم متاسفانه یا خوشبختانه رمزش رو یادم رفته
خیلیم تلاش کردم برش گردونم نشد
سر همون اکانت عوض کردم الانم فقط با این صحبت میکنم و از اون فقط یه آیدی و عکس دارم

بچه ها اگه درخواست دارید مدیریت انجمنی رو داشته باشید وقت برای گفتنش زیاد بوده، اگر واقعا هم مرد ‌عمل کردن هستید بیاید کمک کنیم به مدیرهای انجمن ها، الان فلانی چرا فلانه یا اون گوشش کجه این یکی دماغش راسته که کمکی به سایت نمیکنه، ما همه دور هم جمع شدیم با کمک همدیگه یه جایی رو داشته باشیم برای لذت بردن از با دوستامون بودن؛ نه به مدیرای انجمنا حقوق میدن، نه میتونن کسی رو جایی استخدام کنن تازه باید کار هم بکنن، اصلا چیز جذابی نیست که بخاطرش بحث کنید.
فیک ها هم راه شناساییش به اندازه راه نگه داشتنش سادست، نمیشه اینجا جار زد تا اونایی که بلد نیستنم یاد بگیرن، از آب گل آلود ماهی نگیرید لطفا.
بوس به کله تک تکتون به جز خانما، شئونات اسلامی رو رعایت کنید لطفا.
مرسی،اه.

لطفا اینجا توضیح بده برامون که چطوری این کارو میکنین؟
توی سایت داشتن دوتا اکانت و بن میکردن قبلا
امکان توضیح دادنش نیست اما امکان اطمینان دادنش هست که هیچ کدوم از اکانت هایی که تو سایت هستن اکانت فیک دیگری نیستن

Back
بالا